Kincia Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Hejo :) Dzisiaj bylam w Osjakowie na dzialce :D Pozniej lazilam z Jackym po calej wsi o nam se nudzilo. Gdzies tak po 22 siedzialam sobie z Jackym na takim slupku i szla moja kuzynka zmierzala na krag z kolezanka to i tez zaproponowala i poszlam z nimi :) (taka dyska) No i w ogole tyle tam bylo ciach jeju :loveu::loveu::loveu::loveu: Szkoda ze gdzies dluzej nie bylam moze bym sie rozkrecila :loveu::-( No nic moze innym razem:) Ja to mam pecha jak nie potrzeba to zostajemy dluzej a jak juz sie cos dzieje to krocej :angryy::placz: Filmik: http://video.tinypic.com/player.php?v=68bjh9e Fotki z domu i ze spacerku :) Dzialkowe dam dzis ale o przyzwoitej porze :D c.d.n. Quote
Kincia Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 I teraz fotki ze sacerku :D Yorus wyrwal sie pani i przybiegl do mnie pozniej do Jacka :loveu::loveu: ta fota jest super :D Na klatce... No i po spacerze obowiazkowa drzemka... I moje szponki i opaska:loveu::loveu::evil_lol: No nic chyba ide do lozka bo nikogo nie ma nawet na gg :placz: Quote
Asiaczek Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Dokladnie to wlasne jest placek w proszku :D W przepisie sa bannny ale oczywicie mozna dac tez inne owoce pyszne jest z gruszkami a z truskawkami bomba:loveu::loveu::loveu: Tam masz wszystko napisane kupujesz tylko margaryne i smietane kremowke :) Dzięki. Będę próbowała go zrobić. Pinczerek-Jacky napisał(a): c.d.n. Czy te kratki to aby na pewno na klatce schodowej są?:evil_lol: Pinczerek-Jacky napisał(a): Na klatce... Jacky: Wygrałem! Wygrałem!!! Pzdr. Quote
Martunia Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Ślicznie wychodzi Jacky :D Ale piękne te szponki! Quote
Acia_ Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Ciachooo :multi: specialnie dla mnie :loveu: dziekuje ;* I Jacky ;* :loveu: :D Quote
Kincia Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Asia&Misia napisał(a):Ciachooo :multi: specialnie dla mnie :loveu: dziekuje ;* I Jacky ;* :loveu: :D Tez sie ciesze :D flowerteen napisał(a):Ślicznie wychodzi Jacky :D Ale piękne te szponki! Dzieki:loveu::loveu::loveu: Asiaczek napisał(a):Dzięki. Będę próbowała go zrobić. Czy te kratki to aby na pewno na klatce schodowej są?:evil_lol: Jacky: Wygrałem! Wygrałem!!! Pzdr. Napewno sie uda pyszny :loveu: A te kratki sa na balkonie :D Niestety on zawsze wygrywa :evil_lol: Witam wszystkich w ten ponury dzien spac mi si chce:D Wstalam o 13 i jeszcze o 14 zasnelam do 15 :D Hyhy fotki beda pozniej jak mi sie bedzie chcialo je wstawic:evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 hejka :D no to prosze wstwiać obiecane fotki ;) a ty spać po nocach nie możesz?? :D Quote
Kincia Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 BlackSheWolf napisał(a):hejka :D no to prosze wstwiać obiecane fotki ;) a ty spać po nocach nie możesz?? :D Hej :D No nie moge :D Z Osjakowa wrocilam bylam na dysce i rozmyslalam jeszcze pzniej w lozku o tyh ciachach:loveu::loveu: O 3 poszlam spac :D Wstawie wstawie wieczorem :D Quote
Asiaczek Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):No to dzialkowe fotki :) c.d.n... Elegancik! Pzdr. Quote
Kincia Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 c.d. No i wybralam sie z Jackym na spacer :) I koniec :D Quote
Kincia Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Asiaczek napisał(a):Elegancik! Pzdr. No a jak by inaczej ;) Quote
Bewarka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Ale ma fajowskie szeleczki :) sie w oczy rzucają :D Quote
Kincia Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 justys95 napisał(a):Ale ma fajowskie szeleczki :) sie w oczy rzucają :D Haha o to chodzi :D Quote
Martunia Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Ale ładniutkie szeleczki ma Jackuś :D :loveu: Pasują mu ^^ Taki dostojny kawaler :eviltong: Quote
Kincia Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 flowerteen napisał(a):Ale ładniutkie szeleczki ma Jackuś :D :loveu: Pasują mu ^^ Taki dostojny kawaler :eviltong: Nie lepsze rozowe :D:D?:evil_lol: Quote
psiulka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 http://img513.imageshack.us/img513/7632/85453016yu1.jpg - Łoh, zastępcza Małysza 8) http://img411.imageshack.us/img411/4035/12wu0.jpg - Pierwszy raz widzę te szeleczki :loveu: Jakie to są? :loveu: Quote
Kincia Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 psiulka napisał(a):http://img513.imageshack.us/img513/7632/85453016yu1.jpg - Łoh, zastępcza Małysza 8) http://img411.imageshack.us/img411/4035/12wu0.jpg - Pierwszy raz widzę te szeleczki :loveu: Jakie to są? :loveu: No jak Malysz pojdzie na emeryturke to Jacky idzie go zastapic :cool1: Nowe haha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
psiulka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Ach, to widać, bo jeszcze "świecą" kolorem, ale jakies firmowe? 8) PS. A do nas to już nie zaglądacie od dawna :( Ładnie to tak? :shake: Opuścić tak BEZ SŁOWA? :mad: Quote
Kincia Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 psiulka napisał(a):Ach, to widać, bo jeszcze "świecą" kolorem, ale jakies firmowe? 8) PS. A do nas to już nie zaglądacie od dawna :( Ładnie to tak? :shake: Opuścić tak BEZ SŁOWA? :mad: Nie pamietam hm:roll: Nie no nie sa firmowe ^^ Ja u was codziennie jestem tyko fotek brak to sie nie odzywam :diabloti: Quote
Kincia Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Dobry :) A tutaj jak zwykle cisza :diabloti: Dzien dzisiaj tez pochmurny :shake: Fotek brak :shake::shake: Quote
Cambel&Megi Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Bryy :oops: Troszkę nas tu nie było...Ale obiecujemy poprawę :lol: http://img115.imageshack.us/img115/2341/10ea6.jpg Jackuś :loveu: Hmmm dalej rOsh :shake: Biedny Jackie :( Żeś się uparła, a chłopaczek się kompromituje... :P Quote
dadiii Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 dobry dobry !!!! u nas w czoraj i przedwczoraj byly dni energetyka i wystepowalo kilka zespolow m.i. brotka verba andrzejewiczi lady pank!! moze wstawie pare fotek z koncertu chociaz bylam z klezanka troszke daleko jak dostane od niej zdjecia z aparatu to dam w mojej galerii :p Quote
Kincia Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Cambel napisał(a):Bryy :oops: Troszkę nas tu nie było...Ale obiecujemy poprawę :lol: http://img115.imageshack.us/img115/2341/10ea6.jpg Jackuś :loveu: Hmmm dalej rOsh :shake: Biedny Jackie :( Żeś się uparła, a chłopaczek się kompromituje... :P No mam nadzieje ze sie poprawisz :mad: A co ty daltonistka szelki niebieskie:evil_lol: Ze kosteczki rozowe to nie moja wina :evil_lol::evil_lol: dadiii napisał(a):dobry dobry !!!! u nas w czoraj i przedwczoraj byly dni energetyka i wystepowalo kilka zespolow m.i. brotka verba andrzejewiczi lady pank!! moze wstawie pare fotek z koncertu chociaz bylam z klezanka troszke daleko jak dostane od niej zdjecia z aparatu to dam w mojej galerii :p Oo fajnie:D To czekam na fotki :) Quote
Cambel&Megi Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 No mam nadzieje ze sie poprawisz :mad: A co ty daltonistka szelki niebieskie:evil_lol: Ze kosteczki rozowe to nie moja wina :evil_lol::evil_lol: Hihh wiem, że niebieskie, ale znowu rózowe elementy :shake: Daj mi jakąś najładniejszą fotę Jackiego, oprócz tej, co masz w bannerze, bo mi sie szukać nie chce... I Tigerka też. :cool:... ...a coś dostaniesz... ;) Quote
Recommended Posts