Kincia Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 flowerteen napisał(a):No to czekamy, czekamy. :D Helga&Ares napisał(a):czekamy...;) A czekajcie moze sie doczekacie :evil_lol: Quote
binkaa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Ejj nick zmieniłaś:cool3: A ja tak nie poznałam Cię na początku:lol::lol: http://i17.tinypic.com/4udkwwg.jpg Stretching? :lol::lol: Jackuśś!!!:loveu::loveu::loveu: Jak zwykle boski:loveu: Quote
Kincia Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='Agaty_B']Czekamy :diabloti: [quote name='binkaa']Ejj nick zmieniłaś:cool3: A ja tak nie poznałam Cię na początku:lol::lol: http://i17.tinypic.com/4udkwwg.jpg Stretching? :lol::lol: Jackuśś!!!:loveu::loveu::loveu: Jak zwykle boski:loveu: No zmienilam :D:D Tamten mi sie znudzil :diabloti: Dziekujemy :loveu: Macie te fotki i sie odczepcie :diabloti: Takie jakies byle jakie :eviltong: Koniec :diabloti: Quote
binkaa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 http://i11.tinypic.com/4vnjes5.jpg Ten film! Ja go lubie! Tylko jak on się nazywał..:hmmmm: Z Olsenkami w kazdym badz razie:cool3: http://i2.tinypic.com/5zmi98w.jpg Jackyyy:loveu::loveu::loveu: Quote
Kincia Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='binkaa']http://i11.tinypic.com/4vnjes5.jpg Ten film! Ja go lubie! Tylko jak on się nazywał..:hmmmm: Z Olsenkami w kazdym badz razie:cool3: http://i2.tinypic.com/5zmi98w.jpg Jackyyy:loveu::loveu::loveu: No ten film jest super :D:D "Dziewczyny w Nowym Jorku" czy cos takiego :diabloti: Quote
binkaa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Faktycznie:cool3: Jażem zapomniała..:roll: Quote
Kincia Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 binkaa napisał(a):Faktycznie:cool3: Jażem zapomniała..:roll: Skleroza :evil_lol: Quote
binkaa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Kincia']Skleroza :evil_lol: I to w tak młodym wieku..:roll:(apropo młodego wieku - ostatnio mama wyrwała mi siwy włos:placz: starzeję się, nie ma co:placz:) Quote
Kincia Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='binkaa']I to w tak młodym wieku..:roll:(apropo młodego wieku - ostatnio mama wyrwała mi siwy włos:placz: starzeję się, nie ma co:placz:) Skleroze to ja tez mam :cool1: Zartujesz :diabloti: Quote
binkaa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Kincia napisał(a):Skleroze to ja tez mam :cool1: Zartujesz :diabloti: Nie zartuje właśnie.. :placz: To ja po 30 już bede siwa.. ło matko:roll: trza se chłopa predko znalezc:cool3::lol: Quote
Kincia Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 binkaa napisał(a):Nie zartuje właśnie.. :placz: To ja po 30 już bede siwa.. ło matko:roll: trza se chłopa predko znalezc:cool3::lol: No to lepiej juz zaczynaj szukac chlopa :cool3: Fajnie sie gada ale spac mi ie zachcialo :roll: Wiec lece dobranoc do jutra :) tzn do dzisiaj :D Quote
Helga&Ares Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 a co tu za rozmowy się odbywają:cool3::roll: Quote
binkaa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Chcesz to się możesz przyłączyć:cool3::lol: A nie, już za późno Kincia zwiała:roll: No to, ja też już powoli lecę, rano na 8 do koscioła.. ciekawe czy wstanę:razz: Branoc:bye: Quote
Jofka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Hej Kincia i reszta!!!!! Ale wczoraj sobie pogaduchy urządziłaś:razz: Miłego dnia!!!:lol: Quote
Kincia Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='binkaa']Chcesz to się możesz przyłączyć:cool3::lol: A nie, już za późno Kincia zwiała:roll: No to, ja też już powoli lecę, rano na 8 do koscioła.. ciekawe czy wstanę:razz: Branoc:bye: [quote name='Helga&Ares']a co tu za rozmowy się odbywają:cool3::roll: Dzisiaj mozemy dalej pogadac tylko o wczesniejszej porze :evil_lol: [quote name='Jofka']Hej Kincia i reszta!!!!! Ale wczoraj sobie pogaduchy urządziłaś:razz: Miłego dnia!!!:lol: Hej :) Nawzajem :D Fotki: Wkurza mnie moja sasiadka :angryy: Zawsze musi miec to co ja :mad: Ja chce yorka to ona tez chce i moze dostanie w grudniu. No to juz jej mowilam zeby kupila z rodowodem ale i tak mnie nie slucha :roll: Co ja sie martwie przeciez to nie ebdzie moj pies tylko jej, ja ostrzegalam :cool1: Lece do waszych galeri :D Quote
Martunia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Jakie śliczne foty. :loveu::loveu: Ja coś wiem o zgapiających sąsiadkach.. :angryy::angryy::angryy: Quote
Kincia Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 flowerteen napisał(a):Jakie śliczne foty. :loveu::loveu: Ja coś wiem o zgapiających sąsiadkach.. :angryy::angryy::angryy: Dzieki ;) Tak juz jest zawsze jak mi cos mama kupi to ona tez musi miec takie cos :mad::mad: Quote
Jofka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 OOOO dajcie spokój!!! Mam taką głupią sąsiadkę, starszą....chce dla swojej wnusi kupic jak zobaczyła mojego:angryy::angryy::angryy: nie chodzi o to, bo każdemu może się podobać, ale wkurz mnie,że jak zobaczy Tolka to go tak głaszcze wręcz gniecie jak napaleniec jakiś....zawsze przed nią uciekam:angryy::angryy::diabloti::diabloti: Quote
Kincia Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Jofka napisał(a):OOOO dajcie spokój!!! Mam taką głupią sąsiadkę, starszą....chce dla swojej wnusi kupic jak zobaczyła mojego:angryy::angryy::angryy: nie chodzi o to, bo każdemu może się podobać, ale wkurz mnie,że jak zobaczy Tolka to go tak głaszcze wręcz gniecie jak napaleniec jakiś....zawsze przed nią uciekam:angryy::angryy::diabloti::diabloti: Moja sasiadka wkurzajaca ma 14 lat xD Hihi i dobrze jak by nigdy takiego psiaka nie widziala :shake: Quote
Dorkaa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Powiedz jej że ty kupujesz tylko rasowe i tylkoz rodowodem, zagraj ,,na szpan" to weźmie i kupi też. Chociaż znając takich ludzi tylko tak mówią. Mój kolega miał mieć white'a z rodem i w końcu ma mieszankę huskiego i twierdzi ze to rasowy malamut :roflt: Quote
Martunia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Kincia napisał(a):Dzieki ;) Tak juz jest zawsze jak mi cos mama kupi to ona tez musi miec takie cos :mad::mad: No dokładnie. :shake: To jest wkurzające. :eviltong: Quote
Kincia Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Dorkaa']Powiedz jej że ty kupujesz tylko rasowe i tylkoz rodowodem, zagraj ,,na szpan" to weźmie i kupi też. Chociaż znając takich ludzi tylko tak mówią. Mój kolega miał mieć white'a z rodem i w końcu ma mieszankę huskiego i twierdzi ze to rasowy malamut :roflt: Hahaha :roflt::roflt: [quote name='flowerteen']No dokładnie. :shake: To jest wkurzające. :eviltong: :angryy: Ludzie za 2 tyg zamieszka u mnie nowy czlonek rodziny!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Recommended Posts