Kasia_zg Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Wkońcu Stefcio....:loveu: Słodki spioszek z tego maluszka :lol: Kincia a jak tam sie psiaki dogadują lepeij już ?? Miłego dnia Quote
Kincia Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='Ola164']Buziaczki dla piesków... :cool3: [quote name='Kasia_zg']Wkońcu Stefcio....:loveu: Słodki spioszek z tego maluszka :lol: Kincia a jak tam sie psiaki dogadują lepeij już ?? Miłego dnia :shake: Ciągle to samo :roll: [quote name='tigrunia']I jak .. kto odpadł ?? Bo usnęłam po "tańcu facetów" :placz: Ja tez padłam i sie obudziłam na tym skrócie z odcinków tych co odpadaja i była tam Diana wiec raczej ona :evil_lol: [quote name='Bblue']Chyba Diana odpadła, ale nie jestem pewna, bo też padłam :placz: http://i19.tinypic.com/6xilems.jpg On jest po prostu świetny! :loveu: Witam :loveu: Quote
dadiii Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 no diana odpadla niestety wolalabym zeby ta druga odpadla bo bardziej diane lubilam :D Quote
Kincia Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 dadiii napisał(a):no diana odpadla niestety wolalabym zeby ta druga odpadla bo bardziej diane lubilam :D A ja sie ciesze ze odpadła :diabloti: Quote
Dorkaa Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 A ja wolałam żeby Ania została. :P Sztefciooooooooooo :loveu: Quote
Kincia Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Dorkaa napisał(a):A ja wolałam żeby Ania została. :P Sztefciooooooooooo :loveu: Ja tez :diabloti: :cool3: dadiii napisał(a):a ja nie bo ja lubilam :p :diabloti: Quote
Guest Agata_B Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Sztefek pszysztojniak :diabloti: Dobranoc ;* Quote
Tepes Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 No nareszcie Stefcio:) Lucky to fajny śpioszek:loveu: O i jaki Jack przystojny:diabloti: pozdrawiamy:* Quote
Kincia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='Agata_B']Sztefek pszysztojniak :diabloti: Dobranoc ;* :diabloti: Witam :P [quote name='Acctiually']No nareszcie Stefcio:) Lucky to fajny śpioszek:loveu: O i jaki Jack przystojny:diabloti: pozdrawiamy:* Witamy i pozdrawiamy :D Nareszcie weekend :multi::multi: Superowy był ten dzien w sql :loveu: Pózniej dam fotki moze :diabloti: Quote
Kincia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Miałam isc na mecz ale nie miałam z kim :placz::placz::placz: Przed chwilą dostalismy paczuszke od hodowczyni :D A w niej: oraz: I fotki :diabloti: Quote
Kincia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Przed chwilą Luck był kompany fotki dam jutro :eviltong: Quote
Kincia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Agata_B napisał(a):Daj zbliżenie metryki :D A po co :diabloti:? Quote
Acia_ Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 LuC :loveu: Ciem jeść xD Daj foty jeść xD o lol xD Quote
Kincia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Asiolek napisał(a):LuC :loveu: Ciem jeść xD Daj foty jeść xD o lol xD Nie mam :evil_lol: Quote
Acia_ Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 To zrób ;> Phyy xD Dasz żarcie to dam fotki Micia xD Quote
Kincia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Asiolek napisał(a):To zrób ;> Phyy xD Dasz żarcie to dam fotki Micia xD Nie mam zadnego jedzenia juz zjadłam grzanki :diabloti: Dawaj fotki Misia i mnie nie szantażuj :mad: Quote
Tepes Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Śliczny,Śliczny i jeszcze raz śliczny!! Słodko wygląda z piłeczką:) pozdrawiam:* Quote
Asiaczek Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Liczyłam na dużą ilośc fotek, ale te, co są, przerosły moje wyobrażenia... Maluch jest super, a przy okazji i Stefek, królik i Jacky się załapali... Pzdr. Quote
Martunia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Fajniusio wygląda Luck. :loveu::loveu::loveu::loveu: Ale pięknie wyszedł z tą piłką. :eviltong: :loveu: Quote
Kincia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Acctiually napisał(a):Śliczny,Śliczny i jeszcze raz śliczny!! Słodko wygląda z piłeczką:) pozdrawiam:* :loveu: Asiaczek napisał(a):Liczyłam na dużą ilośc fotek, ale te, co są, przerosły moje wyobrażenia... Maluch jest super, a przy okazji i Stefek, królik i Jacky się załapali... Pzdr. :cool3::cool3: flowerteen napisał(a):Fajniusio wygląda Luck. :loveu::loveu::loveu::loveu: Ale pięknie wyszedł z tą piłką. :eviltong: :loveu: Dziekujemy :loveu::loveu: Quote
Guest Agata_B Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Kincia napisał(a):A po co :diabloti:?bo cem zobaczyć jak ona wygląda, bo ja metryke psa trzymałam w ręku tylko 4 razy xDD Quote
Recommended Posts