Kincia Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='Cambel']http://img217.imageshack.us/img217/2910/14yk9.jpg Świetne! :loveu: Boszzz ja też ledwo żyję, a przede mna wypracowanie z polskiego, chbya, że to streszczę: :diabloti: http://www.sciaga.pl/tekst/18299-19-upadek_ikara_p_bruegel_opis_obrazu Z tego co wiem, to Twoja własna decyzja :lol: Dzieki :loveu: A streszczaj moze sie nie skapnie haha :evil_lol: [quote name='Gonitwa']Łoj u mnie też problemów a problemów by się znalazło, ale nie będę się rozdrabniać... A żółw to tak koło 30-40 lat spokojnie;) Cambel- u nas od razu wiadomo że plagiat... Może dlatego że zazwyczaj kilka osób przynosi prawie identyczne prace zupełnie o tym nie wiedząc... ;) Łoo jezu :-o Ja myslalam ze z 20 lat :-o Fajnie :D U ans czasami zdarzaja sie IDENTYCZNE prace bo komus sie niechce zmieniac :diabloti::evil_lol: [quote name='Sznaucerka-Balbina']http://img217.imageshack.us/img217/7718/12gt6.jpg Ale uszaty:loveu::loveu: Dzieki Balbinowa :loveu: Quote
Kincia Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Nerul napisał(a):W sumie i Cambel moja decyzja ale- i tak mama nieustąpi juz wiec kłocic niemam sie o co- jeszcze 3 lata i uciekamy z Rzeszowa w świat xD A gdzie to chcesz uciekac :evil_lol::evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Nie macie na koniec 3 gim ? O_o :evil_lol::evil_lol: Hehe :D Fajny ten pan R. haha :evil_lol::evil_lol: doszly nastepne problemy: -ja chce yorka - ja chce swieta -ja chce wakacje - ja chce Gacia o_O hihi :evil_lol::evil_lol: -ja chce drugiego psa, zaczynam chorować na whippeta :-o :loveu::loveu::loveu: Tylko kto mi da te 1500 zł :placz: - ja też :placz: -tym bardziej też :placz: Quote
Coffee&Nera Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Włochy *_________* a Cambel zwiewa ze mną... Co ty na to Kamila? Morze śródziemne ci odpowiada xD? Quote
Cambel&Megi Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Chętnie :loveu: Tylko ja sie tych węzów boje :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Węzów? Jeny jakich węzów czy wężów czy czego tam jeszcze xD Ale nieboj żaby lecimy. A co do komersu- my mamy zwykłą dyskoteke nie jakies wytrawne bale- to nie w stylu naszej 11 xP Quote
Cambel&Megi Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Węże, takie gady, czy to co :lol: one robią ssssssssssss :evil_lol: No mówiłaś, ze tam są jakieś zmije brrrr.... Dobra nie róbmy offa :lol: Quote
Kincia Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Cambel napisał(a):-ja chce drugiego psa, zaczynam chorować na whippeta :-o :loveu::loveu::loveu: Tylko kto mi da te 1500 zł :placz: - ja też :placz: -tym bardziej też :placz: A zgadzaja sie rodzice :D? Ja mi brakuje jeszcze 1992 zł haha xD Nerul napisał(a):Włochy *_________* a Cambel zwiewa ze mną... Co ty na to Kamila? Morze śródziemne ci odpowiada xD? Włoch powiadasz :loveu: Cambel napisał(a):Chętnie :loveu: Tylko ja sie tych węzów boje :evil_lol: Ja tez :D:evil_lol: Nerul napisał(a):Węzów? Jeny jakich węzów czy wężów czy czego tam jeszcze xD Ale nieboj żaby lecimy. A co do komersu- my mamy zwykłą dyskoteke nie jakies wytrawne bale- to nie w stylu naszej 11 xP No u ans najpiewrw tanczy sie poloneza a pozniej jest dyska:cool3: Quote
Kincia Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Cambel napisał(a):Węże, takie gady, czy to co :lol: one robią ssssssssssss :evil_lol: No mówiłaś, ze tam są jakieś zmije brrrr.... Dobra nie róbmy offa :lol: Sssssss :evil_lol::evil_lol: A gadajcie chociaz tu pusto nie jest :evil_lol::evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Mówimy na temat xD Są węże ale chyba na talerzu tylko (mowie tyle sa pyszne). Pokazałabym wam zdjecia ale niemam jakiejs swojej galeri bo chcialam załozyc z moimi probami robienia krajobrazow i makro ^^ Quote
Cambel&Megi Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Narazie się nie zgadza mama :lol: Ale to kwestia czasu, zresztą ja teraz jeszcze nie chcę, dopiero jakoś za rok :-P Tyle, że utrzyzmanie takiego rasowiaczka więcej kosztuje... Nereczko, mówiłaś, że są w polach i psy nie mają gdzie biegać O.o xD Bleee jadłaś węza?! btw. nie mówimy na temat, bo to galeria Jackiego :roll: Quote
Coffee&Nera Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Ja tam narazie sie ciesze ze na kompa uzbierałam xD to jak szybko sie zeszlo na kompa to i w przyszlosci sie uzbiera na Malamuta ale niby to tak chop siup- rozmawialam z pewną panią co mowila ze długo czekala az hodowca zezwoli jej wziąść szczenie. Musial miec do niej zaufanie czy pies bedzie mial dobry dom... a my tutaj tak myslimy ze za te 2000 zł dadza nam odrazu, chyba snimy na jawie Quote
