Kincia Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Witaj Jofka :) Tigrunia nie ma zadnej sciemy :(:( Mam tyle fotek do dania!! A glupi aparat odmawia posłuszenstwa :(:( xD Moze jutro sie uda zgrac fotki :|! Quote
tigrunia Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 No wiem, wiem .. zartowałam tylko :) Poczekam cierpliwie , ale Twój zwierzyniec jest tak słodki , ze nie mogę no .. nie mogę :placz::placz: Quote
Kincia Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 tigrunia napisał(a):No wiem, wiem .. zartowałam tylko :) Poczekam cierpliwie , ale Twój zwierzyniec jest tak słodki , ze nie mogę no .. nie mogę :placz::placz: :evil_lol: Pimpek napisał(a):Hej ! Lucky i Jacky już kumple ?:p Hej jeszcze nie :eviltong: Ide sie szykowac na dyske :D Spróbuje później zgrać fotki :angryy: Quote
Kasia_zg Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Kinguś jak zwykle świetne focie tylko ciagle nam ich mało :) Maluszek jest przesłodki:loveu::loveu: Pozdrawiamy ciepło:loveu: Quote
Kincia Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Kasia_zg napisał(a):Kinguś jak zwykle świetne focie tylko ciagle nam ich mało :) Maluszek jest przesłodki:loveu::loveu: Pozdrawiamy ciepło:loveu: Witam:loveu: dadiii napisał(a):i jaktam po dysce ?? Beznadziejnie było :( tigrunia napisał(a):No to miłej zabawy ;) Hmm spróbuje zaraz zgrać fotki. A po za tym mam szlaban na kompa teraz akurat nikogo nie ma wiec jestem a tak to nieiwem kiedy sie pojawie :placz: Quote
dadiii Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 a czmu masz szlaban i czemu bylo beznadziejnie co ?? Quote
Kincia Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 dadiii napisał(a):a czmu masz szlaban i czemu bylo beznadziejnie co ?? tigrunia napisał(a):Ojej .. szlaban za tą dyske ?? Nie za dyske :D Bo wczoraj tez byla wywiadówka :angryy: No.... Mama mi powiedziała ze moge byc na kompie w weekend :D A jak sie aparat nie podlaczy to sie zdenerwuje i wyleci za okno:mad: Quote
dadiii Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 o to i tak niezle skoro w weekend mozesz przy kompie byc :D:D:D a mozna wiedziec czemu dyska byla do bani ?? Quote
Kincia Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 dadiii napisał(a):o to i tak niezle skoro w weekend mozesz przy kompie byc :D:D:D a mozna wiedziec czemu dyska byla do bani ?? Oj jest jest i to bardzo... Nudno bylo i w ogóle... Quote
dadiii Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 ooo widze ze nowy banerek macie :D :D :D :D fajny :D Quote
tigrunia Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 No a zdjec jak nie było tak nie ma :placz: Quote
Kincia Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 dadiii napisał(a):ooo widze ze nowy banerek macie :D :D :D :D fajny :D :) tigrunia napisał(a):No a zdjec jak nie było tak nie ma :placz: A ja mam tyle fajnych fotek do dania :placz::placz::placz: Quote
Jofka Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Witaj Kincia!!!! Jak tam rozrabiaki??? Jak minęły Andrzejki?? Quote
Kincia Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Jofka napisał(a):Witaj Kincia!!!! Jak tam rozrabiaki??? Jak minęły Andrzejki?? Hej :) A dobrze jeden śpi a drugi koczuje w kuchni :diabloti: A Andrzejki mineły jak normalny dzień :cool1: Quote
Magda Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Przyszłam pogratulować nowego domownika:loveu: Wiem, że za późno, ale długo mnie nie było... Mam nadzieję, że będziesz wklejała więcej fotek:razz: Quote
Jofka Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Ja Andrzejki się przuczyłam i przespałam,bo ja Andzrejki miałam we czwartek. Ale fajnie było....UUU widzę już świąteczny odnośnik do galerii. Chłopaki na nim się świetnie prezentują!!:cool3::cool3: Quote
Kincia Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Magda_Miki napisał(a):Przyszłam pogratulować nowego domownika:loveu: Wiem, że za późno, ale długo mnie nie było... Mam nadzieję, że będziesz wklejała więcej fotek:razz: Witam :) Dziekuje :loveu: Bede bede ;) Jofka napisał(a):Ja Andrzejki się przuczyłam i przespałam,bo ja Andzrejki miałam we czwartek. Ale fajnie było....UUU widzę już świąteczny odnośnik do galerii. Chłopaki na nim się świetnie prezentują!!:cool3::cool3: No ja w czwartek miałam dyske Andrzejkowa :diabloti: No przeciez niedlugo swieta :cool3::loveu: Quote
McDzik Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 No to teraz ja się przyłączam do rozmowy ;DD No wy tu gadu-gadu o andrzejkach, one juz byly ;D Pogadajmy o walentytnkach, to prtzeciez juz za 2 miesiące ;DD Kincia Ty wiesz co ode mnie dostaniesz ;DDDD Arni tez cos musi dostac, ale mniej zboczonego niz Ty ;DD Quote
Kincia Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 McDzik napisał(a):No to teraz ja się przyłączam do rozmowy ;DD No wy tu gadu-gadu o andrzejkach, one juz byly ;D Pogadajmy o walentytnkach, to prtzeciez juz za 2 miesiące ;DD Kincia Ty wiesz co ode mnie dostaniesz ;DDDD Arni tez cos musi dostac, ale mniej zboczonego niz Ty ;DD Ahh nie moge sie juz doczekac :D:D:multi::multi: No to ja musze sie rozejrzec za prezentem dla ciebie :diabloti: Quote
McDzik Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Agata_B napisał(a):Aha :) A sunie planujesz dokupić? :razz: Dokładnie ;D Quote
McDzik Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Kincia napisał(a):Ahh nie moge sie juz doczekac :D:D:multi::multi: No to ja musze sie rozejrzec za prezentem dla ciebie :diabloti: No to już szukaj, bo ja mam wysokie wymagania, hie hie ;DD K *::** Quote
Recommended Posts