Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dadiii napisał(a):
tez o tym czytalam tylko ze gdzies tutaj na dogo.

Hmmm..... Aby na pewno ? Może czytałaś o tym psiaku który sobie zerwał płat skóry z łapki gdy chciał wydostać się z boksu a nie o tym ?

Posted

Pimpek napisał(a):
Ech....:placz:
To może zrobisz tej fotce w gazecie fotkę i nam ją tu pokażesz ?

Nie mam jej bo czytałam to wczoraj jak byłam w Łodzi w szpitalu u dziadka.

Posted

[quote name='Acctiually']Śliczne fotencje:)
Luck bardzo ładnie wygląda w tym ubranku:loveu:O i jaką miseczke ma:)
A gdzie Stefcio???
pozdrawiam:*:*:*

A Stefcio sobie pływa:evil_lol:

Posted

[quote name='Acctiually']Śliczne fotencje:)
Luck bardzo ładnie wygląda w tym ubranku:loveu:O i jaką miseczke ma:)
A gdzie Stefcio???
pozdrawiam:*:*:*

^ Czyżby Anula092 z myloga? :D Poznaje po Bonku :D Jeszcze nie miałam przyjemności Cie spotkać na dgm, chyba dlatego, że ja chodzę po wątkach typu hodowla, wystawy, umowy hodowlane, dobory ras i ich wymagania etc a nie Galerie zdjęć, ale postanowiłam zaglądnąć do wątku Kingi :P Witaj :P

Posted

McDzik napisał(a):
^ Czyżby Anula092 z myloga? :D Poznaje po Bonku :D Jeszcze nie miałam przyjemności Cie spotkać na dgm, chyba dlatego, że ja chodzę po wątkach typu hodowla, wystawy, umowy hodowlane, dobory ras i ich wymagania etc a nie Galerie zdjęć, ale postanowiłam zaglądnąć do wątku Kingi :P Witaj :P

Juhu Mc:multi::multi:
Tak to Anula :cool3:
Zakładaj galerie Arniemu :loveu::loveu:

Posted

Tak tak, Mc we własnej osobie :P
No może założe, pomyślimy ;P
No to jak Kinia, kiedy pierwsza wystawa małego? Zapraszamy na CACIB Rzeszów :P
Będzie super, oo, pytaj Asiaczka :P:)

flowerteen napisał(a):
Fajniusio wygląda Luck. :loveu::loveu::loveu::loveu:
Ale pięknie wyszedł z tą piłką. :eviltong: :loveu:

^ A to to chyba Martuś Love-York, poznaję Bazyla w avatarze :P

Posted

[quote name='McDzik']^ Jest i Isiaczka z Chesterkiem, owczarkiem niemieckim :) Kto wam takie ładne bannerki robi z tymi zawijasami? :P Ja też chcę taki arnisiowy, tybetankowo-spanielkowy :D

[quote name='McDzik']Tak tak, Mc we własnej osobie :P
No może założe, pomyślimy ;P
No to jak Kinia, kiedy pierwsza wystawa małego? Zapraszamy na CACIB Rzeszów :P
Będzie super, oo, pytaj Asiaczka :P:)

^ A to to chyba Martuś Love-York, poznaję Bazyla w avatarze :P

Duzo osób jest z myloga :D
Jest jeszcze Ada od Kabisia :D
Zaloz :loveu:
No chyba Łódz :D
Wez uczenie nam w ogóle nie idzie xD
Taa chciałabym :diabloti:
Aa kto robił mi bannerek hmm zaraz ci zarzuce linkiem :lol:

[quote name='Asiaczek']Jaki jestem piekny! Podziwiajcie mnie!!!
http://i7.tinypic.com/6t3j71j.jpg
Pzdr.

