Kincia Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Acctiually napisał(a):No nie cóż za mały zboczeniec:eviltong: No to ja też zamiawiam królikopsa samca jak się urodzą powiedz:evil_lol: Fajne fotki pozdrawiam:*:*:*:* Juhu to bede miec juz 2 klientów :multi: Quote
Ola164 Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Ja też chcę yorka! No może w końcu na niego uzbieram :) Quote
Kincia Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Ola164 napisał(a):Ja też chcę yorka! No może w końcu na niego uzbieram :) Uzbierasz uzbierasz :cool3::cool3: Quote
:: FiGa :: Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Witajcie! Gratuluję nowego czworonoga, jest przepiekny. Też marzę o drugim psie, również nakrapianym ;) Lucky jest świetny.. ale ale... od ponad 5 stron widzę tylko Lucky, Lucky i Lucky... a moim ulubieńcem i tak będzie Jacky :razz: Więc domagam sie jego fotek :obrazic: Quote
Kincia Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Witajcie! Gratuluję nowego czworonoga, jest przepiekny. Też marzę o drugim psie, również nakrapianym ;) Lucky jest świetny.. ale ale... od ponad 5 stron widzę tylko Lucky, Lucky i Lucky... a moim ulubieńcem i tak będzie Jacky :razz: Więc domagam sie jego fotek :obrazic: Witam :multi: Dziekujemy :loveu: No to na co czekasz :cool3: Tak jest zaraz beda mieszane fotki :diabloti: Agata_B napisał(a):foty :D :D:D :diabloti: Ostatnią taką fote znalazłam :evil_lol: Doopki :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Niestety obecnie na głowie mam dom, rodzeństwo, psa, 2 koty i 5 szczurów. Moja mama jest za granicą, a taty prawie nie ma w domu, nie dam sobie rady z kolejnym psem, tym bardziej że chciałabym by był to pies ze schronu, a zapewne czekałoby nas wiele pracy i wzajemnego poznawania się. Moja mama obiecała mi jednak, że gdy juz wróci do PL na stałe to zamieszka z nami drugi pies ;) Piekne fotki :klacz: Po minie Jackiego widzę że nie bardzo odpowiada mu ogon w postaci małego kolegi :evil_lol: Lucky po prostu dorasta ;) Przez ten okres przechodzą wszystkie psy ;) Quote
Guest Agata_B Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Łiii :loveu: Boskie foty :diabloti: Quote
Kincia Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Sie rozmazało :P W spineczce :eviltong: Quote
Kincia Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Niestety obecnie na głowie mam dom, rodzeństwo, psa, 2 koty i 5 szczurów. Moja mama jest za granicą, a taty prawie nie ma w domu, nie dam sobie rady z kolejnym psem, tym bardziej że chciałabym by był to pies ze schronu, a zapewne czekałoby nas wiele pracy i wzajemnego poznawania się. Moja mama obiecała mi jednak, że gdy juz wróci do PL na stałe to zamieszka z nami drugi pies ;) Piekne fotki :klacz: Po minie Jackiego widzę że nie bardzo odpowiada mu ogon w postaci małego kolegi :evil_lol: Lucky po prostu dorasta ;) Przez ten okres przechodzą wszystkie psy ;) Oj to duzo masz domownikow :cool3: Piesek ze schronu super :loveu: No to niech mama szybko wraca hihi :D No nie zabardzo mu odpowiada :diabloti: Agata_B napisał(a):Łiii :loveu: Boskie foty :diabloti: :cool3: Ostatnie 2 fotki :) Dzisiaj mnie wykorzystują do roboty :angryy::angryy: Bo dzis mój brat ma 18-stke dla starszego pokolenia xD Quote
:: FiGa :: Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Kincia napisał(a):Oj to duzo masz domownikow :cool3: Piesek ze schronu super :loveu: No to niech mama szybko wraca hihi :D No nie zabardzo mu odpowiada :diabloti: Pewnie, że dużo :eviltong: I gdzie tu jeszcze wcisnąć 2 psa? :lol: To szybko raczej nie nastanie, pozostaje mi czekac ;) I tak mało Jackusia :mad: Quote
