Kincia Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Agata_B napisał(a)::new-bday::tort: Wszystkiego naj! :multi: :multi::multi::multi: Za 2 tyg swieta :multi: A ja nawet jeszcze odpowiedniej sumy nie mam na prezenty :diabloti: Quote
Kasia_zg Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Lucky Wszystkiego najlepszego Rosnij zdrowo Maluszku przesłodki i rozrabiaj jak najwiecej :):BIG::new-bday::BIG: Cześc Kinguś wymiziaj swoją całą ferajne odemnie :loveu: Quote
Jofka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Witaj Kincia i maluchy!!!!!!!!!!!!!! Co tam u Was?? Piękni jak zawsze:loveu::loveu: Quote
Jofka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Wszystkiego najlepszego Lucky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::multi::multi::multi: 4 miesiące to już mężczyzna!!! Jakaś imprezka?? Quote
dadiii Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 sto lat soto lat niech zyje Lucki nam!!!! :D :D :D Quote
dadiii Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 sto lat soto lat niech zyje Lucki nam!!!! :D :D :loveu: :Rose::Rose::smilecol::smilecol::smilecol::iloveyou::iloveyou::saint1::saint1::B-fly::B-fly::bluepaw::dog::ylsuper::tort::bday::santagri::new-bday::BIG::tree1::x-mas::drink1::laola::beerchug::chlup::pepsi::pepsi: :lol::evil_lol:sto lat!! Quote
Martunia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Wszystkiego naj !!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Rybka_39 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Najlepszego!:tort::tort::BIG::new-bday::knajpa::drinka: Quote
tigrunia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Ojej.. wszystkiego najlepszego Lucky!! Quote
Kincia Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='tigrunia'] Ojej.. wszystkiego najlepszego Lucky!! [quote name='Rybka_39']Najlepszego!:tort::BIG: [quote name='flowerteen']Wszystkiego naj !!! :loveu: [quote name='dadiii']sto lat soto lat niech zyje Lucki nam!!!! :D :loveu: :Rose::B-fly::bluepaw::ylsuper::tort::bday::santagri::new-bday:sto lat!! [quote name='dadiii']sto lat soto lat niech zyje Lucki nam!!!! :D [quote name='Jofka']Wszystkiego najlepszego Lucky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::multi: 4 miesiące to już mężczyzna!!! Jakaś imprezka?? [quote name='Jofka']Witaj Kincia i maluchy!!!!!!!!!!!!!! Co tam u Was?? Piękni jak zawsze:loveu: A u nas po staremu :diabloti: [quote name='Helga&Ares']witajcie!!!!! Witaj nareszcie :) [quote name='Kasia_zg']Lucky Wszystkiego najlepszego Rosnij zdrowo Maluszku przesłodki i rozrabiaj jak najwiecej :):BIG::new-bday: Cześc Kinguś wymiziaj swoją całą ferajne odemnie :loveu: Dzieki wszystkim za zyczenia Luck sie ucieszy :evil_lol::multi: Quote
Karolajnaxx Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Chyba troszkę się spóźniłam, ale wszystkiego naj :lol: Jak tam Twoje łobuzy? :evil_lol: Quote
Kincia Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='Karolajnaxx']Chyba troszkę się spóźniłam, ale wszystkiego naj :lol: Jak tam Twoje łobuzy? :evil_lol: Dzieki :D A dobrze :diabloti: [quote name='Agata_B']Fotki :placz: Mam tylko jedno (ukradłam z bloga Niny) fotka z wczoraj jak Nina u mnie była :eviltong: Quote
dadiii Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 no jedna to zawsze cos :D:D:D ale przydalo by sie wiecej!! :D:D:D Quote
Kincia Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 dadiii napisał(a):no jedna to zawsze cos :D:D:D ale przydalo by sie wiecej!! :D:D:D :D No przydało by sie :placz: Ja tak kocham robic fotki mam ich juz ponad 200 do dania a tu lipa :placz: Quote
Mona4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 witam was milutko:lol: piekne te twoje psiaki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Pimpek Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 http://i13.tinypic.com/6ydrzt3.jpg Wreszcie chociaż w połowie widać twoją twarz :diabloti: Spóźnione naj naj naj dla Luckyego :loveu: Quote
Kincia Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Mona4 napisał(a):witam was milutko:lol: piekne te twoje psiaki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Witam :) Pimpek napisał(a):http://i13.tinypic.com/6ydrzt3.jpg Wreszcie chociaż w połowie widać twoją twarz :diabloti: Spóźnione naj naj naj dla Luckyego :loveu: Haha :evil_lol: ----------- Boshe to jest moj najgorszy dzien w zyciu :placz::placz: Nic mi od rana nie wychodzi wszyscy mnie wkurzaja :placz: Quote
Sara_i_Aris Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Cześć Kinciu :calus: Co się stało, że masz tyle zdjęć, a nie możesz ich nam pokazać? http://i13.tinypic.com/6ydrzt3.jpg Jaki on już duży :-o Nie za gorąco mu chodzić po mieszkaniu w polarku? Może lepiej kup/zrób mu sweterek, bo potem może mieć problemy na dworzu, jak będzie mróz. Chyba, że to do zdjęcia :eviltong: Quote
Kincia Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Kinciu :calus: Co się stało, że masz tyle zdjęć, a nie możesz ich nam pokazać? Jaki on już duży :-o Nie za gorąco mu chodzić po mieszkaniu w polarku? Może lepiej kup/zrób mu sweterek, bo potem może mieć problemy na dworzu, jak będzie mróz. Chyba, że to do zdjęcia :eviltong: Nie moge ich zgrac na kompa :mad: Zakladane ma zawsze jak wychodze do szkoly :diabloti: Quote
Dagusia1992 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Ojej to próbuj je zgrać, czekamy niecierpliwie xD Quote
Kincia Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='Dagusia1992']Ojej to próbuj je zgrać, czekamy niecierpliwie xD waga uwaga :D Byłam u sąsiadki zgrałam sobie fotki :eviltong: No to jedziemy od poczatku :diabloti: Quote
Guest Agata_B Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 U nas nie ma śniegu ;> Więcej fotek! Lucka chce! ;] Quote
Recommended Posts