Guest Agata_B Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 No to super :multi: Będzie reproduktorem:diabloti: Quote
Kincia Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Agaty_B napisał(a):No to super :multi: Będzie reproduktorem:diabloti: Hmmmm czy ja wiem nie zastanawiałam sie nad tym :diabloti: Quote
Gonitwa Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Wystawiajcie się! Warto pokazać psa znawcom! Quote
Kincia Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='Gonitwa']Wystawiajcie się! Warto pokazać psa znawcom! Bardziej mi zalezy na psie niz ocenach :loveu::loveu: NOWE FOTKI :multi: Od lewej mamusia dragon i wujek :) Quote
Gonitwa Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Czemu dopiero za 12 dni? On już przecież skończył 8 tyg.dawno... Quote
Kincia Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Asiolek napisał(a):pierwsza! ;D Kochany Luk :* :* No i zakryłas fotki :diabloti: NA POPRZEDNIEJ STRONIE NOWE FOTKI LUCKIEGO :loveu: Quote
Patikujek Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Cieszę się z kolejnego yoraska na dogo Piękny jest:loveu: po rpostu przeuroczy, też bym chciała taką kruszynkę mieć w domu I wyściskaj Luckiego co by się nie obraził że o nim zapominamy:loveu: Quote
Dorkaa Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 E ee tam jakies lalki z tych yorów robią :/ Nie lubie takich przebieranek ,,na słodkiego pieseczka" ... mnie to tam nie kręci Quote
Kincia Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Dorkaa napisał(a):E ee tam jakies lalki z tych yorów robią :/ Nie lubie takich przebieranek ,,na słodkiego pieseczka" ... mnie to tam nie kręci One sa tak ubrane bo pod tym maja chyba papiloty bo w sobote jada na wystawe do Poznania :) Patikujek napisał(a):Cieszę się z kolejnego yoraska na dogo Piękny jest:loveu: po rpostu przeuroczy, też bym chciała taką kruszynkę mieć w domu I wyściskaj Luckiego co by się nie obraził że o nim zapominamy:loveu: Witamy :D Dzieki:loveu: Chyba Jackiego :D:D Quote
BlackSheWolf Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 hejka :) super ze bedziesz miec Luckiego ;) tylko poprzez wrażenia o nowym psiaku nie zapomnij o Jackym ;] Quote
Jofka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Hej!!!!!!!!! Witam Cię z rana!!!!! Jak tam wrażenia??? Ja to jak się dowiedziałam,że jeszcze tydzień to nie mogłam spać tylko o nim myślałam i oglądałam zdjęcia na dogo yoreczków oczywiście!!!! Jak już pojechałam po niego to byłam taka zmęczona i niewyspana po tym tygodniu,że padłam w domu razem z nim!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::lol::lol: Fajowoooooo jak tam przygotowania?? Quote
Mi. Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 no no no super psiak;) boskie maja poslanko:D http://i21.tinypic.com/10yjci0.jpg hehe cos ostatnio duzo marzen sie spelnia... ty kupilas psa, ja konia:) i moj kon tez przyjedzie do mnie za okolo 10 dni:cool3: Quote
Tepes Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Śliczny Lucky:loveu: Fajnie się masz ja nie moge mieć 2 psa:placz: Quote
Martunia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Ojej, jakie śliczniochne psiaki. :loveu::loveu::loveu: Quote
Kincia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='BlackSheWolf']hejka :) super ze bedziesz miec Luckiego ;) tylko poprzez wrażenia o nowym psiaku nie zapomnij o Jackym ;] Spokojnie nie zapomne :D [quote name='Jofka']Hej!!!!!!!!! Witam Cię z rana!!!!! Jak tam wrażenia??? Ja to jak się dowiedziałam,że jeszcze tydzień to nie mogłam spać tylko o nim myślałam i oglądałam zdjęcia na dogo yoreczków oczywiście!!!! Jak już pojechałam po niego to byłam taka zmęczona i niewyspana po tym tygodniu,że padłam w domu razem z nim!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::lol::lol: Fajowoooooo jak tam przygotowania?? Witam :D Jestem podekscytowana xD A narazie tylko bylam ogladac w zoologiku :eviltong: [quote name='Mi.']no no no super psiak;) boskie maja poslanko:D http://i21.tinypic.com/10yjci0.jpg hehe cos ostatnio duzo marzen sie spelnia... ty kupilas psa, ja konia:) i moj kon tez przyjedzie do mnie za okolo 10 dni:cool3: No i niech sie kazdemu spelniaja :D [quote name='Acctiually']Śliczny Lucky:loveu: Fajnie się masz ja nie moge mieć 2 psa:placz: Gadaj rodzica pol roku ciagle o psie danej rasy to moze sie zgodza xD [quote name='flowerteen']Ojej, jakie śliczniochne psiaki. :loveu::loveu::loveu: Dzieki :loveu: Aaaa :D Jeszcze 11 dni xD O 17 ide na próbe xD Narazie niemam zadnych foteczek Jackiego :P Moze dzisiaj porobie :D Quote
Kincia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 tigrunia napisał(a):A próbę czego Kincia?? Tanca :lol: Quote
Guest Agata_B Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Kincia napisał(a):Tanca :lol:Ale cudak :loveu: Quote
Kincia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='Agaty_B']Ale cudak :loveu: :) Dobra macie foteczki :D Juz nie moge sie doczekac kiedy bede tutaj wklejac foteczki Jackiego z Luckym :loveu::loveu: :diabloti: Quote
Kasia_zg Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Hej Kinguś:) Fotusie małego szkraba sa fantastyczne i przesłodkie śliczny z niego psiaczek:loveu: Tulasie dla Jackiego:loveu: Quote
gogunia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Hej Kincia! :cool3: Super foty Jackiego :loveu: Quote
tigrunia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Fotki super :loveu: Ciekawe tylko jak Jackie zareaguje na nowego mieszkańca ? Quote
Jofka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Jacky nie wie co go czeka...na pewno będzie zazdrosny!!! Quote
Recommended Posts