Kincia Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Pewnie, że dużo :eviltong: I gdzie tu jeszcze wcisnąć 2 psa? :lol: To szybko raczej nie nastanie, pozostaje mi czekac ;) I tak mało Jackusia :mad: :) Tyle fotek ile miałam wstawiłam :diabloti: Quote
Martunia Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Śliczne fotki. :loveu: Chociaż ich niewiele. :razz: Czekamy na więęęcej. :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Kincia napisał(a)::) Tyle fotek ile miałam wstawiłam :diabloti:Fotek dużo, ale Jacky'iego mało :mad: Mam nadzieję, że nastepnym razem zrobisz dla mnie wyjątek i będzie też duzo fotek Jacky'ego :cool3: Quote
Guest Agata_B Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 http://i11.tinypic.com/8523j4p.jpg Też mam taką myche xD Do Zulki. Z darmowej paczuszki Whiskasa :diabloti: Tzn, leży gdzieś tam pod łóżkiem rozszarpana. xd Quote
Kincia Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 flowerteen napisał(a):Śliczne fotki. :loveu: Chociaż ich niewiele. :razz: Czekamy na więęęcej. :cool3: Moze pozniej beda ale nie obiecuje bo dogo mnie wkurza :diabloti: :: FiGa :: napisał(a):Fotek dużo, ale Jacky'iego mało :mad: Mam nadzieję, że nastepnym razem zrobisz dla mnie wyjątek i będzie też duzo fotek Jacky'ego :cool3: Spróbuje :cool3: Agata_B napisał(a):http://i11.tinypic.com/8523j4p.jpg Też mam taką myche xD Do Zulki. Z darmowej paczuszki Whiskasa :diabloti: Tzn, leży gdzieś tam pod łóżkiem rozszarpana. xd Hehe xD ---------- Juhu juz po 18-stce :) Mam doła............ Quote
BBeta Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Słodki jest (obiektywnie patrząc :diabloti:) tylko jakiś taki strasznie duży mi się na tych fotkach wydaje, nie wiem czemu :niewiem: Quote
Guest Agata_B Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Kincia napisał(a): Mam doła............Nie tylko ty... Quote
dadiii Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 nie no ale ty masz fajnie teraz z dwoma psami no ... tez tak chce!!! :D :D :D Quote
Dorkaa Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Biedny Tigerek :( Nie dosć że cie męczą to ci jeszcze posłanko zabierają :( Nie martw się, królicze są z Tobą! Quote
Kincia Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 BBeta napisał(a):Słodki jest (obiektywnie patrząc :diabloti:) tylko jakiś taki strasznie duży mi się na tych fotkach wydaje, nie wiem czemu :niewiem: Aparat go powiększa :diabloti: Agata_B napisał(a):Nie tylko ty... :placz: dadiii napisał(a):nie no ale ty masz fajnie teraz z dwoma psami no ... tez tak chce!!! :D :D :D To namawiaj rodziców :P Dorkaa napisał(a):Biedny Tigerek :( Nie dosć że cie męczą to ci jeszcze posłanko zabierają :( Nie martw się, królicze są z Tobą! Hyhy :diabloti: Quote
Kincia Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Macie wczorajsze fotki :diabloti: Samego Luckiego:eviltong: Pozniej sie poprawie i dam tez Jackiego :D :diabloti: Quote
Avaloth Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 rośnie maluch ;) ale nie tak szybko jak mój (1,5 kg tygodniowo:evil_lol:) wyobrażam sobie takiego 10 kg Luckiego :lol: śliczne fotki ;* daj tez jacka i Tigerka ! :** Quote
Avaloth Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 a kto Ci robił banerki? bo też śliczne :) :buzi: Quote
Recommended Posts