Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agaty_B']Czekamy :diabloti:

[quote name='binkaa']Ejj nick zmieniłaś:cool3: A ja tak nie poznałam Cię na początku:lol::lol:

http://i17.tinypic.com/4udkwwg.jpg

Stretching? :lol::lol: Jackuśś!!!:loveu::loveu::loveu: Jak zwykle boski:loveu:

No zmienilam :D:D
Tamten mi sie znudzil :diabloti:
Dziekujemy :loveu:

Macie te fotki i sie odczepcie :diabloti:
Takie jakies byle jakie :eviltong:

Koniec :diabloti:

Posted

[quote name='Kincia']Skleroza :evil_lol:

I to w tak młodym wieku..:roll:(apropo młodego wieku - ostatnio mama wyrwała mi siwy włos:placz: starzeję się, nie ma co:placz:)

Posted

[quote name='binkaa']I to w tak młodym wieku..:roll:(apropo młodego wieku - ostatnio mama wyrwała mi siwy włos:placz: starzeję się, nie ma co:placz:)

Skleroze to ja tez mam :cool1:
Zartujesz :diabloti:

Posted

Kincia napisał(a):
Skleroze to ja tez mam :cool1:
Zartujesz :diabloti:

Nie zartuje właśnie.. :placz: To ja po 30 już bede siwa.. ło matko:roll: trza se chłopa predko znalezc:cool3::lol:

Posted

binkaa napisał(a):
Nie zartuje właśnie.. :placz: To ja po 30 już bede siwa.. ło matko:roll: trza se chłopa predko znalezc:cool3::lol:

No to lepiej juz zaczynaj szukac chlopa :cool3:
Fajnie sie gada ale spac mi ie zachcialo :roll:
Wiec lece dobranoc do jutra :) tzn do dzisiaj :D

Posted

Chcesz to się możesz przyłączyć:cool3::lol: A nie, już za późno Kincia zwiała:roll: No to, ja też już powoli lecę, rano na 8 do koscioła.. ciekawe czy wstanę:razz: Branoc:bye:

Posted

[quote name='binkaa']Chcesz to się możesz przyłączyć:cool3::lol: A nie, już za późno Kincia zwiała:roll: No to, ja też już powoli lecę, rano na 8 do koscioła.. ciekawe czy wstanę:razz: Branoc:bye:

[quote name='Helga&Ares']a co tu za rozmowy się odbywają:cool3::roll:

Dzisiaj mozemy dalej pogadac tylko o wczesniejszej porze :evil_lol:

[quote name='Jofka']Hej Kincia i reszta!!!!!
Ale wczoraj sobie pogaduchy urządziłaś:razz:
Miłego dnia!!!:lol:

Hej :)
Nawzajem :D

Fotki:

Wkurza mnie moja sasiadka :angryy:
Zawsze musi miec to co ja :mad:
Ja chce yorka to ona tez chce i moze dostanie w grudniu.
No to juz jej mowilam zeby kupila z rodowodem ale i tak mnie nie slucha :roll:
Co ja sie martwie przeciez to nie ebdzie moj pies tylko jej, ja ostrzegalam :cool1:

Lece do waszych galeri :D

Posted

flowerteen napisał(a):
Jakie śliczne foty. :loveu::loveu:
Ja coś wiem o zgapiających sąsiadkach.. :angryy::angryy::angryy:

Dzieki ;)
Tak juz jest zawsze jak mi cos mama kupi to ona tez musi miec takie cos :mad::mad:

Posted

OOOO dajcie spokój!!! Mam taką głupią sąsiadkę, starszą....chce dla swojej wnusi kupic jak zobaczyła mojego:angryy::angryy::angryy: nie chodzi o to, bo każdemu może się podobać, ale wkurz mnie,że jak zobaczy Tolka to go tak głaszcze wręcz gniecie jak napaleniec jakiś....zawsze przed nią uciekam:angryy::angryy::diabloti::diabloti:

Posted

Jofka napisał(a):
OOOO dajcie spokój!!! Mam taką głupią sąsiadkę, starszą....chce dla swojej wnusi kupic jak zobaczyła mojego:angryy::angryy::angryy: nie chodzi o to, bo każdemu może się podobać, ale wkurz mnie,że jak zobaczy Tolka to go tak głaszcze wręcz gniecie jak napaleniec jakiś....zawsze przed nią uciekam:angryy::angryy::diabloti::diabloti:

Moja sasiadka wkurzajaca ma 14 lat xD
Hihi i dobrze jak by nigdy takiego psiaka nie widziala :shake:

Posted

Powiedz jej że ty kupujesz tylko rasowe i tylkoz rodowodem, zagraj ,,na szpan" to weźmie i kupi też.
Chociaż znając takich ludzi tylko tak mówią. Mój kolega miał mieć white'a z rodem i w końcu ma mieszankę huskiego i twierdzi ze to rasowy malamut :roflt:

Posted

[quote name='Dorkaa']Powiedz jej że ty kupujesz tylko rasowe i tylkoz rodowodem, zagraj ,,na szpan" to weźmie i kupi też.
Chociaż znając takich ludzi tylko tak mówią. Mój kolega miał mieć white'a z rodem i w końcu ma mieszankę huskiego i twierdzi ze to rasowy malamut :roflt:

Hahaha :roflt::roflt:

[quote name='flowerteen']No dokładnie. :shake: To jest wkurzające. :eviltong:

:angryy:

Ludzie za 2 tyg zamieszka u mnie nowy czlonek rodziny!!!!!!!!!
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: