Dorkaa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Mi wogóle imageshack nie chce sie wyświetlić :[ A fotka pikno :) Quote
binkaa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a): Bo moze bede miec niedlugo yorka :multi::multi::multi: A w ogole to ide poszukac jakiejs hodowli :cool3: Oooo! No to życzymy powodzenia w zakupie:cool3::multi::multi: http://img219.imageshack.us/img219/2871/14734727ot0.jpg Czy mi się wydaje, czy jakiś taki Jackuś zaspany?:cool3::loveu: Quote
Kincia Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Dorkaa napisał(a):Mi wogóle imageshack nie chce sie wyświetlić :[ A fotka pikno :) Dzieki :cool3: Dzisiaj postaram zaladowac reszte :D binkaa napisał(a):Oooo! No to życzymy powodzenia w zakupie:cool3::multi::multi: http://img219.imageshack.us/img219/2871/14734727ot0.jpg Czy mi się wydaje, czy jakiś taki Jackuś zaspany?:cool3::loveu: Dzieki :multi::multi::multi: No bo to juz pora spania byla :diabloti: Foty pozniej aaaa :D:D Quote
Coffee&Nera Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Jestes xD? I co bedziesz miec tego Yorka xDDD? Quote
Kincia Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Nerul napisał(a):Jestes xD? I co bedziesz miec tego Yorka xDDD? Jestem xD Prawdopodobnie TAK :multi: Quote
Coffee&Nera Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Jaka hodowla zostala wytypowana na tą z której bierzesz psa :cool3:? I do ilu pieniedzy na samego psa chcesz wydac? Quote
Kincia Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Nerul napisał(a):Jaka hodowla zostala wytypowana na tą z której bierzesz psa :cool3:? I do ilu pieniedzy na samego psa chcesz wydac? Hodowla jeszcze nie wytypowana jestm na etapie szukania wyslalam kilka meili juz. A ile pieniedzy napewno 1500zł no chyba ze brat kupi za wiecej wkoncu to jego kasa :diabloti: A wezcie on chce kupic suke:-o:roll: Fajne polaczenie pies + suka :roll: I jak takiemu przegadac :/ I tak bedzie yorczek zamykany w pokoju zeby nie mial kontaktu z Jackym jak nikogo nie bedzie bo kto wie co mu odbije :roll: Quote
Coffee&Nera Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Sorki ale moim zdaniem to dziwne jest zamykanie psa spacjalnie po to zeby niemiał kontaktu... lepiej albo suke wysterylizowac albo psa wykastrowac i po sprawie :) Quote
Kincia Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Nerul napisał(a):Sorki ale moim zdaniem to dziwne jest zamykanie psa spacjalnie po to zeby niemiał kontaktu... lepiej albo suke wysterylizowac albo psa wykastrowac i po sprawie :) Napoczatku jak bedzie maly/la to napewno bedzie zamykana bo jeszcze Jackiemu cos odbije i mala/maly bedzie poturbowany/na a tego to ja niechce:roll: Maluch bedzie mial wszystko w pokoju a jak tylko ktos wroci bedzie odrazu wypuszczany po za tym psiaki i tak zazwyczaj spia jak nikogo nie ma:cool1: Quote
Coffee&Nera Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Moim zdaniem troszke dziwaczne... ale to zalezy od podejscia. Moim zdaniem jak boisz sie ze psiaki sie niezaakceptują lepiej je poznaj w totalnie obcym i dla jednego i dla drugiego terenie- bedzie o wiele prosciej :) Quote
Kincia Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Nerul napisał(a):Moim zdaniem troszke dziwaczne... ale to zalezy od podejscia. Moim zdaniem jak boisz sie ze psiaki sie nie zaakceptują lepiej je poznaj w totalnie obcym i dla jednego i dla drugiego terenie- bedzie o wiele prosciej :) No tak..... A w ogole to ja chce psa nie suke :diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 No to sprawa wiesz troszke trudniejsza ale zalezy tez od podejscia do wszystkiego... chociaz szczeze w dosc niekorzystnym czasie bierzesz kolejnego psa- Jacky sie przyzwyczaił ze jest jedynym psem w domu i do tego najbardziej rozpieszczany- moze czuc sie odrzucony a nieraz nawet takie pieski stają sie agresywne... Moja siostra miała taki problem jednak wszystko rozwiązane juz na szczescie ale sie gryzły ze sobą (to były 2 samce) Quote
Kincia Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Nerul napisał(a):No to sprawa wiesz troszke trudniejsza ale zalezy tez od podejscia do wszystkiego... chociaz szczeze w dosc niekorzystnym czasie bierzesz kolejnego psa- Jacky sie przyzwyczaił ze jest jedynym psem w domu i do tego najbardziej rozpieszczany- moze czuc sie odrzucony a nieraz nawet takie pieski stają sie agresywne... Moja siostra miała taki problem jednak wszystko rozwiązane juz na szczescie ale sie gryzły ze sobą (to były 2 samce) No jest jednym psem ale nie jest jednym zwierzakiem jest jeszcze krolik ktorego tylko goni nie gryzie. Z psem bedzie pewnie tak samo. No fakt stawiajac sytuacje tak to 2 psy moga sie grysc z suka moze byc lepiej. Quote
Coffee&Nera Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Czyżbys Kinga nieumiala dyskutowac xDDD? Quote
Kincia Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Nerul napisał(a):Czyżbys Kinga nieumiala dyskutowac xDDD? No caly czas z toba dyskutuje xD Quote
nane Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [FONT=Courier New]Kinga a może warto byłoby wykastrować Jackiego i wtedy wziąć sukę ;) a zresztą twój wybór :eviltong: piesek jest tańszy ;) [/FONT] Quote
tusia. Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Ja miałam trochę lepiej bo Lucky był w wakacje. :) Świetne fotki. Jak zawsze. Quote
Kincia Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 nane napisał(a):[FONT=Courier New]Kinga a może warto byłoby wykastrować Jackiego i wtedy wziąć sukę ;) a zresztą twój wybór :eviltong: piesek jest tańszy ;) [/FONT] Albo suke xD Decyzja nalezy do brata wkoncu to jego kasa bedzie :roll: Quote
Kincia Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Matinka napisał(a):Ja miałam trochę lepiej bo Lucky był w wakacje. :) Świetne fotki. Jak zawsze. Dzieki :) A własnie jak ty sobie radzisz masz wkoncu psa i suke?? Quote
tusia. Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Na razie Zuńce się skończyła cieczka a póki co Luckiemu nie w głowie były takie sprawy ;). A później w role wejdzie chyba sterylizacja. Jak narazie widzę takie wyjście. Może mnie coś jeszcze oświeci :P Quote
Kincia Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Matinka napisał(a):Na razie Zuńce się skończyła cieczka a póki co Luckiemu nie w głowie były takie sprawy ;). A później w role wejdzie chyba sterylizacja. Jak narazie widzę takie wyjście. Może mnie coś jeszcze oświeci :P Tez sie nad tym zaczynam zastanawiac. Ale i tak bym chciała psa :loveu: Mojego malego Luckiego:loveu: Quote
Kincia Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [IMG]http://img45.imageshack.us/img45/8739/63122818mt8.jpg[/IMG] [IMG]http://img45.imageshack.us/img45/7955/89110008lx3.jpg[/IMG] Male jabuszko:diabloti: [IMG]http://img47.imageshack.us/img47/7649/73133033vu7.jpg[/IMG] I w ogole dzisiaj wkoncu przyszła smycz :loveu: [IMG]http://img47.imageshack.us/img47/2240/50020894xl8.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts