Martunia Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Śliczne foty, jak zawsze. :loveu: O to ja do Acctiually też wpadam. :roll: Pozdrowienia dla Ciebie i Jackiego!:cool3: Quote
Kincia Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 flowerteen napisał(a):Śliczne foty, jak zawsze. :loveu: O to ja do Acctiually też wpadam. :roll: Pozdrowienia dla Ciebie i Jackiego!:cool3: Dzieki :) Wpadaj wpadaj :D Dzaga napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: ;) Quote
Kasia_zg Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Ależ mi sie podoba jak Jacki słóży prześlicznie:loveu::loveu:...jak Ty go tego nauczyaś ?? Pozdrawiamy Quote
Kincia Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Kasia_zg napisał(a):Ależ mi sie podoba jak Jacki słóży prześlicznie:loveu::loveu:...jak Ty go tego nauczyaś ?? Pozdrawiamy Juz w pierwszym tygodniu u nas go uczylam sztuczek :evil_lol: Przyznam szczerze ze jesli chodzi o sztuczki to ratlerki (no przynajmniej moj :evil_lol:) bardzo szybko sie ucza :) No ale poslusznosci go nadal nie moge nauczyc:diabloti: Quote
Kasia_zg Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Juz w pierwszym tygodniu u nas go uczylam sztuczek :evil_lol: Przyznam szczerze ze jesli chodzi o sztuczki to ratlerki (no przynajmniej moj :evil_lol:) bardzo szybko sie ucza :) No ale poslusznosci go nadal nie moge nauczyc:diabloti: Ehhh pogratulować Ci tylko Twojej wytrwałości i oczywiście tak uzdolnionego psiaka. U Nas znowu jest na odwrót posłuszeństwo jest do perfekcji i za wiele nie uczone jakos tak samo wyszło natomiast jeśli chodzi o sztuczki to Matuś jest uparciuch ;) Miłej nocki kolorowych snów :loveu: Quote
Tepes Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):No wkoncu :multi::multi::multi: Zajrze do was pozniej :) A to bierzesz link do galeri wchodzisz w dzial podpis klikasz na bannerek i wklejasz link :) hah niestety nie kapuje zapraszam ponownie do galerii mojego goldasa new foty:) Quote
Tepes Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 albo jednak tak:P dzieki Ci bardzo już zrobiłam:) pozdro:*:* Quote
Kincia Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Acctiually napisał(a):albo jednak tak:P dzieki Ci bardzo już zrobiłam:) pozdro:*:* To fajnie :) Kasia_zg napisał(a):Ehhh pogratulować Ci tylko Twojej wytrwałości i oczywiście tak uzdolnionego psiaka. U Nas znowu jest na odwrót posłuszeństwo jest do perfekcji i za wiele nie uczone jakos tak samo wyszło natomiast jeśli chodzi o sztuczki to Matuś jest uparciuch ;) Miłej nocki kolorowych snów :loveu: Hihi :) Witam :multi: Quote
Kincia Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 I nikt nas nie odwiedza :-( Moze Stef was przyciągnie :evil_lol: :diabloti: Quote
basia bonnie Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Hej!! jezuuu... dziś jade na konie, patrze, a na drodze jakiś synek free falla tańczy! :grin: http://i22.tinypic.com/2v3r2ur.jpg boskie :evil_lol: Quote
Kincia Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 ß@$!@ napisał(a):Hej!! jezuuu... dziś jade na konie, patrze, a na drodze jakiś synek free falla tańczy! :grin: http://i22.tinypic.com/2v3r2ur.jpg boskie :evil_lol: Haha :grin: Freefall opanowuje swiat :multi: Dzieki :diabloti: Quote
Dorkaa Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Jakiego freefala :D? Sztefeeeek!!!!!! Ale nieostree :P Quote
Kincia Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Dorkaa napisał(a):Jakiego freefala :D? Sztefeeeek!!!!!! Ale nieostree :P No nie gadaj ze niewiesz co to freefall xD Wpisz sobie w youtube.com freefall to sie dowiesz:diabloti: Stefek prawie zawsze wychodzi nieostro :diabloti: Quote
dadiii Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 stefaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan hihi :loveu: Quote
Tepes Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Arrr śliczne fotki:) Śliczny Jack i wszyscy śliczni:P pozdrawiam:* Quote
Martunia Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Hehe. :D Fajniusie foty :loveu: Stefcio naj. :eviltong: Quote
Dagusia1992 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Stefcio wymiata xD hah śliczne masz zwierzaki;* Quote
Dominiqa Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Łoooooooo jak tu fajniusiooooooooo :D piesek śliczny a te jego uszy mnie rozbrajają!!!!!!! Cud miód palce lizać! :D ahh oczka... a ta fotka mnie rozbraja! http://img77.imageshack.us/img77/7739/0204071621vr9.jpg :D Słonce a te twoje foty tez fajne - wiec nie marudz ze strój czy cos tam :D Ps dziękujemy za odwiedzinki ! :))) Quote
Kincia Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Dzaga napisał(a):Stefanofon :loveu: :loveu: :loveu: dadiii napisał(a):stefaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan hihi :loveu: flowerteen napisał(a):Hehe. :D Fajniusie foty :loveu: Stefcio naj. :eviltong: Dagusia1992 napisał(a):Stefcio wymiata xD hah śliczne masz zwierzaki;* Dziekujemy wszystkim :loveu: Dominiqa napisał(a):Łoooooooo jak tu fajniusiooooooooo :D piesek śliczny a te jego uszy mnie rozbrajają!!!!!!! Cud miód palce lizać! :D ahh oczka... a ta fotka mnie rozbraja! http://img77.imageshack.us/img77/7739/0204071621vr9.jpg :D Słonce a te twoje foty tez fajne - wiec nie marudz ze strój czy cos tam :D Ps dziękujemy za odwiedzinki ! :))) Witamy w naszych skromnych progach ;) Ło jeju ta fotka robiona jeszcze komorka dawno takich nie ogladalam i sie wystraszylam :evil_lol: Nie ma za co jak tu nie odwiedzac takiego slicznego yorusia i milej pani :loveu: Yhm fotek chyba dzis nie bedzie bo mi sie akumulatorki zaraz rozladuja :diabloti: Quote
Helga&Ares Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 http://i21.tinypic.com/rj18wm.jpg ale świetna focia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::crazyeye: Quote
Acia_ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Dzieeń dobrrry :D :D Steeefreeefall xD rządzi xD :evil_lol: Quote
Kincia Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Helga_psiaki napisał(a):http://i21.tinypic.com/rj18wm.jpg ale świetna focia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::crazyeye: Dziekujemy :loveu::loveu: Asia&Misia napisał(a):Dzieeń dobrrry :D :D Steeefreeefall xD rządzi xD :evil_lol: Hihi :D Quote
Recommended Posts