Kincia Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Nerul napisał(a):Mówimy na temat xD Są węże ale chyba na talerzu tylko (mowie tyle sa pyszne). Pokazałabym wam zdjecia ale niemam jakiejs swojej galeri bo chcialam załozyc z moimi probami robienia krajobrazow i makro ^^ Jadlas weza :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: O blee!!!!!! Zakladaj kobieto na co czekasz :D Cambel napisał(a):Narazie się nie zgadza mama :lol: Ale to kwestia czasu, zresztą ja teraz jeszcze nie chcę, dopiero jakoś za rok :-P Tyle, że utrzyzmanie takiego rasowiaczka więcej kosztuje... Nereczko, mówiłaś, że są w polach i psy nie mają gdzie biegać O.o xD Bleee jadłaś węza?! btw. nie mówimy na temat, bo to galeria Jackiego :roll: No troche.... Jacky dal wam pozwolenie :evil_lol: Nerul napisał(a):Ja tam narazie sie ciesze ze na kompa uzbierałam xD to jak szybko sie zeszlo na kompa to i w przyszlosci sie uzbiera na Malamuta ale niby to tak chop siup- rozmawialam z pewną panią co mowila ze długo czekala az hodowca zezwoli jej wziąść szczenie. Musial miec do niej zaufanie czy pies bedzie mial dobry dom... a my tutaj tak myslimy ze za te 2000 zł dadza nam odrazu, chyba snimy na jawie No to zbieraj kobieto na tego malamuta :loveu: Quote
Gonitwa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Ja chciałam zawsze węża... Takiego malusiego 3 metrowego pytonka... Quote
Coffee&Nera Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Nieboj sie uzbieram w szybkim tępie, ale to nie tak chop siup- ja z tej hodowli co chcialabym musialabym czekac sporo napewno- jedna z najlepszych polskich po naprawde dobrych genach (teraz jest pies najlepszy no to ja wezme pewnie jego wnuczke), wiec bede musiala czekac. Ja tam mysle tak racjonalnie na ten temat a wiem ze teraz nieutrzymalabym takiego psa za 50zł kieszonkowego... Quote
Kincia Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Gonitwa napisał(a):Ja chciałam zawsze węża... Takiego malusiego 3 metrowego pytonka... A wez :diabloti::diabloti: Nerul napisał(a):Nieboj sie uzbieram w szybkim tępie, ale to nie tak chop siup- ja z tej hodowli co chcialabym musialabym czekac sporo napewno- jedna z najlepszych polskich po naprawde dobrych genach (teraz jest pies najlepszy no to ja wezme pewnie jego wnuczke), wiec bede musiala czekac. Ja tam mysle tak racjonalnie na ten temat a wiem ze teraz nieutrzymalabym takiego psa za 50zł kieszonkowego... No za 50 zeta raczej nie :diabloti: Quote
Kincia Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Ała ja tu umieram z bolu :placz::placz: Wczoraj mnie zlapal taki bol w stopie ze masakra :placz: Quote
Coffee&Nera Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Ale chyba nikt z nastolatkow poza tymi rozpieszczonymi niema tyle kasy aby kupowac Royale i inne tego typu karmy... Wiec trzeba poczekac bo szczeze powiedziawszy moja mama niepozwolilaby mi zrobic miotu jeżeli mialabym taką ochote za reproduktora za 2500 euro zza granicy... xP Quote
Cambel&Megi Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Nie no, jakbym się uparła to by mi i na Royala wystarczyło, ale wtedy nic innego bym nie miała pfff :lol: Dobra lecę pisać zadanie, żem se przypomniala :evil_lol: :buzi: Quote
Kincia Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Nerul napisał(a):Ale chyba nikt z nastolatkow poza tymi rozpieszczonymi niema tyle kasy aby kupowac Royale i inne tego typu karmy... Wiec trzeba poczekac bo szczeze powiedziawszy moja mama niepozwolilaby mi zrobic miotu jeżeli mialabym taką ochote za reproduktora za 2500 euro zza granicy... xP U mnie takimi rzeczami typu karma np zajmuja sie rodzice :evil_lol: Hoho moja tez by sie niezgodzila :-o Wiec czyli to bedzie suczka :D:D? Quote
Kincia Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Cambel napisał(a):Nie no, jakbym się uparła to by mi i na Royala wystarczyło, ale wtedy nic innego bym nie miała pfff :lol: Dobra lecę pisać zadanie, żem se przypomniala :evil_lol: :buzi: Hehe :) No narazie :* Quote
Coffee&Nera Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Oczywiscie ze suczka, bedzie miala na imię Nera (taki jest plan juz od 5 lat) i bedzie ona moim pierwszym wystawowym malamutem a co do miotow- jeżeli by sie kiedykolwiek udało to tylko psy z włoską krwią (chcialabym wprowadzic ten typ malamuta małego ale za to pracującego do polski. Zeby mial poprawne wyniki na wystawach bo jak narazie niesą tym typem sędziowie zadowoleni) z hodowli Del Biagio (po Starze najlepiej *______*). Kinga jak widzisz ja w tym temacie juz oblukana :D Quote
Kincia Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Nerul napisał(a):Oczywiscie ze suczka, bedzie miala na imię Nera (taki jest plan juz od 5 lat) i bedzie ona moim pierwszym wystawowym malamutem a co do miotow- jeżeli by sie kiedykolwiek udało to tylko psy z włoską krwią (chcialabym wprowadzic ten typ malamuta małego ale za to pracującego do polski. Zeby mial poprawne wyniki na wystawach bo jak narazie niesą tym typem sędziowie zadowoleni) z hodowli Del Biagio (po Starze najlepiej *______*). Kinga jak widzisz ja w tym temacie juz oblukana :D Własnie widze kobieto :cool3::cool3: Moj york to bedzie Lucky :loveu::loveu: A inne to jeszcze nieiwem :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Nieidź xD Wróc- ej a skąd tego yorka? z jakiej hodowli? Quote
Recommended Posts