Kincia Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='dadiii']oj wiem co czujesz tez mam ten problem ale kolezanka mi pozyczy na kilka dni swoj :p Ta tylko ty go bedziesz miec wkoncu a ja niewiem kiedy :placz::placz: [quote name='psiulka']Heja :D To może wstawisz jakieś zdjęcia archiwalne? 8) PS. Ach jaki ładny bannerek :loveu: Nie mam wszystkie dawalam odrazu. Dzieki:loveu: [quote name='BlackSheWolf']to pozycz aparat ? :D Hehe :P [quote name='Dagusia1992']znam ten problem xD Wiec zdjec nie bedzie naraie czas nie orelony. Nie mam aparatu kiedy bede miec niewiem? Powod upuscilam i juz po obiektywie naprawa drozza niz sam aparat :-o Wiec musze sobie kupic nowy :placz::placz::placz: Jutro ide poogladac moze kupie? Moze nie :( Tamten byl taki super ja chce taki sam !! No i znowu kasa na yorka pojdzie na aparat :-( Quote
Kincia Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Gonitwa napisał(a):Cześć cześć;) Czolem :) ..................... Aparat przezyl rowny miesiac 14 byl kupiony i 14 zginol :( :placz::placz::placz: Mialabym dzis tyle super fotek bo bylam nad rzeka :-(:-( Quote
dadiii Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 jak to zginol????? ja koncze bo ide lulu bo mi sie oczka kleja PS: jutro mam zamiar kupic cos pscie jak kupie to dam focie :p Quote
Kincia Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 dadiii napisał(a):jak to zginol????? ja koncze bo ide lulu bo mi sie oczka kleja PS: jutro mam zamiar kupic cos pscie jak kupie to dam focie :p Zginol smiercia tragiczna :(Ok :) Quote
Gonitwa Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 A czemu Cię u mnie na gadu jeszcze nie ma? Quote
Kincia Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Gonitwa napisał(a):A czemu Cię u mnie na gadu jeszcze nie ma? Ja mam twoje gg :D Zawsze sie mam odezwac ale jakos mi nie wychodzi :D Quote
Kincia Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Gonitwa napisał(a):To niech w końcu wyjdzie;) Wyszło :) Hejo wszystkim :multi::multi: Zaraz wstawie narazie kilka fotek:eviltong: Quote
Kincia Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 No to macie fotki :multi::multi::multi::multi: Pozniej dorobie jakies :D Jutro jade do kuzynki ale wracam w niedziele po poludniu:D I odrazu na urodziny kolezanki :D Chyba ze wyprawi w poniedzialek :) Fajnie ze ja jej jeszcze nic nie kupilam :-o No nic jutro musze sie wybrac jeszcze do miasta :D Quote
Kincia Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Czemu nas nikt nie odwiedza? :(:(To nowych fotek nie bedzie !! Quote
Bewarka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Ale fajny królik...to ty masz króliczka? :-o nie widziałam :oops: słodkie zwierzaki...:loveu: Quote
Kincia Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 justys95 napisał(a):Ale fajny królik...to ty masz króliczka? :-o nie widziałam :oops: słodkie zwierzaki...:loveu: No pewnie ze mam :D Hmm chyba sie juz kiedys pytalas :evil_lol: Mialam jeszcze chomika i mialam taka drabine "glupkow" no ale sie rozleciala :(... dadiii napisał(a):sliczniuche zdjatka!!!!!! Dziekujemy :) Quote
Kincia Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Znalazłam jakies starocie :diabloti: Quote
Kincia Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 A teraz nowosci :D Tylko kilka bo dgm mi sie bardzo tnie :angryy: Moja nowa torba :loveu: I dzialka. Zabcia. Quote
Gonitwa Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Dogo mnie dziś dobija- godzinę się wszystko otwiera... Quote
Kincia Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Gonitwa napisał(a):Dogo mnie dziś dobija- godzinę się wszystko otwiera... A juz myslalam ze tylko mi :angryy::angryy: Quote
Gonitwa Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Wszystkim podobno- za dużo ludzi teraz siedzi to dlatego....;) Quote
dadiii Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Znalazłam jakies starocie :diabloti: http://img518.imageshack.us/img518/3442/88337658hr2.jpg ah to spojrzenie :loveu::loveu: [quote name='Gonitwa']Dogo mnie dziś dobija- godzinę się wszystko otwiera... tez tak mam niestety PS: fajniusia torba ;) Quote
Gonitwa Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 A ja będę inna- nie podoba mi sie ta torba;) Quote
Martunia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Eee tam :eviltong: Fajna torba :) A jak ślicznie Jacky z Tigerem wyszedł :loveu: I żabcia! :eviltong: Quote
Recommended Posts