Kincia Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='dadiii']jak to odpoczac od DGM co ???? Normalnie :evil_lol: Dobra nudzi mi sie wiec wstawie fotki :D:D Tigeros teraz zmienia siersc wrrr :diabloti::evil_lol: Widac na fotce jak mu wychodzi :evil_lol: Malo mam tych fotek bo teraz w ogole czasu nie mialam ciagle mnie w domu nie bylo :eviltong: Quote
Martunia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Śliczne fotki :loveu: Ale Tiger ślicznie się myje :eviltong: Słodkie foty xD Quote
Kincia Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='flowerteen']Śliczne fotki :loveu: Ale Tiger ślicznie się myje :eviltong: Słodkie foty xD Dzieki :loveu: A teraz nastepna porcja fotek :D Tigeros wcielil sie w yorka :evil_lol: A tu wlasnie udawanie yorka sie zakonczylo :) c.d.n. Quote
Kincia Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 C.d :) Tigeros w grzywce :) Tutaj najlepiej widac ta grzywke :) I Jackol wcina obiadek :D Koniec :) Quote
Pimpek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Jacky jest śliczny, taki pełny energii i wesoły :cool3: Boski:loveu: Quote
Kincia Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Pimpek napisał(a):Jacky jest śliczny, taki pełny energii i wesoły :cool3: Boski:loveu: Dziekujemy Pimpku :loveu::loveu: A ty chyba nowa :D:D? Quote
Asiaczek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Witam! Noooo, rozpieściłaś nas tyloma fotkami... Jacky - Super Facet! :loveu: Pzdr. Quote
Kincia Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Asiaczek napisał(a):Witam! Noooo, rozpieściłaś nas tyloma fotkami... Jacky - Super Facet! :loveu: Pzdr. No :D:D Teraz to jak dostaniecie fotki to chyba swieto bedzie :placz::placz: W tym tygodniu to moze beda jeszcze fotki ale w nastepnym :placz::placz::placz: Pozniej wrzuce jeszcze. Quote
Pimpek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Tak aj jestem nowa :D Ale nie rozumiem czemu nie będzie fotek w następnym tygodniu, powiesz czemu ??:cool3: Quote
Kincia Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Pimpek napisał(a):Tak aj jestem nowa :D Ale nie rozumiem czemu nie będzie fotek w następnym tygodniu, powiesz czemu ??:cool3: To witamy :D Beda ale rzadko powod SZKOLA :placz::placz: Quote
BlackSheWolf Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 o jacky :D :D pieeeekny piesek :D zreszta jak zawsze :D a co do szkoly ;p oj tam sie przejmujesz :D ja w liceum dam rade :D chyba... ale co tam ;p za tydzien napewno dodasz fotki :D przeciez tak wczesnie spr wam nie zrobia ani nic do nauki nie dadza ;) no pozdrawiam :D Quote
Kincia Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 BlackSheWolf napisał(a):o jacky :D :D pieeeekny piesek :D zreszta jak zawsze :D a co do szkoly ;p oj tam sie przejmujesz :D ja w liceum dam rade :D chyba... ale co tam ;p za tydzien napewno dodasz fotki :D przeciez tak wczesnie spr wam nie zrobia ani nic do nauki nie dadza ;) no pozdrawiam :D Hihi :D Ciekawe jak ja dam rade O_o Na jakim jestes profilu :)? Quote
BlackSheWolf Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 profil klasy ? medialna ;) o matko :D jaki zaspany Jacky :D kleksiu tez lubil spac pod koldra ;p ale juz nie lubi... z czemu to nie wiem... hmm,... Quote
Kincia Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 BlackSheWolf napisał(a):profil klasy ? medialna ;) o matko :D jaki zaspany Jacky :D kleksiu tez lubil spac pod koldra ;p ale juz nie lubi... z czemu to nie wiem... hmm,... Medialna oo :D:D Myslalam ze biologiczno-chemiczny :D:D Moze mu za goraco hyhy :diabloti: Quote
dadiii Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 o jeny fotki pod piezynka poprostu cudo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kincia Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 dadiii napisał(a):o jeny fotki pod piezynka poprostu cudo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Hihi dziekujemy :loveu::loveu: Quote
Pimpek Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 http://img205.imageshack.us/img205/5346/78179731kq9.jpg Chrapu chrap :cool3: Quote
Kincia Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='Pimpek']http://img205.imageshack.us/img205/5346/78179731kq9.jpg Chrapu chrap :cool3: Tuz to len :cool3::cool3: Fotki beda hmm jutro moze :eviltong: Quote
Asiaczek Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Jacky pod pierzynką tak zachęcająco wygląda, że ja się odmeldowuje i tez zrobię hyc! do łóżeczka. A zresztą w taką pogodę, to cóż innego robić? (W W-wie leje od rana...). Pzdr. Quote
Kincia Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='Gonitwa']Obijasz się dziewczynko;) [quote name='dadiii']no wlasnie!! hihi :p Ze niby ja :-o Chyba WY :diabloti: [quote name='Asiaczek']Jacky pod pierzynką tak zachęcająco wygląda, że ja się odmeldowuje i tez zrobię hyc! do łóżeczka. A zresztą w taką pogodę, to cóż innego robić? (W W-wie leje od rana...). Pzdr. Hihi :) Ciekawe czy wyszla bys zywa :diabloti: U nas tez leje i leje :placz::placz: Quote
Recommended Posts