nane Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Jejciu :-o Kinguś gratuluję pięknego psiaka :loveu: się nie spodziewałam przecież miał być dopiero za tydzień nawet się zastanawiałam na co czekasz :evil_lol: skoro Dragon już skończył te 7 tygodni :roll: Quote
Dorkaa Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Popieram BBetę. Co to mu jeszcze nakupiłaś? Quote
Kincia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 BBeta napisał(a):Dokładnie... Wystawy OK, ale czy pies ma z tego jakąkolwiek przyjemność? Wątpie, tylko i włącznie satysfakcja właściciela się liczy, komfort psa schodzi na drugi plan. Zadaniem rasy było tępienie szczurów, teraz nie jeden szczur jest większy od pieska tej rasy Ładne legowisko ;) Dzieki :) nane napisał(a):Jejciu :-o Kinguś gratuluję pięknego psiaka :loveu: się nie spodziewałam przecież miał być dopiero za tydzień nawet się zastanawiałam na co czekasz :evil_lol: skoro Dragon już skończył te 7 tygodni :roll: Dzieki :D Czekałam na kase :D Quote
Kincia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Dorkaa napisał(a):Popieram BBetę. Co to mu jeszcze nakupiłaś? Legowisko i 2 zabawki oczywiscie Jacky sobie przywłaszczył jedną :) Quote
dadiii Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 a to nicpn no moze zazdrosny ze mu nic niekupilas?? :D:D:D:D PS: wedlug mnie jest fajniejszym imieniem bo jest slodsze troszke hihi :p Quote
basia bonnie Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Dorkaa napisał(a):Mnie też smieszy taki widok... Pies to nie lalka... no.. np. TO :-? jedyne co ja jestem w stanie zrozumieć to kubraki na zime. sorry za ot. a jak się z Jackym dogaduje Dragonek?:loveu: Quote
Jofka Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Ale piekności!!!!!! Ale miła niespodzianka!!! Teraz to Cię mało będzie na dogo!!! Quote
tigrunia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 No bdzie musiala sie teraz zajac malenstwem :loveu: Quote
Kincia Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 basia bonnie napisał(a):no.. np. TO :-? jedyne co ja jestem w stanie zrozumieć to kubraki na zime. sorry za ot. a jak się z Jackym dogaduje Dragonek?:loveu: Wczoraj Jacky chcial sie z nim bawic:loveu: Ale dzisiaj mu odbiło i na niego warczy :shake: Jofka napisał(a):Ale piekności!!!!!! Ale miła niespodzianka!!! Teraz to Cię mało będzie na dogo!!! tigrunia napisał(a):No bdzie musiala sie teraz zajac malenstwem :loveu: :loveu::loveu: dadiii napisał(a):a to nicpn no moze zazdrosny ze mu nic niekupilas?? PS: wedlug mnie jest fajniejszym imieniem bo jest slodsze troszke hihi :p Ja juz niewiem jak go nazywac xD Dzisiaj spałam z Dragonikiem bo brat byl na imprezce i mowil ze Drag ma spac u niego xD No to ja spałam u niego w pokoju jak przyszedł to sie szybko wyniosłam z pokoju i wsadziłam Dragona to lezanka :diabloti: Aaa i musze sie pochwalić ze moje maleństwo zrobiło kupke i siku na gazetke :multi::multi::multi::multi: I Dragon konczy dzisiaj 3 miesiące !!!!!!!! :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::new-bday::cunao::cunao::cunao::drink1::laola::pepsi: Fotki: Quote
Jofka Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Ale on jest śliczny!!! a Jacky jak mu się przygląda. hihi...To on już będzie Dragon??? Quote
Acia_ Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :multi: Wczoraj po twoim smsie niemogła wejśc ;( Ale teraz już wszystko obejzałam :D Dragonek :multi: Zgadnij co mam na tapecie fona :cool3: Kincie i Dragoooona :D xD Quote
dadiii Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 sto lat sto lat dla dragonka!! hihi no wkoncu 3 miechy to tez juz sporo czasu no nie :D :D PS: a Dragonek ma juz swoje szeleczki i smycz?? :cool3: Quote
