Dzaga Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [CENTER]:smilecol: :smilecol:300 :smilecol: :smilecol: :smilecol:300 :smilecol: :smilecol: :smilecol:300 :smilecol: :smilecol: :bigcool::bigcool::bigcool: :laola: 300 :laola: :drinking::drinking::drinking: :cunao::cunao::cunao: :knajpa::knajpa::knajpa: :drinka::drinka::drinka: 300 xD A może by tak więcej fotencji :cool3: ? [/CENTER] Quote
Martunia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Teraz już 301 strona :eviltong::eviltong: No fotki bardzo fajne :cool3: Więcej, więcej! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kincia Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 flowerteen napisał(a):Teraz już 301 strona :eviltong: No fotki bardzo fajne :cool3: Więcej, więcej! :evil_lol: Poznpozniej :D Dzaga napisał(a): :smilecol:300 :smilecol: :smilecol:300 :smilecol: :smilecol:300 :smilecol: 300 xD A może by tak więcej fotencji :cool3: ? Hehe dzieki :) Pozniej :evil_lol: Gonitwa napisał(a):Nic nie mów- ja swego czasu po rybkach miałam w domu 7 akwariów - od 7l do 120 l;) Oo to duzo musialas miec tych rybek :D Moje zawsze byly w tym akwarium xD dadiii napisał(a):ej a czemu tu nikt 300 stronki nie oblewa co?? no to ja pierwsza!! :smilecol::smilecol: :B-fly: :B-fly: :laola: Helga_psiaki napisał(a):300 :laola::laola: Dzieki :loveu::loveu: ß@$!@ napisał(a):Oo 300 :) ja w domu też mam kilka tych akwariów dlatego rozdaje każdemu kto chce :evil_lol: Pozdrawiamy Was:) To daj mi haha:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Kincia Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 No to dalsza czesc fotek :) Jutro beda nowe :D Koniec :) Quote
dadiii Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 widze ze jacky bardzo lubi spac na lozku co?? to ja czekam na focie nowe :p Quote
Cambel&Megi Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Bry :calus: Gratuluję 300 stron! Oby tak do 3000! :buzi: Hihi bardzo podoba mi się Twój żółw :loveu: On duży urośnie? Moich kuzynek żółw też ię Stefan nazywa :razz: Jedyne co mi się tu nie podoba to ta podkładka z Witcha pod akwarium :evil_lol: Jackuś jak zawsze cudny :loveu: Pozdrawiam ;) Quote
Kincia Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 dadiii napisał(a):widze ze jacky bardzo lubi spac na lozku co?? to ja czekam na focie nowe :p No bo wkoncu spi w lozku :cool3: Cambel napisał(a):Bry :calus: Gratuluję 300 stron! Oby tak do 3000! :buzi: Hihi bardzo podoba mi się Twój żółw :loveu: On duży urośnie? Moich kuzynek żółw też ię Stefan nazywa :razz: Jedyne co mi się tu nie podoba to ta podkładka z Witcha pod akwarium :evil_lol: Jackuś jak zawsze cudny :loveu: Pozdrawiam ;) Dziekujemy mamy nadzieje ze wytrwamy :evil_lol::evil_lol: No troche duzy :D Haha no ta podkladka jest boska :evil_lol::evil_lol: Pomysl mamy lol haha xD Jutro beda fotki a teraz sie pomaly zmywam :D:D Quote
basia bonnie Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Czekamy w takim razie niecierpliwie do jutra :) :loveu: Quote
Kasia_zg Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Aaaaa pozycje śpiacego Jackiego są bombowe uwielbiam takie pozy kołami do góry, i jak ziewa słodziachnie jęzorek cudny :loveu::loveu: Podrawiamy piąteczkowo:lol: Quote
Helga&Ares Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 http://img259.imageshack.us/img259/2351/12cd7.jpg też mamy taki dywanik ;) Jackuś śliczniutki z tym jęzorkiem :loveu: Quote
Asiaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Sesja łóżkowa - sama słodycz! Ja dopiero teraz uświadomiłam sobie, jaki drobniutki jest Jacky...:loveu: Pzdr. Quote
