McDzik Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Uu, mój 9 miesięcy kończy 18 czerwca.. Miedzynarodówka w Łodzi jest 3-4 maja ;/ To mój jeszcze będzie w klasie szczeniąt, ale cóż , dla Was pojadę :) A Twój jest starszy, więc pewnie już na młodzież się załapie, nie? Czyli my start w młodziezówce zaczynamy od CACIB Kraków !!!! :):):):) Quote
Kincia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 McDzik napisał(a):Uu, mój 9 miesięcy kończy 18 czerwca.. Miedzynarodówka w Łodzi jest 3-4 maja ;/ To mój jeszcze będzie w klasie szczeniąt, ale cóż , dla Was pojadę :) A Twój jest starszy, więc pewnie już na młodzież się załapie, nie? Czyli my start w młodziezówce zaczynamy od CACIB Kraków !!!! :):):):) No chyba sie załapie :) Wez ja sie boje nigdzie nie jade :diabloti: Quote
dadiii Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 heja!! czyzbyscie chcieli sie wystawiac??? hihi u nas foty duzoooooooooooooo fot!!! Quote
Kincia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 dadiii napisał(a):heja!! czyzbyscie chcieli sie wystawiac??? hihi u nas foty duzoooooooooooooo fot!!! A chcielibyśmy:diabloti: Quote
Dorkaa Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 :evil_lol: Nie piszcie tak dużo bo mi sie nie chce tych wszystkich stron przeglądac :evil_lol: Powodzenia :) Przyjedziecie do Katowic? Quote
Kincia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Dorkaa napisał(a)::evil_lol: Nie piszcie tak dużo bo mi sie nie chce tych wszystkich stron przeglądac :evil_lol: Powodzenia :) Przyjedziecie do Katowic? :diabloti: Nie :cool1: Quote
McDzik Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Kincia napisał(a):A chcielibyśmy:diabloti: No i macie się wystawiać :PNie ma to tamto :P I nie ma "boje się" :PZgłosimy nasze psiaki na Łódź tego samego dnia, żeby nie było, ok? :PP Bo jak wy nie jedziecie, to my też ^^ I się nie poznamy. Bo my jedziemy tylko po to, żeby was poznać! Bo klasa szczeniąt nam nic nie daje poza tym, że się mały do wystaw przyzwyczai, zabawa zabawa... :) Medali i tak nie ma :) Ewentualnie pucharek na BIS Szczeniąt, o ile się dostaniemy :) Więc macie jechac i sie wystawiać!!! :) Nie po to tyle zbierałaś na wystawowego yorka, żeby go teraz zamknąć w domu :PP !!! Noo :) A ja teraz myślę nad tymi Katowicami.. tata mówi, że mi wszystko zasponsoruje, mały miałby zabawę, klasa szczeniąt droga nie jest, w Katowicah bylismy juz rok temu i było fajnie .. ale sama nie wiem.. hmm... Quote
Pimpek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Kincia napisał(a):Nie mam :eviltong::eviltong: To zrób !:diabloti: Ejjjjjj, wy tu gadu-gadu a mnie dopadł mały głód zdjęciowy ! Dajcie mi danio pod postacią fot Tigera,Luckyego,Jackyego i Stefka :diabloti: Quote
McDzik Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Dorkaa napisał(a)::evil_lol: Nie piszcie tak dużo bo mi sie nie chce tych wszystkich stron przeglądac :evil_lol: Powodzenia :) Przyjedziecie do Katowic? My bedziemy na 90% :) Możliwości i fundusze zawsze są, tylko to jeszcze zależy od małego :) i od tego, czy nam się opłaca jechac tak o, zgłaszając go do klasy szczeniąt, po prostu żeby sie obył z tym wszystkim. Quote
McDzik Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Pimpek napisał(a):To zrób !:diabloti: Ejjjjjj, wy tu gadu-gadu a mnie dopadł mały głód zdjęciowy ! Dajcie mi danio pod postacią fot Tigera,Luckyego,Jackyego i Stefka :diabloti: O dokładnie, podpisuje sie pod tą petycją :D kto się jeszcze podpisze? :D Quote
tigrunia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Oczywiście ja też się podpisze :) Fotki , fotki, fotki :mad::mad::mad: Dawać fotki :mad: Quote
Pimpek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 McDzik napisał(a):O dokładnie, podpisuje sie pod tą petycją :D kto się jeszcze podpisze? :D Ja,ja,ja się chcę podpisać !:diabloti: Quote
