Kincia Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Pimpek napisał(a):DOBRANOC :cool3: Dobry :evil_lol: Asiaczek napisał(a):Jak samopoczucie po treningu? Pzdr. O procz tego ze mnie teraz wszystkie miesnie bola to wspaniałe :evil_lol: Kurde chciałam wam fotki dac ale cos z kompem jest bo sie zawiesza co chwile :placz::placz: Quote
Pimpek Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a): Kurde chciałam wam fotki dac ale cos z kompem jest bo sie zawiesza co chwile :placz::placz: Oby się odwiesił :placz: Quote
Coffee&Nera Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Siemano Kinga. No widze zwierzątka sie powiększyły- ja tam tez mialam żółwia. Zdechł w wieku 13 lat... Teraz mam duet chomikowy xD Quote
Kincia Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='Pimpek']Oby się odwiesił :placz: Spruboje cos wrzucic ale nie obiecuje :-(:shake: [quote name='Cambel']Witam :-P 10 znaków Siemka :multi: [quote name='Nerul']Siemano Kinga. No widze zwierzątka sie powiększyły- ja tam tez mialam żółwia. Zdechł w wieku 13 lat... Teraz mam duet chomikowy xD Siemano :multi: Ulala dlugo zyj :) :( Oł jea :D:D Ze wzgledu na to ze ten komp ma juz swoje lata xD I mnie dobija i teraz znow mu sie cos powalilo :angryy::angryy: To brat zaczol mame namawiac na laptopa :loveu::loveu: Ciekawe czy cos z tego wyjdzie ja sie nie mieszam:evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Ja tam bym wolala zwykły komp- ma lepszą moc a jak niewyjeżdżasz to po co ci? Do laptopa niedokupisz nic i jak sie zwali to papa do smietniczka xD Quote
Gonitwa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 13 lat to niedługo właśnie jak na żółwia... Hejo;) Quote
Kincia Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Nerul napisał(a):Ja tam bym wolala zwykły komp- ma lepszą moc a jak niewyjeżdżasz to po co ci? Do laptopa niedokupisz nic i jak sie zwali to papa do smietniczka xD Hehe xD Gonitwa napisał(a):13 lat to niedługo właśnie jak na żółwia... Hejo;) A ile to jest dlugo :D:D Quote
Coffee&Nera Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Gonitwa napisał(a):13 lat to niedługo właśnie jak na żółwia... Wiem jednak żółw zdechł przez pogodę. Niewytrzymywał tych zmian klimatów i odszedł. Niezapomne sobie tego- to w tym samym czasie co JPII... Quote
Kincia Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Nerul napisał(a):Wiem jednak żółw zdechł przez pogodę. Niewytrzymywał tych zmian klimatów i odszedł. Niezapomne sobie tego- to w tym samym czasie co JPII... Biedaczek :-( Quote
Coffee&Nera Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Został pochowany za blokiem pod drzewkiem ^^ Więc mozna go odwiedzac :D:D Jednak w najblizszym czasie mamy zamiar z rodziną kupic kolejne żólwiątko wodno-lądowe- pierwsze sie zwało Józek teraz bedzie Zdzisio xD Quote
Kincia Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='Nerul']Został pochowany za blokiem pod drzewkiem ^^ Więc mozna go odwiedzac :D:D Jednak w najblizszym czasie mamy zamiar z rodziną kupic kolejne żólwiątko wodno-lądowe- pierwsze sie zwało Józek teraz bedzie Zdzisio xD :) Hihi a jak to bedzie dziewczynka :D:D Ja tak serio niewiem czy Stefcio to ona czy ona :evil_lol::evil_lol: [quote name='Sznaucerka-Balbina']Czeeść Stefcie z załogą:loveu: Czesc Balbinkowa :loveu::loveu: Fotki:diabloti: Działkowe :) c.d.n. Quote
Coffee&Nera Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 No niemoge jaki to mały pies- ja tam gustuje w takich co by jedną łapą twojego Jackiego przygniotły xD Quote
