Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nerul napisał(a):
Nieidź xD Wróc- ej a skąd tego yorka? z jakiej hodowli?

Wrocilam xD
Chciałabym z Bakarat, no ale nie stac mnei narazie xD Jak sie wyprowadze od rodzicow to wtedy :D Narazie to takiego do 1500 zeta xD No jezeli mama sie zgodzi :diabloti:

Gonitwa napisał(a):
A ja chcę beagla z hodowli catulus lub huskiego po Comecie z hodowli Arktogea;)

Mmm Beagley :loveu:
Huskie tez lubie szczegolnie rude albo czarne z niebieskimi slepkami:loveu::loveu:

Posted

Bry wieczór :-P

[quote name='Gonitwa']A ja chcę beagla z hodowli catulus lub huskiego po Comecie z hodowli Arktogea;)

Mhhhhh Catulus :loveu::loveu::loveu: P. Baciński moim wzorem /dawniej/ :lol::eviltong:
Jeszcze Łaciata Sfora jest cool :razz:

A co do hod. Whippetów to znam 'na żywo' jedną:
www.slim-extreme.za.pl
Mieści się kilka bloków dalej ode mnie :eviltong:
Ale skąd miałabym Whippka brać to nie mam pojecia, bo nie mam jeszcze rozeznania :lol:

Posted

[quote name='Nerul']Doberek xD ja juz na nowym komputerku i smigam. Co do rozmowy z jakich hodowli- co do Huskych to w przyszlosci tez moim marzeniem jest miec z Arktogea;)

Ooo ale super :cool3:

[quote name='Cambel']Bry wieczór :-P

Mhhhhh Catulus :loveu::loveu::loveu: P. Baciński moim wzorem /dawniej/ :lol::eviltong:
Jeszcze Łaciata Sfora jest cool :razz:

A co do hod. Whippetów to znam 'na żywo' jedną:
www.slim-extreme.za.pl
Mieści się kilka bloków dalej ode mnie :eviltong:
Ale skąd miałabym Whippka brać to nie mam pojecia, bo nie mam jeszcze rozeznania :lol:

Bry :D

[quote name='ß@$!@']a moim marzeniem jest nie kupować psa z hodowli, tylko przygarnąć ze schrona :P

Ze schroniska psiaka tez chce :D

[quote name='Nerul']A to ze schroniska to tez- duze stadko pieskow to podstawa xD

:loveu::loveu:

[quote name='ß@$!@']Pół schroniska :loveu: no i tak może 1 rasowy :)

:cool3::cool3:

[quote name='Nerul']Nie to moje marzenie miec jeden wlasny miot Malamutow- och ile bym dała aby to marzenie sie spełnilo *_____*

A moje chociaz jeden miot yorkow ah oh :loveu:

[quote name='Cambel']Bidulki to podstawa, zawsze takowy będzie mi towarzyszył :p

:loveu:

Posted

Doberek :loveu: ! Uwielbiam do was wpadac bo mozna pogadac o zaitneresowaniach i marzeniach. Kinga a co bys chciala osiągnąc w miocie Yorkow? Bo wiadomo po co miot zeby se był bez żadnych udoskonalen rasy prawda :cool3:

Posted

Nerul napisał(a):
Doberek :loveu: ! Uwielbiam do was wpadac bo mozna pogadac o zaitneresowaniach i marzeniach. Kinga a co bys chciala osiągnąc w miocie Yorkow? Bo wiadomo po co miot zeby se był bez żadnych udoskonalen rasy prawda :cool3:

Dobry :multi:
Nasza galeria otwarta dla wszystkich i na wszystkie tematy :evil_lol::cool3::cool3:
Chciałabym zostawic wszystkie szczeniaczki dla siebie :evil_lol::loveu:
Zeby miec szceniaki po swojej suczce (chociaz sprawdzone zrodlo hihi):loveu: hyhy xD
Najpierw musze sobie kupic suczke bo narazie planuje pieska :evil_lol:

Posted

No to sie zastanawiaj :D:D Ja tam juz mam wszystkie plany obcykane i tylko czekac az sie wszystko spełni. A ja kocham o tym rozmawiac, lecz narazie tylko wśrod rowiesnikow bo jestem jeszcze poczatkujący w porownaniu do hodowcow (chociaz wg niektorych dzieci małych jest sie znawcą jak sie zna wzorzec :roll:)

Posted

Nerul napisał(a):
No to sie zastanawiaj :D:D Ja tam juz mam wszystkie plany obcykane i tylko czekac az sie wszystko spełni. A ja kocham o tym rozmawiac, lecz narazie tylko wśrod rowiesnikow bo jestem jeszcze poczatkujący w porownaniu do hodowcow (chociaz wg niektorych dzieci małych jest sie znawcą jak sie zna wzorzec :roll:)

Zanim bede miec suczke to troche minie :evil_lol::evil_lol:
Wlasnie widze wszystko masz zaplanowane :D:D
Wyszkolisz sie :D

Posted

No za rok bede startowac do testu na pomocnika sędziego kynologicznego a moze jeszcze kiedys wystartuje na Młodym Prezenetrze (ile bym dała za wystawienie Malamuta ahh :loveu:), ale wiadomo wszystko przedemną :D I jakos dziwne jest dla mnie ze ludzie tak nieplanują ale w sumie tyle juz lat czekam (5 na Malamuta wymarzonego) to trzeba planowac ! ;)

