Kincia Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Nerul napisał(a):Bry Wieczorne xD Kingus miejmy nadzieje ze jestes xDDD? Teraz jestem:eviltong: Dzaga napisał(a):Stefek uuu.... Stefek uuu... :comp26: Dawaj mi mojego przystojniaka :cooldevi: xD !!! Fotek przystojniaka nie mam :eviltong: Helga_psiaki napisał(a):witamy się ile już masz nazbierane na yorka? Witamy :) Dokładnie mam "AZ" 397,18 zł BlackSheWolf napisał(a):heja :D :D a co tu taka cisza? nie ma fotek... a u kleksia nowe fotki :D zapraszamy i pozdrawiamy :D Fotki zaraz beda :D O super odwiedzimy was tam :D Sznaucerka-Balbina napisał(a):Witamy:loveu: Hej :loveu: Dzaga napisał(a):Juhu xD ...? Jestem :P Jeju dzisiaj mama mi kupiła rurki i buty z reeboka :multi::multi::multi: I brat cos tam mowil ze jak uzbiera *,*** :evil_lol: na 18-stce to moze kupi yorka :multi::multi::multi: A 18-stka dla doroslych juz w pazdzierniku :cool3::cool3: Jutro jest dla mlodziezy ale bede miec polewke xD No nic zaraz wstawie fotencje :) Quote
Kincia Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 c.d. Jakis szczenor :) Oh jaki grzeczny piesek :diabloti: c.d.n. Quote
Kincia Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 I takie ten fotki ze mna haha xD KONIEC:diabloti: Quote
BlackSheWolf Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 no nareszcie fotki :D :D hihi super :D a wy z Jackym co robicie na fotkach ? zabawa czy szkolenie ?? :D Quote
basia bonnie Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Bardzo ładne fotki! :loveu: :) :) :) Ale gdzie Stefcio?! Quote
binkaa Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 http://img208.imageshack.us/img208/6883/56215914eu6.jpg Skąd ja to znam.. Moja też tak uwielbia robić:roll: http://img231.imageshack.us/img231/8816/13yd5.jpg Pańcia pozuje, a piesek chce się bawić:mad: Quote
Dorkaa Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Dziekuję bardzo za fotki króla :) Cudowny jest :) A teraz poprosimy o Stefcia :) Quote
Coffee&Nera Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Kinga czyzbys mi niemowila ze twój żółw ma na imie Stefek? :diabloti: No jak moglas mi tego niepowiedziec xD?:angryy: Quote
dadiii Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 ale fajnie oby sie udalo na yorka uzbierac!!!!!! Quote
Coffee&Nera Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Dadiii tez zbierasz na Yorka? Ja bede zbierac na Malamuta na przyszlosc xD Quote
Kincia Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 BlackSheWolf napisał(a):no nareszcie fotki :D :D hihi super :D a wy z Jackym co robicie na fotkach ? zabawa czy szkolenie ?? :D Dzieki :D Nie to zabawa:D ß@$!@ napisał(a):Bardzo ładne fotki! :loveu: :) :) :) Ale gdzie Stefcio?! binkaa napisał(a):http://img208.imageshack.us/img208/6883/56215914eu6.jpg Skąd ja to znam.. Moja też tak uwielbia robić:roll: http://img231.imageshack.us/img231/8816/13yd5.jpg Pańcia pozuje, a piesek chce się bawić:mad: Dokładnie ja sobie tu sesje robie a on mnie zacepia :evil_lol::evil_lol: Dorkaa napisał(a):Dziekuję bardzo za fotki króla :) Cudowny jest :) A teraz poprosimy o Stefcia :) Hmm Stefcio bedzie jutro moze bo do jutra mnie na kompie nie bedzie. Nerul napisał(a):Kinga czyzbys mi niemowila ze twój żółw ma na imie Stefek? :diabloti: No jak moglas mi tego niepowiedziec xD?:angryy: Nie wiedziałas :D? dadiii napisał(a):ale fajnie oby sie udalo na yorka uzbierac!!!!!! Uzbierac to uzbieram :D Nerul napisał(a):Dadiii tez zbierasz na Yorka? Ja bede zbierac na Malamuta na przyszlosc xD To juz zaczynaj :D Quote
Coffee&Nera Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Już mam troche uzbieranego grosza ale napewno zdązy sie to na cos wydac... Jeszcze daleko mam do uzbierania ;) Quote
dadiii Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 ja akurat nie zbieram na yorka bo zbieram na nowy telefon bo tata obiecal mi troche dolozyc (tzn. on mi kupi ale powiedzial ze tak czy siak musze cos kasy miec na wrazieczego :D ) Quote
Bewarka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 http://img510.imageshack.us/img510/1845/94617871ah5.jpg S...w...d...j...f...d...j...:=o no nie moge :loveu: :loveu: :loveu: SŁODKIE!!! :p Quote
Kincia Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Dorkaa napisał(a):Z aile kupiłaś to legowisko? Hmmmm chyba za 30 zeta dobrze nie pamietam bo to bylo 4 lata temu xD Nerul napisał(a):Już mam troche uzbieranego grosza ale napewno zdązy sie to na cos wydac... Jeszcze daleko mam do uzbierania ;) ;) dadiii napisał(a):ja akurat nie zbieram na yorka bo zbieram na nowy telefon bo tata obiecal mi troche dolozyc (tzn. on mi kupi ale powiedzial ze tak czy siak musze cos kasy miec na wrazieczego :D ) Hehe :D justys95 napisał(a):http://img510.imageshack.us/img510/1845/94617871ah5.jpg S...w...d...j...f...d...j...:=o no nie moge :loveu: :loveu: :loveu: SŁODKIE!!! :p Dzieki:loveu::loveu: No wkoncu mam juz kkompa do dyspozycji wczoraj byl net odlaczony i komp przeniesiony do goscinnego zeby puszczac muze na 18-stce :D Fajnie bylo :cool3::cool3: Pozniej wrzuce fotki. Quote
Kincia Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Helga_psiaki napisał(a):hej to czekamy na foty :loveu: Wstawie jak sie wykąpie xD Czyli za około 30 m :) Quote
Kincia Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Matinka napisał(a):Zaraz będą! :) Powróciłam :) Wiec wrociłam razem z fotkami :) Cholera no imeshack mi nie działa załadował tylko jedna fotke i wiecej sie nie da :angryy::angryy: Chyba jutro dam reszte :mad: Quote
basia bonnie Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 no trudno, ale i tak sliczna ta jedna fotka :) Quote
tusia. Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 A Jackiemu to nie za wygodnie :D P.s. Mi też imageshack nawala :/ P.s.2. Niedługo w tytule będziesz mogła napisać kwartet :D Quote
Gonitwa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 A czemu kwartet? Czy ja o czymś nie wiem? Quote
Kincia Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 ß@$!@ napisał(a):no trudno, ale i tak sliczna ta jedna fotka :) Dzieki :) Jutro was zasypie fotkami :diabloti: Matinka napisał(a):A Jackiemu to nie za wygodnie :D P.s. Mi też imageshack nawala :/ P.s.2. Niedługo w tytule będziesz mogła napisać kwartet :D On to zawsze musi miec wygodnie xD Na btonie to nawet nie usiadzie :evil_lol: No myslalam ze tylko mi :mad: Haha oby :multi::multi::loveu: Gonitwa napisał(a):A czemu kwartet? Czy ja o czymś nie wiem? Bo moze bede miec niedlugo yorka :multi::multi::multi: A w ogole to ide poszukac jakiejs hodowli :cool3: Quote
Recommended Posts