Kincia Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Agata_B napisał(a):Zajedwabista posyncja wystalowa xDD :cool1::cool1::cool1: Quote
Kincia Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 No to my mówimy dobranoc :loveu: Quote
Kasia_zg Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Kincia super Foteczki :) I jakie już uspione psiaczki...widze że jeszcze jest dystans miedzy nimi jest :) Dobrej nocki kolorowych snów Quote
tigrunia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 o proszę i nawet jedzenie do łóżka dostaje! Nieźle go tam rozpieszczasz :loveu: Quote
Kincia Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Kasia_zg napisał(a):Kincia super Foteczki :) I jakie już uspione psiaczki...widze że jeszcze jest dystans miedzy nimi jest :) Dobrej nocki kolorowych snów Witam :) Oj jest jest :cool1: tigrunia napisał(a):o proszę i nawet jedzenie do łóżka dostaje! Nieźle go tam rozpieszczasz :loveu: A jak go tu nie rozpieszczać :loveu: Quote
basia bonnie Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 no ładnie to tak żeby pies jadł na łóżku? :evil_lol: Quote
Kincia Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 basia bonnie napisał(a):no ładnie to tak żeby pies jadł na łóżku? :evil_lol: no co :oops::oops::oops: :diabloti: Quote
Kincia Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 basia bonnie napisał(a):to z miłości, prawda? :loveu: Oj tak :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Acia_ Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Aaaaaaaaaaa Luciu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Aaaa JaaaaĆ :loveu::loveu::loveu::loveu: Koooochuuu kooooochuuu xD Quote
Kincia Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Asiolek napisał(a):Aaaaaaaaaaa Luciu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Aaaa JaaaaĆ :loveu::loveu::loveu::loveu: Koooochuuu kooooochuuu xD Hyhy :evil_lol: Ać :diabloti: Quote
Kincia Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Jutro minie 2 miesiąc od smierci Lucka :placz::placz::placz::placz: Quote
dadiii Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 (*) to dla niego! napewno teraz czuje sie o wiele lepiej po temtej stronie Quote
Kincia Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 dadiii napisał(a):(*) to dla niego! napewno teraz czuje sie o wiele lepiej po temtej stronie Mam taką nadzieje :) Quote
dadiii Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 o widze ze banerek zmienilas!! hihi fajny Quote
Kincia Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 dadiii napisał(a):o widze ze banerek zmienilas!! hihi fajny :cool3::cool3::cool3: Quote
Sara_i_Aris Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Hey Kincia :calus: W końcu do was dotarłam, mam nadzieję, że się nie gniewasz, że tak późno :oops: Miałam do was wpaść jezcze jak nie było Luckiego, ale ciągle zapominałam. http://i14.tinypic.com/8ejjcpe.jpg Tutaj Lucky dobrze stoi, na tym drugim trochę dziwnie... ale to pewnie dlatego, że się chowałaś przed obiektywem :eviltong: Quote
Kincia Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Sara_i_Aris napisał(a):Hey Kincia :calus: W końcu do was dotarłam, mam nadzieję, że się nie gniewasz, że tak późno :oops: Miałam do was wpaść jezcze jak nie było Luckiego, ale ciągle zapominałam. Tutaj Lucky dobrze stoi, na tym drugim trochę dziwnie... ale to pewnie dlatego, że się chowałaś przed obiektywem :eviltong: A witam witam :) Nie gniewamy sie :diabloti: Hihi :evil_lol: Quote
Kincia Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Fotki na dobranoc:diabloti: Wystarczy go gdzieś położyc a ten już.... Stef:diabloti: I Jack:diabloti: I aniołek Luck :diabloti: Dobranoc :cool3: Quote
dadiii Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 a wlasnie czemu u nas niebylas jak fotki dodalam co?? str. 64 sie klania no i jeszcze 66 jedno jest hihi ale nie Psotki tylko innego psiaka a jakiego to musisz zobaczyc sama :D sliczne fotki :D Quote
tigrunia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 No ślicznie maluszek śpiocha na tej pralce :loveu: Ja tez już idę spać bo Jessi od godziny już lulka z TZem więc czas do nich dołączyć :lol: To do juterka :razz: Quote
Kincia Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 dadiii napisał(a):a wlasnie czemu u nas niebylas jak fotki dodalam co?? str. 64 sie klania no i jeszcze 66 jedno jest hihi ale nie Psotki tylko innego psiaka a jakiego to musisz zobaczyc sama :D sliczne fotki :D Nie byłam :diabloti:? No to już lece :evil_lol: Quote
Kincia Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 tigrunia napisał(a):No ślicznie maluszek śpiocha na tej pralce :loveu: Ja tez już idę spać bo Jessi od godziny już lulka z TZem więc czas do nich dołączyć :lol: To do juterka :razz: No to już łózeczko masz wygrzane :cool3: Dobra ja spadam na "You Can Dance" :cool3: Paaaa:loveu: Quote
tigrunia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 I jak .. kto odpadł ?? Bo usnęłam po "tańcu facetów" :placz: Quote
chemicalo Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='tigrunia']I jak .. kto odpadł ?? Bo usnęłam po "tańcu facetów" :placz: Chyba Diana odpadła, ale nie jestem pewna, bo też padłam :placz: http://i19.tinypic.com/6xilems.jpg On jest po prostu świetny! :loveu: Quote
Recommended Posts