tigrunia Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Cześć Kincia!! Hmm.. a może jakaś podróż dookoła świata ?? Ja dopiero wczoraj odebrałam zdjecia z wakacji bo dałam wywołać wreszcie! Co u Lackiego? Quote
Kasia_zg Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Cześć Kinguś!! Jejciu nie było mnie tak długo i aż tyle mnie omineło...to fantastyczne ze Lucky jest już mu Was jest niesamowity cudowny z niego psiaczek...a w ubranku to taki rozkoszny klusek :) Nio nie moge napatrzyc sie na focie jest boski :loveu::loveu::loveu: Nie Martw sie sie ze narazie Jacky na niego powarkuje on chce mu pokazac ze to on był pierwszy w tym domu i to on tu rzadzi to samo było u mnie nawet teraz nieraz jak Matrix sie za bardzo panoszy to Max warknie na niego by doprowadzic go do porządku...bedzie wszystko dobrze miedzy nimi zobaczysz :) A i bardzo bardzo Ci dziekuje za banerek jest śliczny :lol: Pozdrawiam Quote
McDzik Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Hey kochana :* No wreszcie tu weszłam , bo link dostałąm xDD Uhuhu ale masz rozległe forumowisko xDD Noo nasze marzenia się spełniły w ten sam weekend ;) W sobote Twoje - Lucky, w niedziele moje -Arni ;)) Jak Ty tą nazwe zmieniłaś? Też bym zmieniła, bo Spanielka_Molly juz nie pasuje.. hehh Pozdro ;** Quote
Kincia Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Spanielka_Molly napisał(a):Hey kochana :* No wreszcie tu weszłam , bo link dostałąm xDD Uhuhu ale masz rozległe forumowisko xDD Noo nasze marzenia się spełniły w ten sam weekend ;) W sobote Twoje - Lucky, w niedziele moje -Arni ;)) Jak Ty tą nazwe zmieniłaś? Też bym zmieniła, bo Spanielka_Molly juz nie pasuje.. hehh Pozdro ;** Aaaa Mc :*:*:*:*:*:*:*:* No ale sie ciesze ze wzielysmy psiaki w ten sam weekend :cool3::cool3: A to na jakims watku w Administracji poszperaj :) No to widzimy sie na jakiejś wystawie :diabloti: Quote
Kincia Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Dobra daje fotki dopóki dogo troche szybciej chodzi :cool3: Ostatnio mi Lucky zgwałcił Tigera xD I za każdym razem jak go wypuszcze to go gwałci xD :evil_lol::evil_lol: Quote
dadiii Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 no nie moge rozwalilas mnie tym!! musisz ich od siebie izolowac !! hihi :D :D :D :D Quote
Jofka Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 hehe niezły zboczeniec!!! A to zupełnie jak mój Tolek tylko,że on jest wierny żabie!!! Non stop ją tam puka....nygus Quote
Martunia Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Śliczne zdjęcia. :loveu: Fajniusi ten Lucky. :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Guest Agata_B Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Zboczuch mały :evil_lol::evil_lol: Quote
Dagusia1992 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Lucky śliczny ;** och jaki mały zboczuch xD ;P Quote
tigrunia Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Ojej .. co tam się dzieje/? :ices_bla: Kincia ty ich lepiej odizoluj bo jeszcze wyjdą z tej parki króliko-Yorki :grin::mdleje::mdleje: Quote
Karolajnaxx Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Ale zboczuch! :evil_lol: Jak dobrze, że jakbym miała yorka to bylaby to suczka... :evil_lol: Kinga, a ile zapłaciłaś za swojego malucha? P.S. W galerii Funi zdjątko 10-cio tygodniowej rozbójnicy :loveu: Quote
Kincia Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 dadiii napisał(a):no nie moge rozwalilas mnie tym!! musisz ich od siebie izolowac !! hihi :D :D :D :D Jofka napisał(a):hehe niezły zboczeniec!!! A to zupełnie jak mój Tolek tylko,że on jest wierny żabie!!! Non stop ją tam puka....nygus binkaa napisał(a):Lucky zboczuch:evil_lol::evil_lol: flowerteen napisał(a):Śliczne zdjęcia. :loveu: Fajniusi ten Lucky. :loveu::loveu::loveu::loveu: Agata_B napisał(a):Zboczuch mały :evil_lol::evil_lol: Dorkaa napisał(a):Biedny Tiger :( :evil_lol: Dagusia1992 napisał(a):Lucky śliczny ;** och jaki mały zboczuch xD ;P tigrunia napisał(a):Ojej .. co tam się dzieje/? :ices_bla: Kincia ty ich lepiej odizoluj bo jeszcze wyjdą z tej parki króliko-Yorki :grin::mdleje::mdleje: Karolajnaxx napisał(a):Ale zboczuch! :evil_lol: Jak dobrze, że jakbym miała yorka to bylaby to suczka... :evil_lol: Kinga, a ile zapłaciłaś za swojego malucha? P.S. W galerii Funi zdjątko 10-cio tygodniowej rozbójnicy :loveu: Haha ja z niego nie moge :D Za kazdym razem tak robi swinka mala :D Taki maly a juz ma takie mysli xD Karolina zaraz do was zajrze bo dogo troche przyspieszyło :D Dalam za niego 1300. Quote
basia bonnie Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 będziesz miała króliko-psa? :bigcool: Quote
Kincia Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 basia bonnie napisał(a):będziesz miała króliko-psa? :bigcool: No :multi: Będe na allegro sprzedawać po 500 zł :multi: Mi. napisał(a):buahaha nie zyje:mdleje::mdleje: :evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 super! :multi: będą bez rodowodu, co nie? :multi: to se kupie, bo po co mi jakieś głupie papiery :diabloti: Quote
Mi. Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Dzaga napisał(a):wróciłam :D! czy ja mam rozdwojenie jazni?:evil_lol:czy wchodze ciagle w ta sama galerie?:cool1: Quote
Kincia Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 basia bonnie napisał(a):super! :multi: będą bez rodowodu, co nie? :multi: to se kupie, bo po co mi jakieś głupie papiery :diabloti: No bez rodowodu :D Ok dlaciebie cena promocyjna 499,99 :P Dzaga napisał(a):wróciłam :D! Hehe :P Quote
MAREA SHAPIRO Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 witamy koope lat... sliczna psincia! to ladny cyrk teraz bedzie! :loveu::loveu::loveu: Quote
Kincia Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 MAREA SHAPIRO napisał(a):witamy koope lat... sliczna psincia! to ladny cyrk teraz bedzie! :loveu::loveu::loveu: Witam :) Ahh no cyrk to jest :diabloti: Quote
Tepes Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 No nie cóż za mały zboczeniec:eviltong: No to ja też zamiawiam królikopsa samca jak się urodzą powiedz:evil_lol: Fajne fotki pozdrawiam:*:*:*:* Quote
Recommended Posts