Jofka Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Wszystkiego najlepszego dla Dragonka!!!! Jest prawie równo o miesiąc młodszy od Tolinka!!!!! Jutro Tolinek ma 4!!!! Najlepszego!!!! Uściskaj pięknusia od nas!!!!:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
chemicalo Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Jaki śliczny :loveu: Ale tego dywanu to będziecie musieli się chyba pozbyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kincia Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 dadiii napisał(a):sto lat sto lat dla dragonka!! hihi no wkoncu 3 miechy to tez juz sporo czasu no nie :D :D PS: a Dragonek ma juz swoje szeleczki i smycz?? :cool3: No sporo :D Jeszcze nie musimy mu kupic :D Jofka napisał(a):Wszystkiego najlepszego dla Dragonka!!!! Jest prawie równo o miesiąc młodszy od Tolinka!!!!! Jutro Tolinek ma 4!!!! Najlepszego!!!! Uściskaj pięknusia od nas!!!!:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi: Oo jak super to jutro bedziemy swietowac u was w galeri :multi::multi::multi: Usciskam :loveu: Asiolek napisał(a):Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :multi: Wczoraj po twoim smsie niemogła wejśc ;( Ale teraz już wszystko obejzałam :D Dragonek :multi: Zgadnij co mam na tapecie fona :cool3: Kincie i Dragoooona :D xD O boze ja tam wyszłam okropnie !!!!!!! xD Jofka napisał(a):Ale on jest śliczny!!! a Jacky jak mu się przygląda. hihi...To on już będzie Dragon??? Chyba tak xD Quote
Kincia Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Bblue napisał(a):Jaki śliczny :loveu: Ale tego dywanu to będziecie musieli się chyba pozbyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu: Byl uczony robic na gazetke wiec nie powinno byc wiekszych kłopotow :D Quote
Martunia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Ooo jakie śliczne foty! :loveu::loveu::loveu: Fajnie, że wreszcie masz swojego wymarzonego Yorka. :D I widzisz - szybko minął ten czas oczekiwania na Dragona. :cool3: A czemu zmieniłaś mu imię? :roll: Spóźnione: wszystkiego naj dla Dragona! :multi: :BIG: :tort: Quote
Pimpek Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 A wiec teraz Dragon a nie Lucky ?:cool3: Ładny !:loveu: Polubił się z Jackym ?:p I mam pytanie, w którym pokoju śpi Dragon, jeśli nie w twoim to musisz coś z tym zrobić, chyba nie dasz bratu Dragona,co ?:mad: W końcu to ty na niego zbierałaś, twoja kasa, twój pies,Jacky też :cool1: Quote
Guest Agata_B Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Kincia zostaw Lucky, nie Dragon!!! Dragon za ostre do yorka. Zrób to dla wszystkich dogomaniaków xD Quote
Jofka Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Wlaśnie dlaczego zmieniłaś imię?? Już się przyzwycziliśmy do tamtego!!! Quote
binkaa Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Wchodzę, a tu taka wiadomość:multi::multi::multi::multi: Naj dla Dragonka:loveu::loveu: Jaki on śliczniusi i słodziusi jest:loveu::loveu::loveu::loveu: A będzie bardziej taki jasnawy, czy ciemniorek?:loveu: A co do imionka - zostaw Lucky!!:p:p lepiej brzmi:cool3: tak jakoś bardziej mu pasuje:loveu: Quote
binkaa Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Wchodzę, a tu taka wiadomość:multi::multi::multi::multi: Naj dla Dragonka:loveu::loveu: Jaki on śliczniusi i słodziusi jest:loveu::loveu::loveu::loveu: A będzie bardziej taki jasnawy, czy ciemniorek?:loveu: A co do imionka - zostaw Lucky!!:p:p lepiej brzmi:cool3: tak jakoś bardziej mu pasuje:loveu: Quote
Recommended Posts