Kincia Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Dobrafotki jakies dam :) Swierzutkie wkoncu :D Jakos slaba bo robione kamerka :roll: Ale chyba sie dopatrzycie :evil_lol: :evil_lol: W szkole nie bylam chora jestem :( Teraz zrobilam sobie frytki ale malo bo tylko tyle znalazlam :(:evil_lol: Haha tutaj po ziewaniu :evil_lol: Marzyciel:loveu: :loveu: Krol na tronie :evil_lol: Ziewwwwww:evil_lol: :evil_lol: Grzecznie daje lapke :loveu: :loveu: Grzecznie leze :) I ta fotka mnie rozbraja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Żegnam :):) Quote
Kincia Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Niedlugo napisze 700 postow :multi: :multi: I zaczełam 26 strone :):) Moglo byc wiecej:angryy: :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 I znowu swietuje 700 -tnego posta sama :placz: :placz: Zdrówko: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: Nie ma to jak picie samemu :evil_lol: :evil_lol: Quote
Guest Agata_B Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):I znowu swietuje 700 -tnego posta sama :placz: :placz: Zdrówko: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: Nie ma to jak picie samemu :evil_lol: :evil_lol: Ja mam nieco ponad 320 postów a na forum jestem od grudnia :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Agata_B napisał(a):Ja mam nieco ponad 320 postów a na forum jestem od grudnia :evil_lol: No wlasnie widze :evil_lol: :evil_lol: A ja od kwietnia i mam juz 700 :evil_lol: :evil_lol: Quote
Guest Agata_B Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):No wlasnie widze :evil_lol: :evil_lol: A ja od kwietnia i mam juz 700 :evil_lol: :evil_lol: Ja się zarejestrowałam w grudniu i nic nie pisałam. Zaczęłam pisać pod koniec marca :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Agata_B napisał(a):Ja się zarejestrowałam w grudniu i nic nie pisałam. Zaczęłam pisać pod koniec marca :evil_lol: Olalas totalnie dogomania :( Ja od poczatku samego tylko pozniej bylo troche przerwy ale to z tydzien jak dogo sie cieło :evil_lol: :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Fotki! :loveu::loveu::loveu: Ahhh.,.. mizi miziz :loveu: Quote
Kincia Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 ß@$!@ napisał(a):Fotki! :loveu::loveu::loveu: Ahhh.,.. mizi miziz :loveu: No wkoncu dotarla :mad: :mad: :mad: Juz mizi mizi zrobione :):) Quote
Pati i Daisy Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Hej Kinga i Jackuś :*:*:* Wróciłyśmy... ja z Irlandii a Daisy od cioci... Śliczne zdjęcia!!! Agata_B5481316 napisał(a):Ja się zarejestrowałam w grudniu i nic nie pisałam. Zaczęłam pisać pod koniec marca :evil_lol: ja też jak sie zarejestrowałam to mało pisałam :) a potem w jednej galerii, drugiej i tak dalej... :evil_lol: Quote
nane Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 No i nasz Jacky kochany :loveu: Zapraszamy do nas mamy pełno nowiutkich foteczek ;) Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Hej Kinga i Jackuś :*:*:* Wróciłyśmy... ja z Irlandii a Daisy od cioci... Śliczne zdjęcia!!! ja też jak sie zarejestrowałam to mało pisałam :) a potem w jednej galerii, drugiej i tak dalej... :evil_lol: Jupi nasza Pati :):) Sie stesknilam :evil_lol: :evil_lol: A ja od poczatku pisze i pisze :evil_lol: :evil_lol: nane napisał(a):No i nasz Jacky kochany :loveu: Zapraszamy do nas mamy pełno nowiutkich foteczek ;) Dzis juz bylam sliczne foteczki:loveu: :loveu: Quote
Pati i Daisy Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Dzień dobry! :) Kinga masz już 204 zł :crazyeye: jak tak dalej pójdzie to jeszcze kilka miesięcy i będzie yoreczek :multi: :eviltong: Miłego dnia!:multi: Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Dzień dobry! :) Kinga masz już 204 zł :crazyeye: jak tak dalej pójdzie to jeszcze kilka miesięcy i będzie yoreczek :multi: :eviltong: Miłego dnia!:multi: Haha no z pol roku :):) Nawzajem :):) Tylko co ja mam robic chora jestem :placz: :evil_lol: Quote
arkana Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a): No kurde pancia idzie :(:evil_lol: Cudo! Akurat pancia musiala isc i Jacky nie posmakowal :cool3: Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 arkana napisał(a):Cudo! Akurat pancia musiala isc i Jacky nie posmakowal :cool3: No co za pech :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 UWAGA TO JUZ MOJ 800 POST O JEZU !!!!!!!! ZNOW SWIETUJE :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: Quote
Guest Agata_B Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Kinguś skąd ty bierzesz tak szybko kasę? :cool3: :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Agata_B napisał(a):Kinguś skąd ty bierzesz tak szybko kasę? :cool3: :evil_lol: Ma sie swoje sposoby :evil_lol: :evil_lol: Zapomnialam o kasie ktora mi z wycieczki zostala i bylo tam 14 zł :multi: :multi: Quote
*Iza* Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Świętujemy dziewczyny(i nie tylko) :cool3: :pepsi: :pepsi: :pepsi: <-- dla niepełnoletnich ;) A dobra raz sobię łyknę :drinka: Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 *Iza* napisał(a):Świętujemy dziewczyny(i nie tylko) :cool3: :pepsi: :pepsi: :pepsi: <-- dla niepełnoletnich ;) A dobra raz sobię łyknę :drinka: Hura wkoncu dotarla :multi: :multi: ja sobie teraz lykne :pepsi: Bo juz mi sie w glowie kreci od % :D:D:D Teraz cos słodkiego :multi: :tort: :tort: :tort: :tort: Quote
*Iza* Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 A mi się w głowie kręci z powodu naszych odpowiedzi na drugim wątku ;). Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 *Iza* napisał(a):A mi się w głowie kręci z powodu naszych odpowiedzi na drugim wątku ;). Haha :D:D Ale yorkie mnie wkurzyla przegiela sobie dziewucha !!! :angryy: :angryy: Quote
Guest Agata_B Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Haha :D:D Ale yorkie mnie wkurzyla przegiela sobie dziewucha !!! :angryy: :angryy: No :angryy: Wielką panią i bogaczkę udaje:angryy: Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Agata_B napisał(a):No :angryy: Wielką panią i bogaczkę udaje:angryy: No haha :evil_lol: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Recommended Posts