Kincia Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Justys95 napisał(a):Oho! Jaki fajny widoczek z okna :diabloti: Luckuś śliiiiiczny! :grins: Tak tak widoczek "przepiekny" :diabloti: Quote
Dorkaa Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Na pierwszej fotce Jackiego, przypomina mi taką figurkę jakie czasami są w sklepach :evil_lol: PS. W tytule napisz czyja galeria :evil_lol: Quote
AmiX Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Lucky jak zwykle elegancko wygląda w kokardce , śliczny maluch:loveu::loveu::loveu: Quote
Kincia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='AmiX']Lucky jak zwykle elegancko wygląda w kokardce , śliczny maluch:loveu::loveu::loveu: Dziekujemy :loveu::loveu::loveu: [quote name='Dorkaa']Na pierwszej fotce Jackiego, przypomina mi taką figurkę jakie czasami są w sklepach :evil_lol: PS. W tytule napisz czyja galeria :evil_lol: Haha xD Quote
Kasia_zg Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Cześć Kinguś :) Słodziachne u was te foteczki rozkosznego masz szkraba :loveu: Tulasie dla twoich pupilków i Pozdrowionka:calus: Quote
Martunia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Ale Jack ogląda widoki. :evil_lol: Śliczne fotki z Jacky'im. :loveu: To ostatnie przesłodkie. :) Quote
Kincia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='Kasia_zg']Cześć Kinguś :) Słodziachne u was te foteczki rozkosznego masz szkraba :loveu: Tulasie dla twoich pupilków i Pozdrowionka:calus: Witam :) [quote name='flowerteen']Ale Jack ogląda widoki. :evil_lol: Śliczne fotki z Jacky'im. :loveu: To ostatnie przesłodkie. :) Thx :) Quote
dadiii Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 oho widze ze te wstazeczki co byly przy legowisku juz pogryzione co ? ?? :D:D: Quote
Kasia_zg Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Kinguś chwaliłaś sie że masz tyle tych fot pisałaś ze zgrałas je a tak coś skapisz nam ;) Dobranoc:loveu: Quote
tigrunia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Dobry :multi: Świetne fotki, tylko czemu Ty sie tak chowasz?? :mad: Quote
Gonitwa Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Cześć Pinczerowo-jorkowo-królikowo-żółwiowa sforo;) Quote
Kincia Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='tigrunia']Dobry :multi: Świetne fotki, tylko czemu Ty sie tak chowasz?? :mad: Witam :D A tak jakoś :diabloti: [quote name='Gonitwa']Cześć Pinczerowo-jorkowo-królikowo-żółwiowa sforo;) Witaj Gonitwo :cool3: [quote name='dadiii']oho widze ze te wstazeczki co byly przy legowisku juz pogryzione co ? ?? :D:D: A no niestety :evil_lol: [quote name='Kasia_zg']Kinguś chwaliłaś sie że masz tyle tych fot pisałaś ze zgrałas je a tak coś skapisz nam ;) Dobranoc:loveu: Zaraz wam coś wrzuce :diabloti: Wam tez tak dogo muli :angryy::angryy:? Quote
Martunia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 O fotki! :multi: Ślicznie na tym śniegu. :loveu::loveu::loveu: Wymiziaj ich ode mnie. :D Quote
Magda Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Nareszcie fotki:multi: Kiedy mały wyjdzie już na dwór? Pamiętaj max. 5 zdjęć w poście!:eviltong: Quote
Kincia Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Dorkaa napisał(a):Jeeeeee :loveu: Oł jeee :evil_lol: dadiii napisał(a):a chlopaczki juz sie lubia?? Niee:shake: flowerteen napisał(a):O fotki! :multi: Ślicznie na tym śniegu. :loveu::loveu::loveu: Wymiziaj ich ode mnie. :D Spoko:cool3: Magda_Miki napisał(a):Nareszcie fotki:multi: Kiedy mały wyjdzie już na dwór? Pamiętaj max. 5 zdjęć w poście!:eviltong: Maly juz wychodzi na dwor :diabloti: Wiem wiem :evil_lol: Quote
Magda Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Z końca października? Phi...ale nas zrobiłaś:mad: Quote
Kincia Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Magda_Miki napisał(a):Z końca października? Phi...ale nas zrobiłaś:mad: Nie moja wina ze nie moglam ich wczesniej zgrac :diabloti: Quote
Kincia Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Macie jeszcze foteczke:eviltong: Quote
Martunia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ojej, jakie słodkie! :loveu: Piękny ma sweterek. :) I fajniusie zabaweczki. :D Quote
dadiii Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 sliczna focia :loveu: szkoda ze sie jeszcze niedogadali :( PS: codz do naszej aleri mamy nowosci w naszym zyciu!!! a zeby sei dowiedziec wiecej musisz wejsc i przeczytac!!!! :D:D Quote
Recommended Posts