Martunia Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Aaaa! Jak ślicznie ziewa Jacky... :loveu: Zdjęcia jak zawsze piękne :cool3: Quote
olifka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 http://img524.imageshack.us/img524/6741/24260598lm9.jpg Śliczniasty:loveu::loveu: To ja wypije za 302:evil_lol: Quote
Kincia Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 ß@$!@ napisał(a):Czekamy w takim razie niecierpliwie do jutra :) :loveu: Juz jest jutro :cool3: Dzaga napisał(a):więcej , więcej , więcej :cool3: Chwila :eviltong: Kasia_zg napisał(a):Aaaaa pozycje śpiacego Jackiego są bombowe uwielbiam takie pozy kołami do góry, i jak ziewa słodziachnie jęzorek cudny :loveu: Podrawiamy piąteczkowo:lol: Ja tez :loveu::loveu: A jak jeszcze jezorek tam bedzie :loveu::loveu: Helga_psiaki napisał(a):http://img259.imageshack.us/img259/2351/12cd7.jpg też mamy taki dywanik ;) Jackuś śliczniutki z tym jęzorkiem :loveu: Oo ja mam jeszcze taki pomaranczowy :evil_lol: Dzieki :loveu: Asiaczek napisał(a):Sesja łóżkowa - sama słodycz! Ja dopiero teraz uświadomiłam sobie, jaki drobniutki jest Jacky...:loveu: Pzdr. Czy ja wiem 3 ,5 kg wazy :diabloti::evil_lol::evil_lol: Ale linie ma xD flowerteen napisał(a):Aaaa! Jak ślicznie ziewa Jacky... :loveu: Zdjęcia jak zawsze piękne :cool3: Dziekujemy :loveu: Sznaucerka-Balbina napisał(a):http://img524.imageshack.us/img524/6741/24260598lm9.jpg Śliczniasty:loveu::loveu: To ja wypije za 302:evil_lol: Dziekujemy :loveu::loveu: A pij :cool3::cool3: Pozniej dam fotki musze je pozmniejszac czego nienawidze :diabloti: Quote
Asiaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a): Pozniej dam fotki musze je pozmniejszac czego nienawidze :diabloti: Zmniejszać pojedynczo czy masz program ACDSee? Bo jak zmniejszasz programem, to przecież chwila-moment... Pzdr. Quote
Kincia Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Asiaczek napisał(a):Zmniejszać pojedynczo czy masz program ACDSee? Bo jak zmniejszasz programem, to przecież chwila-moment... Pzdr. Mam InfranView pojedynczo zmniejszam ACDSee powiadasz musze poszukac :cool3: Quote
Asiaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Poszukaj, poszukaj! W tym programie zmniejszasz tyle fotek jednorazowo, ile chcesz! I trwa to naprawdę chwila-moment... Pzdr. Quote
Helga&Ares Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 a ja się męczę z każdym po kolei Quote
Kincia Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Asiaczek napisał(a):Poszukaj, poszukaj! W tym programie zmniejszasz tyle fotek jednorazowo, ile chcesz! I trwa to naprawdę chwila-moment... Pzdr. Helga_psiaki napisał(a):a ja się męczę z każdym po kolei No to mamy rozwiazanie :cool3::cool3: Wczoraj ogladalam Podroz po Anterktydzie czy cos takiego i sie pobeczalam piekny film musze go obejrzec od poczatku :loveu: (graja tam huskie :loveu:) Quote
Asiaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Helga_psiaki napisał(a):a ja się męczę z każdym po kolei Matko...:roll: szybciutko szukajcie tego programu w necie, bo to duuuuża wygoda! Pzdr. Quote
Helga&Ares Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 będzie trzeba, bo mam dość pomniejszania :roll: Quote
Kincia Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Asiaczek napisał(a):Matko...:roll: szybciutko szukajcie tego programu w necie, bo to duuuuża wygoda! Pzdr. Sie robi :evil_lol::evil_lol: Quote
Kincia Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 No to macie te fotki :cool3: c.d.n. Quote
Recommended Posts