Kincia Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 tigrunia napisał(a):No wreszcie :multi::multi::multi: Jak mi tych zabraknie to juz wiecej nie bedzie dopoki sie nie zgraja :placz: Jaaaa a mam ok. 160 fot:-( Quote
madziasto4 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 No piękna sesja rodzinki z pieskami. Tylko co Wam się z twarzami stało? :evil_lol: Quote
Karolajnaxx Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 madziasto4 napisał(a):No piękna sesja rodzinki z pieskami. Tylko co Wam się z twarzami stało? :evil_lol: Lucky zjadł :evil_lol: No właśnie Kinga, przecież prawie wszyscy ze starego ( i nowego w sumie też) wątku wiedzą jak wyglądasz :eviltong: Quote
Avaloth Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 przeglądałam poprzednie strony i jak sie urodzi więcej to też chcę królikopsa ! xDD ale weź ty zboczeńcu biedny królik wystraszony a ty mu jeszcze zdjęcia robisz xD ale boskie :eviltong: zapraszam na pierwszy odcinek mojego pasjonującego serialu xD ;*;*;* Quote
Kincia Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Karolajnaxx napisał(a):Lucky zjadł :evil_lol: No właśnie Kinga, przecież prawie wszyscy ze starego ( i nowego w sumie też) wątku wiedzą jak wyglądasz :eviltong: Wiem ze wiedza :D Ale beznadziejenie wyszlam na tej fotce :eviltong: chester07 napisał(a):przeglądałam poprzednie strony i jak sie urodzi więcej to też chcę królikopsa ! xDD ale weź ty zboczeńcu biedny królik wystraszony a ty mu jeszcze zdjęcia robisz xD ale boskie :eviltong: zapraszam na pierwszy odcinek mojego pasjonującego serialu xD ;*;*;* Oo serial :D:D Wpadne pozniej :D Dobrze dopisze cie do listy xD Ktoś jeszcze chce :diabloti:? madziasto4 napisał(a):No piękna sesja rodzinki z pieskami. Tylko co Wam się z twarzami stało? :evil_lol: ;) A sie wyciely niechciacy :eviltong: Quote
Pimpek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Kincia napisał(a): Tak to ja :diabloti: Jakbym nie wiedziała :diabloti: Tylko po co ten czarny kwadrat na twarz ?:diabloti: Quote
Kincia Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Pimpek napisał(a):Jakbym nie wiedziała :diabloti: Tylko po co ten czarny kwadrat na twarz ?:diabloti: Bo brzydko wyszłam :eviltong: Quote
Pimpek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Kincia napisał(a):Bo brzydko wyszłam :eviltong: Oj, albo mi pokażesz jakieś foto twojej twarzy albo będę cię przezywać :diabloti: Quote
Kincia Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Pimpek napisał(a):Oj, albo mi pokażesz jakieś foto twojej twarzy albo będę cię przezywać :diabloti: A przezywaj se :diabloti: Quote
Pimpek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Dobry wieczór brzydulo :diabloti: Co tam u Stefcia ?:razz: Quote
Kincia Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Pimpek napisał(a):Dobry wieczór brzydulo :diabloti: Co tam u Stefcia ?:razz: A dobry :diabloti: Nic ciekawego spi sobie :eviltong: Quote
Pimpek Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Dobry wieczór brzydulo :diabloti: Co tu tak pusto ? :D Może dasz foty na rozgrzewkę :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Cześć Kinciaa.. co tam u chłopaków?? Daj jakieś fotki Quote
dadiii Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 wszystkie naj naj naj z okazji mikolajek!!!! zyczy Daria z Psota !! :D :D :D :D :D Quote
tigrunia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 No co za.. na gg siedzi ale do galerii swoich zwierzaków to wejść nie łaska :obrazic: Quote
Kincia Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 [quote name='Pimpek']Dobry wieczór brzydulo Co tu tak pusto ? Może dasz foty na rozgrzewkę Dobry :diabloti: [quote name='tigrunia']Cześć Kinciaa.. co tam u chłopaków?? Daj jakieś fotki Hej :multi: [quote name='dadiii']wszystkie naj naj naj z okazji mikolajek!!!! zyczy Daria z Psota !! Oh dziekujemy i nawzajem :loveu: [quote name='tigrunia']No co za.. na gg siedzi ale do galerii swoich zwierzaków to wejść nie łaska :obrazic: :diabloti: Łaaa dzis Mikołajki :D:D Dostałam taka śliczną opaske i perfumy z chupa chupsa :loveu: Jack dostał jakieś tam jedzonko a Lucky zabaweczke :) No to macie kilka starych fotek :diabloti: Pimpek masz :evil_lol: Jedzonko z McDonalda :loveu: Madziu musiałam :evil_lol: Arni:loveu: No i tu jak odbieraliśmy Lucka :eviltong: W ogole jutro mam na 8:50 ale się poswiecam dla pewnej osoby :diabloti: i ide na 8:00 bo sa wlasnie zawody II klas w siatke :D I ten ktoś gra :loveu: No i w ogole nie pojde sobie na lekcje niewiem kto mi to uspr. ale mniejsza :eviltong: Dobra ide się kąpać i spać ;) Quote
tigrunia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 No wreszcie jakieś fotki :multi::multi: A kiedy będą aktualne ?? :razz: Quote
Kincia Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 tigrunia napisał(a):No wreszcie jakieś fotki :multi::multi: A kiedy będą aktualne ?? :razz: Na to pytanie nie znam odpowiedzi :placz::placz::placz: Quote
dadiii Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 ooo nasza kingusia chce isc na wagary???? :D:D nieladnie !!! :D :D :D PS: u nas fotki nowe!!! :D :D :D Quote
Kincia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 dadiii napisał(a):ooo nasza kingusia chce isc na wagary???? :D:D nieladnie !!! :D :D :D PS: u nas fotki nowe!!! :D :D :D :diabloti: Witam :D Aaa dzis w szkole bylo bosko :loveu::loveu::loveu: Byłam tylko na koncowce matmy i na wf:evil_lol::evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 yyy wagary ???!!! nie ładnie!! :D :D :D :) a co to za "ktos" gral ?? :D :D i ja chce fotki :( Quote
Kincia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 BlackSheWolf napisał(a):yyy wagary ???!!! nie ładnie!! :D :D :D :) a co to za "ktos" gral ?? :D :D i ja chce fotki :( :diabloti: A taki Mariusz :eviltong::loveu: Mama mi napisze uspr. :evil_lol::evil_lol: Przyznałam sie ze nie byłam na lekcjach :diabloti: Quote
Kincia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Byłam przed chwilą z Lukusiem na spacerku :D Chodzenie na smyczy koszmar :diabloti: Wszystkiego jest ciekawy :shake::evil_lol: A jaki czysty przyszedł to ho ho :diabloti: Quote
Kincia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Któryś z nich to Lucky :evil_lol: Quote
Recommended Posts