Kincia Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='Nerul']No niemoge jaki to mały pies- ja tam gustuje w takich co by jedną łapą twojego Jackiego przygniotły xD Mi sie bardzo podobaja duze psy ahhh:loveu::loveu::loveu: No ale nie moge sobie pozwolic na takiego duzego psiaka pozwolic narazie :placz: Wiec mam takiego malucha i chce jeszcze jednego xD Jeju dzisiaj widziałam pieknego Doga Niemieckiego :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jak wsiadl do auta to az sie tak obnizylo :evil_lol::evil_lol: A tyle mi ostatnio pancia kupila:evil_lol: A teraz 3 powody z ktorych mozna sie załamac :diabloti: P.s. ten 1 najwazniejszy xD 1.Nie mam z kim tanczyc poloneza na komersie :placz::placz: 2. wszystko mnie boli ledwo ruszam czym kolwiek po tym treningu a jutro proba :-o:diabloti: 3. Komar mnie pochlal i to strasznie swedzi :diabloti: Koniec :diabloti: Quote
Kincia Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Chcialabym miec kiedys taka mieszanke ras własnie jeden duzy drugi olbrzym :loveu::loveu::evil_lol: Spadam z kompa papa:* Quote
Coffee&Nera Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Ja tam wole czekac na duze psisko xD A co do koszmarnych rzeczy- mam ci wymienic 1000 moich problemów xP? Będzie koncik porad xD Quote
Kincia Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Nerul napisał(a):Ja tam wole czekac na duze psisko xD A co do koszmarnych rzeczy- mam ci wymienic 1000 moich problemów xP? Będzie koncik porad xD Ok wymieniaj hihi :D Jeszcze nie ide zaraz pojde dopiero :diabloti: A co do moich problemow to tez jest ich masa tylko narazie najwazniejsze sa te hyhy :evil_lol::evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Komers? Jaki komers? My komersow niemamy xD jakąś mamy lewą szkołe. A moje problemy to: - za mały pokoj - brak psa - problemy z chłopakiem ktory dzieki pewnemu koledze (panu R.) zrobil sie zbok xD - jestem głodna xD Problemy minionej minuty xD Quote
Cambel&Megi Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 http://img217.imageshack.us/img217/2910/14yk9.jpg Świetne! :loveu: Boszzz ja też ledwo żyję, a przede mna wypracowanie z polskiego, chbya, że to streszczę: :diabloti: http://www.sciaga.pl/tekst/18299-19-upadek_ikara_p_bruegel_opis_obrazu [quote name='Nerul'] - brak psa Z tego co wiem, to Twoja własna decyzja :lol: Quote
Gonitwa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Łoj u mnie też problemów a problemów by się znalazło, ale nie będę się rozdrabniać... A żółw to tak koło 30-40 lat spokojnie;) Cambel- u nas od razu wiadomo że plagiat... Może dlatego że zazwyczaj kilka osób przynosi prawie identyczne prace zupełnie o tym nie wiedząc... ;) Quote
olifka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 http://img217.imageshack.us/img217/7718/12gt6.jpg Ale uszaty:loveu::loveu: Quote
Kincia Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Nerul napisał(a):Komers? Jaki komers? My komersow niemamy xD jakąś mamy lewą szkołe. A moje problemy to: - za mały pokoj - brak psa - problemy z chłopakiem ktory dzieki pewnemu koledze (panu R.) zrobil sie zbok xD - jestem głodna xD Problemy minionej minuty xD Nie macie na koniec 3 gim ? O_o :evil_lol::evil_lol: Hehe :D Fajny ten pan R. haha :evil_lol::evil_lol: doszly nastepne problemy: -ja chce yorka - ja chce swieta -ja chce wakacje - ja chce Gacia o_O hihi :evil_lol::evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 W sumie i Cambel moja decyzja ale- i tak mama nieustąpi juz wiec kłocic niemam sie o co- jeszcze 3 lata i uciekamy z Rzeszowa w świat xD Quote
Recommended Posts