Guest Agata_B Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 McDzik ja juz sie nie łapie :diabloti: Ile ty masz psów? Ikar, Arni? eee :diabloti: Quote
McDzik Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Agata_B napisał(a):McDzik ja juz sie nie łapie :diabloti: Ile ty masz psów? Ikar, Arni? eee :diabloti: jednego, Arniego :) Ten czeski który jest w galerii miał być mój, ale opchnęli go na wystawie europejskiej za większą sume, kiedy już wszytsko było ustalone :) a wczesniej umieszczałam w galerii jego zdjęcia, których teraz nie potrafię skasować, a pisałam do administratorów, tylko chyba niewłaściwych i nic ;/ ale mam jednego kochanego Arniego :) A takie przybrane to sfora leonbergerów z hodowli wujka :D Quote
Kincia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Co to za strajk :mad: Jezeli mi sie komp nie zawiesi juz po raz setny to dam jakies fotki :diabloti: Quote
Martunia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 No i ja również się podpisuję pod tą zdjęciową petycją. :cool3: :mad: Chcemy foty!!! :roll: Och, jakie ogromne wypowiedzi twórczości McDzika. :evil_lol: :cool3: Quote
Guest Agata_B Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 McDzik napisał(a):jednego, Arniego :) Ten czeski który jest w galerii miał być mój, ale opchnęli go na wystawie europejskiej za większą sume, kiedy już wszytsko było ustalone :) a wczesniej umieszczałam w galerii jego zdjęcia, których teraz nie potrafię skasować, a pisałam do administratorów, tylko chyba niewłaściwych i nic ;/ ale mam jednego kochanego Arniego :) A takie przybrane to sfora leonbergerów z hodowli wujka :D Aha :) A sunie planujesz dokupić? :razz: Quote
Jofka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Witaj Kincia!!!! Dawno mnie nie było!!! ale się pozmieniało!!!! Sliczną Lucky ma kokardkę!!! Też muszę chyba kupić dla Tolka,bo już grzywa mu się puściła, jak na razie nosi spineczki Nelly mojej kuzynki:cool3::cool3: Wiesz mam już nowego psa zdjęcia są w galerii Tolka!! Pozdrawiamy serdecznie wyściskaj psiaki ode mnie!!:loveu::loveu: Quote
Karolajnaxx Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Hej Kincia! Jak tam Twoi czterej muszkieterowie? :evil_lol: Quote
Kincia Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Karolajnaxx napisał(a):Hej Kincia! Jak tam Twoi czterej muszkieterowie? :evil_lol: Hej :) Bardzo dobrze :loveu: Jutro chyba z Luckym jedziemy nareszcie na szczypienie xD Jofka napisał(a):Witaj Kincia!!!! Dawno mnie nie było!!! ale się pozmieniało!!!! Sliczną Lucky ma kokardkę!!! Też muszę chyba kupić dla Tolka,bo już grzywa mu się puściła, jak na razie nosi spineczki Nelly mojej kuzynki:cool3::cool3: Wiesz mam już nowego psa zdjęcia są w galerii Tolka!! Pozdrawiamy serdecznie wyściskaj psiaki ode mnie!!:loveu::loveu: Hej :) Oo jak super :D Spróbuje zajrzec o ile mi na to pozwoli komp :mad: Justys95 napisał(a):Ja też chcę fotyy! :) flowerteen napisał(a):No i ja również się podpisuję pod tą zdjęciową petycją. :cool3: :mad: Chcemy foty!!! :roll: Och, jakie ogromne wypowiedzi twórczości McDzika. :evil_lol: :cool3: Ona jak zwykle sie rozpisze :loveu: Fot narazie nie bedzie bo nieiwem co sie z kompem stalo zawiesza sie co chwile to ze pisze tego posta to jest cud :placz: Quote
Kincia Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='Agata_B'] Boskie :loveu: Ale żes wygrzebała stara fotke :P Juhu juz komp działa wiec pojawie sie z fotkami xD Quote
Jofka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Witaj!!! Jacky jaki przystojniak..no no...i jak ładnie pozuje. Życzymy miłego dnia!!!:lol::lol: Quote
Kincia Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Jofka napisał(a):Witaj!!! Jacky jaki przystojniak..no no...i jak ładnie pozuje. Życzymy miłego dnia!!!:lol::lol: Witam :loveu: Quote
Recommended Posts