Posted

Nerul napisał(a):
No za rok bede startowac do testu na pomocnika sędziego kynologicznego a moze jeszcze kiedys wystartuje na Młodym Prezenetrze (ile bym dała za wystawienie Malamuta ahh :loveu:), ale wiadomo wszystko przedemną :D I jakos dziwne jest dla mnie ze ludzie tak nieplanują ale w sumie tyle juz lat czekam (5 na Malamuta wymarzonego) to trzeba planowac ! ;)

Wlasnie Agata z dgm ta od Kleksika :loveu:
Jest chyba pomocnikiem w ZK :D:D
No wkoncu sie spelnia ci sie marzenia mam nadzieje ze moje tez :cool3::cool3:

Posted

No za rok ty tez mozeszb startowac- trzeba miec 16 lat ukonczone. No a wiem ktora Agata- rozmawialam z nia :D:D No moje marzenie sie spełnia (powoli poznaje hodowcow ;)) i oczywiscie gratisowo godzinami oglądam Malamucie hodowle (i polskie i zagraniczne oczywiscie ;)) W przyszlosci jakbym chciala kryc suczke to jakims zagranicznym psem o swietnej lini, pies pracujący, bez dysplazji i trenujący uciągi :loveu: ! Ciekawe czy jest pies o takich predyspozycjach naraz :cool3:

Posted

Nerul napisał(a):
No za rok ty tez mozeszb startowac- trzeba miec 16 lat ukonczone. No a wiem ktora Agata- rozmawialam z nia :D:D No moje marzenie sie spełnia (powoli poznaje hodowcow ;)) i oczywiscie gratisowo godzinami oglądam Malamucie hodowle (i polskie i zagraniczne oczywiscie ;)) W przyszlosci jakbym chciala kryc suczke to jakims zagranicznym psem o swietnej lini, pies pracujący, bez dysplazji i trenujący uciągi :loveu: ! Ciekawe czy jest pies o takich predyspozycjach naraz :cool3:

Ja sie do tego nie nadaje :diabloti:
Ja tez sobie czasem przegladam stronki hodowli :loveu:
Hehe :D Ty to o takich rzeczach juz myslisz :D Ja tu mysle jak zdobyc zgode na 2 psiaka :evil_lol:

Posted

U mnie w domu przejsc pies niemoze- mam dziwna rodzine no trudno a pozatym niemam mozliwosci w mieszkaniu i trybu zycia. Poczekam do przyszłosci az bede potrafila dostosowac sobie wszystko do psa. Pozatym normalne ze moja rodzina niepozwolilaby mi kryc suki np. reproduktorem z Włoch za iles tysiecy euro (z tego co wiem to okolo 2000) no bo tez kto by 15 letniej dziewczynie dał tyle kasy za pokrycie suki... Wiec lepiej poczekac i ulozyc sobie zycie z psami jak sie chce bo tak to i teraz bym miala ograniczenia pieniezne z jakiej hodowli suka, jaką karmą karmic, gdzie pielegnowac, jaki wet itp...

Posted

Nerul napisał(a):
U mnie w domu przejsc pies niemoze- mam dziwna rodzine no trudno a pozatym niemam mozliwosci w mieszkaniu i trybu zycia. Poczekam do przyszłosci az bede potrafila dostosowac sobie wszystko do psa. Pozatym normalne ze moja rodzina niepozwolilaby mi kryc suki np. reproduktorem z Włoch za iles tysiecy euro (z tego co wiem to okolo 2000) no bo tez kto by 15 letniej dziewczynie dał tyle kasy za pokrycie suki... Wiec lepiej poczekac i ulozyc sobie zycie z psami jak sie chce bo tak to i teraz bym miala ograniczenia pieniezne z jakiej hodowli suka, jaką karmą karmic, gdzie pielegnowac, jaki wet itp...

Ja bym tak bez psa nie mogla zyc :diabloti:
No mi tez by w zyciu nie pozwolili :-o
Ja to ebde miec przynajmniej kilka psiakow :loveu::loveu:

Posted

To sie tak zdaje- ale tak to by sie tylko na psy robilo. A co o mieszkaniu, rodzinie, dzieciach bo napewno kazdy z nas chcialby miec... I wiadomo pieniadze z nieba nieleca wiec trzeba najpierw miec tą kapuste zeby kupowac drogie przedmioty (mowie tutaj o jakis dodatkach dla psa) Pozatym ja mialam psa- 8 lat mieszkał ze mną Jamnik maruda zwany Ares jednak prawowita wlascicielka moja siostra wyprowadzila sie a pies razem z nią, ale powiem ci ze na początku tesknilam ale do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic ;)

Posted

Nerul napisał(a):
To sie tak zdaje- ale tak to by sie tylko na psy robilo. A co o mieszkaniu, rodzinie, dzieciach bo napewno kazdy z nas chcialby miec... I wiadomo pieniadze z nieba nieleca wiec trzeba najpierw miec tą kapuste zeby kupowac drogie przedmioty (mowie tutaj o jakis dodatkach dla psa) Pozatym ja mialam psa- 8 lat mieszkał ze mną Jamnik maruda zwany Ares jednak prawowita wlascicielka moja siostra wyprowadzila sie a pies razem z nią, ale powiem ci ze na początku tesknilam ale do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic ;)

Ja musiałam zyc bez psa 3 lata :roll:
Przynajmniej ja bez psa zyc nie moge :diabloti:
No przeciez psy nie musza miec wszystkiego najdrozszego one potrzebuja tylko milosci.

Posted

Wiadomo ale chyba kazdy wlasciciel dba o to aby pies mial jak najlepszą karme dla jego potrzeb np. co do rasy, ale powiem ci ze o tym mozna by dyskutowac godzinami bo kazda z nas ma inne poglady na ten temat... a ja proponuje reklamcie i danie jakis fotek xP