Asiaczek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Ja tez czekam (po dłuższej przerwie)... pzdr. Quote
Pimpek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Hello !:cool3: No cicho tu trochę..... Jak wiadomości o yorku ? Będziesz go w końcu miała czy nie ?:razz: I kiedy następne fotki ? I co u Jackiego,Tigera i Stefcia ?:loveu: I co u ciebie ?:cool3: Wracaj do nas proszęęę :loveu: Quote
Dorkaa Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Własnie ten york mnie intryguje. Opowiadaj. Quote
Tepes Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 HEj kochana:* Kiedy nowe fotki? Dawaj foty wszystkich zwierzaków:) pozdrawiam:*:* Quote
Kincia Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Helga_psiaki napisał(a):witamy i czekamy na fotki:multi: Witamy :) Asiaczek napisał(a):Ja tez czekam (po dłuższej przerwie)... pzdr. Witamy :) dadiii napisał(a):halo gdzie jestescie?? basia bonnie napisał(a):co tu tak cicho?? Tu jestesmy:evil_lol: Pimpek napisał(a):Hello !:cool3: No cicho tu trochę..... Jak wiadomości o yorku ? Będziesz go w końcu miała czy nie ?:razz: I kiedy następne fotki ? I co u Jackiego,Tigera i Stefcia ?:loveu: I co u ciebie ?:cool3: Wracaj do nas proszęęę :loveu: Juz jestesmy :) U nich wszystko dobrze :) Dorkaa napisał(a):Własnie ten york mnie intryguje. Opowiadaj. Co do yorka to brat go chyba nie kupi :placz: Ale wszystko sie pozniej okaze. Wiec ja zbieram dalej kase. Acctiually napisał(a):HEj kochana:* Kiedy nowe fotki? Dawaj foty wszystkich zwierzaków:) pozdrawiam:*:* Hej :* Zaraz beda fotki :) Quote
basia bonnie Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 http://i20.tinypic.com/2jc6agm.jpg co on tu jadł? :) śliczną masz kolekcję piesków :loveu: Quote
binkaa Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Ahh ta Twoja kolekcja:cool3: Śliczny fotki:loveu::loveu::loveu: Quote
Rybka_39 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Witaj Kinga! Ja nadal trzymam kciuki za yorksa:cool3: Nie ładnie dawać słodyszczy psiakom:diabloti: Fafne minki robi ten twój zając, a na tym jednym zdjęciu cos Jacky nie zadowolony:diabloti::evil_lol: Quote
Kincia Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 [quote name='basia bonnie']http://i20.tinypic.com/2jc6agm.jpg co on tu jadł? :) śliczną masz kolekcję piesków :loveu: Papierek od Maxi Kinga:loveu::loveu::loveu: [quote name='binkaa']Ahh ta Twoja kolekcja:cool3: Śliczny fotki:loveu::loveu::loveu: Dziekujemy :) [quote name='dadiii']maxi king maxi king hihi Dokladnie :D [quote name='Dorkaa']:D Kolekcja piesków imponująca :) Dziekujemy :D Gdzies jeszcze powinnam miec kilka:diabloti: [quote name='Rybka_39']Witaj Kinga! Ja nadal trzymam kciuki za yorksa:cool3: Nie ładnie dawać słodyszczy psiakom:diabloti: Fafne minki robi ten twój zając, a na tym jednym zdjęciu cos Jacky nie zadowolony:diabloti::evil_lol: Witam :) Dziekujemy tfu tfu :D Hihi :) Quote
Kincia Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 [quote name='Gonitwa']A gdzie mój ulubieniec? Żółwik? Zaraz bedzie :D Rozne fotki :) Quote
Coffee&Nera Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 No toś Stefanowi fotek narobila xD Ja wczoraj robilam sesje moim chomikom ^^ Quote
Kincia Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Nerul napisał(a):No toś Stefanowi fotek narobila xD Ja wczoraj robilam sesje moim chomikom ^^ No co zrobilam mu z 10 ale tamte mialy brzydka jakosc :shake::shake: Załoz im galerie :D Quote
Coffee&Nera Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Costy xD Po co? Nie nie nie xDDD jakos wytrzymaja bez galeri Quote
Kincia Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Nerul napisał(a):Costy xD Po co? Nie nie nie xDDD jakos wytrzymaja bez galeri No zaloz :D:D Jest galeria kroilka kota to moze byc tez i chomikow :D:D Quote
Dorkaa Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Matko ale ten twój króliczy jest super :loveu: Zakładaj, ja mam galerie Dusisławam Króla to ty będziesz miała chomiczą :P A Dusisław ma nowe focie :P Quote
Recommended Posts