Kincia Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Dorkaa napisał(a):Z ostrością cus ni tak :P Jacky :loveu: No troche nie tak xD Thx :) Quote
Acia_ Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Jacky Jacky Jacky :multi: :loveu: Jestem :D :D I mnie niema xD Quote
Kincia Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 [quote name='Asia&Misia']Jacky Jacky Jacky :multi: :loveu: Jestem :D :D I mnie niema xD Ja tez jestem :D Asia dzisiaj GNW :D:multi: Fotencje: Quote
Kincia Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Nerul napisał(a):Witanko :cool3: ! Co to GNW xD? Dobry:multi: Gotowe Na Wszystko :diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Ta cudownie dobry xD Pogoda do du... na targi Rzeszowskie niejade bo niemoge mam duzo nauki pozatym źle spałam xD Chyba chomikom zdjecia porobie z nudow :cool3: Quote
Kincia Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Nerul napisał(a):Ta cudownie dobry xD Pogoda do du... na targi Rzeszowskie niejade bo niemoge mam duzo nauki pozatym źle spałam xD Chyba chomikom zdjecia porobie z nudow :cool3: U mnie pogoda taka sama :angryy: A porob :D Zaloz im galerie :cool3: Quote
Coffee&Nera Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Costy po co chomikom? xD A co do pogody- tak chcialam porobic ładne zdjecia ale chyba musze poczekac az do sniegu zeby cos ladnego wyszlo :D Quote
Kincia Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Nerul napisał(a):Costy po co chomikom? xD A co do pogody- tak chcialam porobic ładne zdjecia ale chyba musze poczekac az do sniegu zeby cos ladnego wyszlo :D No co a czemu nie :D? Jest galeria królika to moze byc i chomikow xD Porob kropelką:loveu: Quote
Acia_ Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 GNW GNW GNW :multi: Ja oglądam całe :evil_lol: Najwyzej jutro nie wstane :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Pogoda sie poprawia :loveu: ! Kwiatuszki nadchodze :cool3: Quote
Kincia Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Nerul napisał(a):Pogoda sie poprawia :loveu: ! Kwiatuszki nadchodze :cool3: U nas nie pada juz ale jest zimno brrr. Fajnie :D Asia&Misia napisał(a):GNW GNW GNW :multi: Ja oglądam całe :evil_lol: Najwyzej jutro nie wstane :evil_lol: Ja tez ogladam całe xD Quote
Acia_ Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Pada deszcz, pada deszcz, dzwonią dzwonki saaań, a za nami i przed nami jedzie FBI. Heeej! xD :evil_lol: Quote
Kincia Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Asia&Misia napisał(a):Pada deszcz, pada deszcz, dzwonią dzwonki saaań, a za nami i przed nami jedzie FBI. Heeej! xD :evil_lol: Boze Asia ja z ciebie nie moge :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kincia Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Rybka_39 napisał(a):Witaaam!!! O widzę nowy avek:loveu: Witam :) A co do avka to stary na poczatku go miałam :D Quote
Acia_ Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Boze Asia ja z ciebie nie moge :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A to dobrze czy źle?? xD :evil_lol: Quote
Kincia Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Asia&Misia napisał(a):A to dobrze czy źle?? xD :evil_lol: Dobrze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Hej :) widze, że tu bardzo inteligentne rozmowy są :P Quote
Kincia Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 ß@$!@ napisał(a):Hej :) widze, że tu bardzo inteligentne rozmowy są :P I to jeszcze jak :evil_lol: Ide pozmniejszac jakies fotki :diabloti: Quote
Gonitwa Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Widzę nowy avek, widzę nowy avek.... i bannerek.... różowy! A fe;) Quote
Kincia Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Gonitwa napisał(a):Widzę nowy avek, widzę nowy avek.... i bannerek.... różowy! A fe;) A no trzeba bylo cos zmienic :evil_lol: Nie tylko rozowy :evil_lol: P.s. Na moim avku widnieje Gingerek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::placz: Quote
Recommended Posts