:loveu:

Posted

Uhh, przeglądnęłam chyba z 15 podstron w tył Twojego wątku i dużo zdjęć obejrzałam przewijających się za toną postów typu "jejjjciu jakie sweet" - spam przeszkadza, jak szukasz czegoś istotnego :) Dlatego chyba nie będę zakładać galerii tego typu Arniemu, co najwyżej taką z samymi zdjęciami, tą alfabetyczną :) No ale fotki ładne, fajnie, że maluch się dobrze rozwija i paczka z metryką już doszła :) Nie rozumiem tylko po co hodowczyni wam wysłała katalog z Radomia 2004? :D Wytłumaczysz mi ten motyw? :D Ogólnie to fajnie się macie, oby tak dalej :) Mamusia Karin przesliczna, na fotki taty się nie natknęłam. No i gratuluję dobrych układów z hodowczynią :P .. tja.. :P

Posted

[quote name='McDzik']Uhh, przeglądnęłam chyba z 15 podstron w tył Twojego wątku i dużo zdjęć obejrzałam przewijających się za toną postów typu "jejjjciu jakie sweet" - spam przeszkadza, jak szukasz czegoś istotnego :) Dlatego chyba nie będę zakładać galerii tego typu Arniemu, co najwyżej taką z samymi zdjęciami, tą alfabetyczną :) No ale fotki ładne, fajnie, że maluch się dobrze rozwija i paczka z metryką już doszła :) Nie rozumiem tylko po co hodowczyni wam wysłała katalog z Radomia 2004? :D Wytłumaczysz mi ten motyw? :D Ogólnie to fajnie się macie, oby tak dalej :) Mamusia Karin przesliczna, na fotki taty się nie natknęłam. No i gratuluję dobrych układów z hodowczynią :P .. tja.. :P

Zaloz :diabloti::loveu:
Ona chyba w tym zabezpieczyla ta metryke przed kradzieza :cool1:
Nieiwem xD
A tatus tam gdzies był :eviltong:
A mozesz go obejrzec na www.bakarat.pl :cool3:

Posted

[quote name='McDzik']Dzięki kochana, zaraz będę sępić ;D
----
No to w takim bądź razie do zobaczenia w Łodzi :) Szkoda, że Mała_Tybetanka i Figa nie wybierają się na Łódź :(
----
Oo, na Adę i Kabiego się nie natknęłam :)

Tylko zeby yorki i st byly w ten sam dzien!!
A MT ma małe ST?

Posted

Kincia napisał(a):
Tylko zeby yorki i st byly w ten sam dzien!!
A MT ma małe ST?

Nie ma, ale wiem o co pytasz - o te numery w miejscu bannerka. Po prostu pomaga koleżance sprzedać szczeniaki, czyli rodzeństwo Arniego.
Ehh, pomyslę nad tym założeniem, znając życie będziesz mnie molestowac dopóki nie założę :P
Narazie złożyłam zamówienie na bannerek zimowy :P

Posted

[quote name='Kincia']Zaloz :diabloti::loveu:
Ona chyba w tym zabezpieczyla ta metryke przed kradzieza :cool1:
Nieiwem xD
A tatus tam gdzies był :eviltong:
A mozesz go obejrzec na www.bakarat.pl :cool3:

Hm, no może tak wsadziła w bardzo stary katalog, żeby się nie pomieło.Aaa to tatuś z Bakaratu.. :) O prosze, czyli mniej więcej spełniło się Twoje marzenie, bo połowicznie w Twoim psiaku płynie barakatowa krew :P No to super, piekny psiak się zapowiada :)

Posted

[quote name='McDzik']Nie ma, ale wiem o co pytasz - o te numery w miejscu bannerka. Po prostu pomaga koleżance sprzedać szczeniaki, czyli rodzeństwo Arniego.
Ehh, pomyslę nad tym założeniem, znając życie będziesz mnie molestowac dopóki nie założę :P
Narazie złożyłam zamówienie na bannerek zimowy :P

No o to mi chodziło :diabloti:
Zebys wiedziała :evil_lol:

Posted

McDzik napisał(a):
Hm, no może tak wsadziła w bardzo stary katalog, żeby się nie pomieło.Aaa to tatuś z Bakaratu.. :) O prosze, czyli mniej więcej spełniło się Twoje marzenie, bo połowicznie w Twoim psiaku płynie barakatowa krew :P No to super, piekny psiak się zapowiada :)

No :loveu::loveu: