Dorkaa Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Przecie to wogóle nie rośnie :evil_lol: Quote
Chianti Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Sweat :loveu: mały rozrabiaka i jego zabawki :razz: Quote
Avaloth Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 jejku jaki kochany :loveu: on cały czas w tym ubranku chodzi? ;*;*;* Quote
Kincia Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 flowerteen napisał(a):Ojej, jakie słodkie! :loveu: Piękny ma sweterek. :) I fajniusie zabaweczki. :D Dzieki;) Te zabawki to wszedzie sa :diabloti: dadiii napisał(a):sliczna focia :loveu: szkoda ze sie jeszcze niedogadali :( PS: codz do naszej aleri mamy nowosci w naszym zyciu!!! a zeby sei dowiedziec wiecej musisz wejsc i przeczytac!!!! :D:D Moze sie dogadaja.. Zaraz lukne :cool3: Dorkaa napisał(a):Przecie to wogóle nie rośnie :evil_lol: Rosnie w szerz xD Pati_Lilly napisał(a):Sweat :loveu: mały rozrabiaka i jego zabawki :razz: Hehe :evil_lol: chester07 napisał(a):jejku jaki kochany :loveu: on cały czas w tym ubranku chodzi? ;*;*;* Nie:shake::diabloti: Rybka_39 napisał(a):Słodki maluszek!!:loveu::loveu: Thx :loveu: Jeju jaki tu dzis tlok :cool3::cool3: Ja niechce Swiąt pod jednym względem ale pod drugim chce :evil_lol: Quote
dadiii Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 tylko ta nowosc jest na 77 stronie!!! D:D:D Quote
Bewarka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Oł jeeeee! Fotoszki! :loveu: Luckuś, Jackuś muaaaa! :) Quote
Kincia Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 dadiii napisał(a):tylko ta nowosc jest na 77 stronie!!! D:D:D Wiem wiem:diabloti: Justys95 napisał(a):Oł jeeeee! Fotoszki! :loveu: Luckuś, Jackuś muaaaa! :) :cool3::cool3: Quote
Jofka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Hej!!! Jak tam się macie??? Jak przygotowania do swiat?? Quote
Kincia Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Justys95 napisał(a):Wiem, wiem...wali mi :lol: Mi dzis tez :evil_lol: Jofka napisał(a):Hej!!! Jak tam się macie??? Jak przygotowania do swiat?? Hej :D Kupe lat :diabloti: A dobrze :evil_lol: Quote
Jofka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Kupe lat?? oj nie przesadzaj!!!:angryy:...hihi zajęta jestem strasznie i nawet nie wiesz jakie mam wyrzuty sumienia,ze rzadko do Was zagladam,ale w ta przerwe swiateczna bede obiecuje w przerwach w nauce:placz: Quote
dadiii Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 u nas leniuchu foty maluchow :D :loveu: (wtajemniczeni wiedzo o co chodzo :D :D a kto neiwtajemniczowny to ostatni poost ze strony 77 sie klania :D :D :loveu: ) Quote
Kincia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Jofka napisał(a):Kupe lat?? oj nie przesadzaj!!!:angryy:...hihi zajęta jestem strasznie i nawet nie wiesz jakie mam wyrzuty sumienia,ze rzadko do Was zagladam,ale w ta przerwe swiateczna bede obiecuje w przerwach w nauce:placz: No mam nadzieje:loveu: dadiii napisał(a):u nas leniuchu foty maluchow :D :loveu: (wtajemniczeni wiedzo o co chodzo :D :D a kto neiwtajemniczowny to ostatni poost ze strony 77 sie klania :D :D :loveu: ) Juz lece :multi: Quote
Kincia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 FOTY:diabloti: Sorry, foty są z końca listopada a nie października.:diabloti: Quote
dadiii Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Lucky raper co ?? :D :D a tak wogole to sliczne fotki :loveu: i mam nadzieje że zewzgledu na to nietypowa sytuacje tez bedzie do ans zagladac co?? bo jutro moze fotki tez beda :D:D Quote
Kincia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 dadiii napisał(a):Lucky raper co ?? :D :D a tak wogole to sliczne fotki :loveu: i mam nadzieje że zewzgledu na to nietypowa sytuacje tez bedzie do ans zagladac co?? bo jutro moze fotki tez beda :D:D Taaa hyhy xD Jezeli dogo mnie nie wkurzy to bede:diabloti: Quote
Bewarka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Rozpływam się...:loveu: Lucky, Lucky, Lucky! :p Quote
Kincia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Justys95 napisał(a):Rozpływam się...:loveu: Lucky, Lucky, Lucky! :p Hyhy xD Moze zainwestujesz w yorka :evil_lol: Quote
Bewarka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Kincia napisał(a):Hyhy xD Moze zainwestujesz w yorka :evil_lol: O nieeee....powiem szczerze, że nawet zaczęłam lubić yorkasy, ale po 1-e nie mam zamiaru ani teraz, ani w przyszłości takiegoż nabyć, po 2-ie rodzice nie zgodzą się na psa no a po 3-cie nawet gdyby się zgodzili z pewnością wybrałabym inną rasę ;) Ale poza tym nic do nich nie mam :) Quote
Kincia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Justys95 napisał(a):O nieeee....powiem szczerze, że nawet zaczęłam lubić yorkasy, ale po 1-e nie mam zamiaru ani teraz, ani w przyszłości takiegoż nabyć, po 2-ie rodzice nie zgodzą się na psa no a po 3-cie nawet gdyby się zgodzili z pewnością wybrałabym inną rasę ;) Ale poza tym nic do nich nie mam :) No to masz szcezscie :evil_lol: Hehe ;)... Quote
Kincia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Dorkaa napisał(a):Nareszcie biedny Tigerek :]: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts