Kincia Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 McDzik napisał(a):Dokładnie ;D Kiedy kiedy kiedy !!! :loveu::loveu::loveu: I zdradz mi te patenty o których pisałas na blogu :evil_lol: Quote
Kincia Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 McDzik napisał(a):Dokładnie ;D McDzik napisał(a):No to już szukaj, bo ja mam wysokie wymagania, hie hie ;DD K *::** No niestety :placz::placz::placz: Mc :*:*:* Quote
McDzik Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Kincia napisał(a):Moze pojezdzimy sobie na wystawy :loveu: Nasz debiut moze bedzie w Łodzi nieiwem chyba w marcu albo maju :evil_lol: w maju :P a my jesteśmy młodsi ale zaczynamy od marca, wczesniej puszcze go w lutym na hali w Rzeszowie na wystawie zeby pocwiczył i w Jarosławiu na ringu przed ocenami :) Bedzie przygotowany w 100% :) Dziś od Małej_Tybetanki dostałam dwa tajemne super patenty, juz je próbowałąm i przynosza super efekty w szkoleniu ;P ale sie nie podziele, top secret ;PP z resztą i tak każdą rase sie wystawia innaczej xDD Quote
Kincia Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 McDzik napisał(a):w maju :P a my jesteśmy młodsi ale zaczynamy od marca, wczesniej puszcze go w lutym na hali w Rzeszowie na wystawie zeby pocwiczył i w Jarosławiu na ringu przed ocenami :) Bedzie przygotowany w 100% :) Dziś od Małej_Tybetanki dostałam dwa tajemne super patenty, juz je próbowałąm i przynosza super efekty w szkoleniu ;P ale sie nie podziele, top secret ;PP z resztą i tak każdą rase sie wystawia innaczej xDD No czytalam wlasnie.Mi nie zdradzisz :placz::placz::placz: A wejdziesz z nim jak go nie bedziesz wystawiac ?:cool3: Quote
McDzik Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 flowerteen napisał(a):No tak, ale lepsze to, niż miesiąc czekania, nie? :cool3: Mam nadzieję, że moje marzenie też się spełni. :loveu: Ślicznie wygląda ten Twój Lucky. :roll: Ty też będziesz miała własnego psa :) Tylko trzeba marzeniom pomagać i uparcie dążyć ku ich spełnieniu ;)) Tak jak ja i Kincie :)) No i mamy nasze diabły małe ;D Mój z dnia na dzień coraz bardziej posłuszny, szybko łapie moje intencje i uczy się :) Noo... pomóz jakoś marzeniom! Namawiaj rodziców, zbieraj kase, szukaj hodowli ;D Z resztą Kincia Ci pomoże, ona już znawca w dziedzinie hodowli yorkasów :P Quote
McDzik Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Kincia napisał(a):No czytalam wlasnie.Mi nie zdradzisz :placz::placz::placz: A wejdziesz z nim jak go nie bedziesz wystawiac ?:cool3: Na to też się ma swoje sposoby :P:P Doświadczenie :P:P tego też nie zdradzę :P Quote
Kincia Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 McDzik napisał(a):Na to też się ma swoje sposoby :P:P Doświadczenie :P:P tego też nie zdradzę :P Osz ty !!:diabloti: I tak nie mam ST :evil_lol::evil_lol::evil_lol: z/w ide na kolacje :diabloti: Quote
McDzik Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Kincia napisał(a):Osz ty !!:diabloti: I tak nie mam ST :evil_lol::evil_lol::evil_lol: z/w ide na kolacje :diabloti: No właśnie :P A jak tam szkolenie pozycji wystawowej dla Luckiego? ;D Daj mi jeszcze raz ten link gdzie bannerek zamawiałaś bo nie pamiętam a mój już pewnie przyszedł ;D Quote
Kincia Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 McDzik napisał(a):No właśnie :P A jak tam szkolenie pozycji wystawowej dla Luckiego? ;D Daj mi jeszcze raz ten link gdzie bannerek zamawiałaś bo nie pamiętam a mój już pewnie przyszedł ;D A stoi 5 s :angryy: Zaraz poszukam :cool3: Quote
McDzik Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Kincia napisał(a):Dzisiaj bedzie 2 tygodnie od smierci Luckiego :placz::placz: co to za post? Przeciez on zyje i ma sie dobrze? Quote
McDzik Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Kincia napisał(a):A stoi 5 s :angryy: Zaraz poszukam :cool3: Ok kochanie ;D ;'*;* Noo to ćwiczcie ;D i prosze mi tu dac zdjęcie w pozycji ;DD moje na blogu widziałas ;D Quote
Kincia Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 McDzik napisał(a):co to za post? Przeciez on zyje i ma sie dobrze? Nie tego Luckiego:shake: Luckiego-kotka :loveu: Masz linka: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99311 Quote
Kincia Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 McDzik napisał(a):Ok kochanie ;D ;'*;* Noo to ćwiczcie ;D i prosze mi tu dac zdjęcie w pozycji ;DD moje na blogu widziałas ;D Dałam :D Gdzies tam z tyłu sa zaraz poszukam :diabloti: Quote
McDzik Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Kincia napisał(a):Dałam :D Gdzies tam z tyłu sa zaraz poszukam :diabloti: ok ;D tyle tych postów, ze trudno to znalezc ;DD przegapiłam gdzies, wkklej TU jeszcze raz ;DD dobije dzis do drugiej łapki? ;D Quote
McDzik Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Kincia napisał(a):Nie tego Luckiego:shake: Luckiego-kotka :loveu: Masz linka: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99311 aa to trzeba bylo tak od razu ;D a nie chce mi sie wchodzic, nie lubie kotów, dla mnie mogą zdychać ;D Quote
Kincia Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 McDzik napisał(a):ok ;D tyle tych postów, ze trudno to znalezc ;DD przegapiłam gdzies, wkklej TU jeszcze raz ;DD dobije dzis do drugiej łapki? ;D No troche :diabloti: Nie moge tego znalesc ale szukam dalej :evil_lol: McDzik napisał(a):aa to trzeba bylo tak od razu ;D a nie chce mi sie wchodzic, nie lubie kotów, dla mnie mogą zdychać ;D Pffffffffffffffffffffffff :mad::mad: Ale fajna strona 444 :cool3: Quote
Kincia Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 No juz 445 :diabloti: Znalazłam :multi: Prosze o to nasza "pozycja wystawowa" strasznie nam wyszła :evil_lol: Quote
Kincia Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Zakochałam sie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://www.dogomania.pl/gallery/pic31372.html Quote
McDzik Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Arni w postawie, jeszcze musimy troszke dopracooowac,, duzo pracy przed nami :) Quote
McDzik Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Kincia napisał(a):No juz 445 :diabloti: Znalazłam :multi: Prosze o to nasza "pozycja wystawowa" strasznie nam wyszła :evil_lol: U mnie dalej 444 ;D dobrze wam idzie :) nie przestawajcie cwiczyc :):) Quote
Kincia Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 McDzik napisał(a): Arni w postawie, jeszcze musimy troszke dopracooowac,, duzo pracy przed nami :) Wam to swietnie idzie :loveu::loveu: W rece trzymasz cos dobrego :cool3::cool3:? Quote
Jofka Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 oo widzę że ostro ćwiczymy do wystaw...:cool3: Quote
Kincia Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Jofka napisał(a):oo widzę że ostro ćwiczymy do wystaw...:cool3: :lol: A ty zamierzasz wystawiac Tolinka :loveu::cool3::cool3:? Quote
Pimpek Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 http://i14.tinypic.com/8ejjcpe.jpg A w tle TVP2 :diabloti: Quote
Kincia Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Pimpek napisał(a):http://i14.tinypic.com/8ejjcpe.jpg A w tle TVP2 :diabloti: Haha no :D Quote
Recommended Posts