Bewarka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Ty chyba musisz ograniczyć kontakty ów zwierząt :evil_lol: jeśli posuwają się aż do tego :-o PS:Ja chyba powinnam już leżeć w łóżeczku i smacznie spać :lol: Quote
Kincia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Justys95 napisał(a):Ty chyba musisz ograniczyć kontakty ów zwierząt :evil_lol: jeśli posuwają się aż do tego :-o PS:Ja chyba powinnam już leżeć w łóżeczku i smacznie spać :lol: To jedyny kumpel z jakim Lucky sie bawi :evil_lol: Oj tak tak:lol: Quote
tigrunia Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 O kurcze, ale sesja :crazyeye: Swietne fotki Kincia :loveu: Quote
Jofka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 eheheh ale z Luckiego dresierz i....zboczuch mały!!! Fajne foteczki!!!:lol: Quote
Pimpek Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 http://i9.tinypic.com/6xq6dlc.jpg Ty weź ich rozdziel :evil_lol: Quote
Martunia Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Ojejejej co tu się dzieje?! :-o :diabloti: Rzeczywiście, lepiej ich rozdziel. :eviltong: Bo nie wiadomo, jak to się skończy. :razz: :eviltong: Quote
Pimpek Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Z okazji zbliżających się świąt i sylwestra, dużo szczęścia,zdrowia,pomyślności,szampana smacznego,choinki ładnej,sylwestra hucznego,od groma prezentów i wszystkiego najlepszego ! Życzy Paulina z Pimpkiem Quote
Tepes Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie niech was aniołek od nas uściśnie na wigilijnym stole opłatek położy i w naszym imieniu życzenia złoży. najserdeczniejsze życzenia składa: Acctiually i Bono :tree1::santagri::santagri::santagri: Quote
Kincia Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [quote name='tigrunia']O kurcze, ale sesja :crazyeye: Swietne fotki Kincia :loveu: :evil_lol: Dzieki :loveu: [quote name='Jofka']eheheh ale z Luckiego dresierz i....zboczuch mały!!! Fajne foteczki!!!:lol: No dokładnie :evil_lol: [quote name='Pimpek']http://i9.tinypic.com/6xq6dlc.jpg Ty weź ich rozdziel :evil_lol: [quote name='flowerteen']Ojejejej co tu się dzieje?! :-o :diabloti: Rzeczywiście, lepiej ich rozdziel. :eviltong: Bo nie wiadomo, jak to się skończy. :razz: :eviltong: Nie da sie :evil_lol: [quote name='Pimpek']Z okazji zbliżających się świąt i sylwestra, dużo szczęścia,zdrowia,pomyślności,szampana smacznego,choinki ładnej,sylwestra hucznego,od groma prezentów i wszystkiego najlepszego ! Życzy Paulina z Pimpkiem [quote name='Acctiually']Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie niech was aniołek od nas uściśnie na wigilijnym stole opłatek położy i w naszym imieniu życzenia złoży. najserdeczniejsze życzenia składa: Acctiually i Bono :tree1::santagri::santagri::santagri: Dzieki dziewczyny i nawzajem :loveu::loveu: Quote
Avaloth Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 O matko biedny Tigerek :crazyeye: będzie mieć podwójna ciążę i co wtedy? :P dasz mi jednego króliko-psa? ;P Lucky w ubranku śliczny :loveu: a gdzie Jacky? :lol: ;*;* ,*, ,*o*, ,*o*o*, *"""[]"""* Życzenia, które Tobie życzę na razie nie wyliczę, więc podaję pierwsze z kraju by Ci żyło się jak w raju. By w wigilię u rodzinki wszyscy mieli fajne minki. By przy stole chciał zagościć pakiet zdrowia i miłości i u wszystkich był tak mocny by pozostał całoroczny. Wesołych Świąt ! Quote
Rybka_39 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Cześć Kinga!:multi: Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, Niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, Biały puch niech z góry spada niechaj piesek w nocy gada, Niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie! Quote
Bewarka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Weź go oducz tego, bo jak będzie w pełni dorosły to będzie za późno :eviltong: Quote
Kincia Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Rybka_39 napisał(a):Cześć Kinga!:multi: Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, Niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, Biały puch niech z góry spada niechaj piesek w nocy gada, Niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie! Hej :) Dzieki za zyczenia;) Justys95 napisał(a):Weź go oducz tego, bo jak będzie w pełni dorosły to będzie za późno :eviltong: Tylko jak :evil_lol:? Isia dzieki za zyczenia :) Dac mi moze nie dam ale sprzedac moge :evil_lol::evil_lol: Quote
Karolajnaxx Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 A Tigerek pewnie mysli: ,,Przyszedł taki mały zboczeniec i mysli że będzie po mnie skakał" :evil_lol: Quote
Kincia Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Karolajnaxx napisał(a):A Tigerek pewnie mysli: ,,Przyszedł taki mały zboczeniec i mysli że będzie po mnie skakał" :evil_lol: Witam :) :evil_lol::evil_lol: Jofka napisał(a):Dzień dobry Kincia!!!!:lol::lol: Dobry Jofka :multi: Quote
Kincia Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='Karolajnaxx'] Dzieki dziewczyny i nawzajem:loveu::loveu: A mi po usuwali posty z kartkami :placz: dlaczego ?:mad: Jaa dalabym Swiateczne fotki ale nie moge zgrac jak zwykle :( To zaraz dam te co mam :angryy: Quote
Kincia Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 W ogóle sie dowiedziałam ze jak pojechałam z rodzicami dzisiaj do miasta. Do brat został z psami w domu i przyszedł jego kolega i otworzył drzwi i Jacky uciekł :mad: i pobiegł koło ronda jezu dobrze ze nic mu sie nie stało teraz sa Swieta pelno aut jezdzi a ja mam przed blokiem ulice przez ktora musial przebiedz nie chce myslec co by sie stalo jak by przebiegl przez ta ulice obok ronda:placz::placz: I w ogole dobrze ze brat odrazu za nim poszedl i ze Jacky dał mu sie zlapac bo z tym ciezko jest jak juz ucieknie :angryy::angryy: Luck uciekl za Jackym ale tlyko na klatke bo nie umie jeszcze tak szybko schodzic ze schodow:angryy: Foty: Quote
dadiii Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 oj to dobrze ze nic sie niestalo cale szczescie!!!! fotki miodzio :loveu: no i wereszcie stercio sie pokazal!!! :D :D :D Quote
Martunia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 No całe szczęście, że się psiakom nic nie stało. :razz: Uff... :cool3: A fotki śliczne. :loveu::loveu::loveu: Quote
Bewarka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 http://i13.tinypic.com/6t4qk5l.jpg Takiemu to dobrze :loveu: Quote
Kincia Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='dadiii']oj to dobrze ze nic sie niestalo cale szczescie!!!! fotki miodzio :loveu: no i wereszcie stercio sie pokazal!!! :D :D :D [quote name='flowerteen']No całe szczęście, że się psiakom nic nie stało. :razz: Uff... :cool3: A fotki śliczne. :loveu::loveu::loveu: No cale szczescie ja sobie tego nie wyobrazam :-( W ogole to jetem genialna zgralam fotki :multi::multi::multi::multi::multi::multi: No to teraz dam fotki z wczoraj i dzis a tamte beda na pozniej :eviltong: Świątecznie... Podczas ubierania... A tu prezenty nie wszystkie jeszcze :diabloti: Jeszcze z tylu choinki sa ale nie widac na fotce :evil_lol: Quote
Bewarka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Piękna choinka :grins: My jutro ubieramy...zawsze w wigilię ;) Quote
Recommended Posts