Kincia Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Asia&Misia napisał(a):Ohh Ahhh kŁówka :loveu: :evil_lol: No i Jacky :D :D :loveu: a filmiki Jacky je najlepsze :D No :loveu::loveu::loveu: Hehe tez mi sie najbardziej podobaja :D:D Tak fajnie chrupie :loveu: Musze kiedys nagrac jak je jabuszko jak je gryzie to ahh taki super odglos haha :evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
dadiii Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 wiesz co wydaje mi sie ze w rozowych bylo mu lepiej :D Quote
Kincia Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 dadiii napisał(a):wiesz co wydaje mi sie ze w rozowych bylo mu lepiej :D Haha mi tez :D No ale teraz nie robie z niego tranwescysty czy jakos tak :D:D Quote
Gonitwa Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Kocham rude i srebrne haszczaki;) Znowu niemęskie szelki- w różowe kosteczki... ale lepsze... Quote
Kincia Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Gonitwa napisał(a):Kocham rude i srebrne haszczaki;) Znowu niemęskie szelki- w różowe kosteczki... ale lepsze... Gonitwa napisał(a):transwestyty jak już;) Hehe :D No wiesz ale niebieskie rozowe tylko kosteczki :evil_lol: No niewiedziałam jak to sie pisze :D A fotek i filmikow to nie skomentowała:diabloti: Hmm fotki wrzuce pozniej :D Ide do was :) Quote
Kincia Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Nikt do nas nie zaglada :shake::shake::angryy: Quote
psiulka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Bry :multi: Wróciłam już z tej przerwy, o :D Dawaj jakieś fotasy :mad: Quote
basia bonnie Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 hej. już jest to później :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kincia Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='psiulka']Bry :multi: Wróciłam już z tej przerwy, o :D Dawaj jakieś fotasy :mad: Juhu wkoncu:multi: [quote name='ß@$!@']hej. już jest to później :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hej :) Hmm nie :evil_lol: Fotki dam jutro dzisiaj sily juz nie mam :D Quote
basia bonnie Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 to co ty takiego robilas, ze sily nie masz? :eviltong::evil_lol: Quote
Kincia Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 ß@$!@ napisał(a):to co ty takiego robilas, ze sily nie masz? :eviltong::evil_lol: Na działce bylam i biegałam z Jackym :D Fotki dam z dzialki tez jutro udalo mi sie moze z 2 zrobic w biegu :D Quote
Asiaczek Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Zdjęcia - super! Zakupy - super! Nowe ubranko dla Jacky'ego - super!!! Cóż więcej mogę napisać?:lol: pzdr. Quote
Kincia Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Asiaczek napisał(a):Zdjęcia - super! Zakupy - super! Nowe ubranko dla Jacky'ego - super!!! Cóż więcej mogę napisać?:lol: pzdr. Hej Asiaczku :D Hehe wszystko super no to super ha :evil_lol::evil_lol: A teraz macie obiecane fotki :) Dla Asi kopiec kreta z gruszkami :loveu::loveu: c.d.n.. Quote
Kincia Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 C.D. :) Filmiki :D Reakcja Jackiego jak zbliżamy się na działke :) http://video.tinypic.com/player.php?v=62hnihf Jack je słoneczkin :D http://video.tinypic.com/player.php?v=61ltw1j Napad na buta kamerzysty :) http://video.tinypic.com/player.php?v=4zty7gg Małey wariat :loveu: http://video.tinypic.com/player.php?v=4veh2zd Fotki :D Zabka :) c.d.n.. Quote
Kincia Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Tutaj Jacky wspina sie po drzewie po resztki kotka :) Bedziesz moj... Jeszcze troche... Hura mam.... c.d.n... Quote
Kincia Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 c.d. I zakupy dla Jacka :) Jacky marsjanin :D Uff koniec :) Quote
dadiii Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 sliczniuche fotki a najbardziej podobal mi sie ten pierwszy filmik Quote
Kincia Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 dadiii napisał(a):sliczniuche fotki a najbardziej podobal mi sie ten pierwszy filmik Hej Dadiii dziekujemy za odwiedzinki :) A teraz jeszcze z 3 fotki :D I mój nowy nabytek brylantowa opaska :loveu::loveu::loveu: Mam obsesje na punkcie opasek teraz mam juz az 2 takie fajne :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Hej Asiaczku :D Hehe wszystko super no to super ha :evil_lol::evil_lol: A teraz macie obiecane fotki :) Dla Asi kopiec kreta z gruszkami :loveu::loveu: c.d.n.. Koniecznie, poproszę o przepis na kopiec kreta z gruszkami... Wygląda po prostu PYSZNIE!!!! A ja za ok. 2 tygodnie będę miała szalenie miłego gościa i chcę coś dobrego do jedzonka przygotować...... Pzdr. Quote
dadiii Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 jesli moge sie wtracic kopiec kreta robi tez moja mama tylk oze z bananami bo tak jest w przepisie wszystkie skladniki sa w podelku razem z czekolada jest to ciasto w proszku kupisz go w kazdyn sklepie spozywczym :p Quote
Asiaczek Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Nigdy nie kupowałam "ciasta w proszku", to i nie mam pojęcia... I naprawdę nie ma w tym przepisie żadnych "haczyków"...? Pzdr. Quote
psiulka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Pies na drzewie? oO :evil_lol: A co to takie po lewej, tam gdzie ta opaska? 8) Quote
Kincia Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Asiaczek napisał(a):Koniecznie, poproszę o przepis na kopiec kreta z gruszkami... Wygląda po prostu PYSZNIE!!!! A ja za ok. 2 tygodnie będę miała szalenie miłego gościa i chcę coś dobrego do jedzonka przygotować...... Pzdr. dadiii napisał(a):jesli moge sie wtracic kopiec kreta robi tez moja mama tylk oze z bananami bo tak jest w przepisie wszystkie skladniki sa w podelku razem z czekolada jest to ciasto w proszku kupisz go w kazdyn sklepie spozywczym :p Asiaczek napisał(a):Nigdy nie kupowałam "ciasta w proszku", to i nie mam pojęcia... I naprawdę nie ma w tym przepisie żadnych "haczyków"...? Pzdr. Dokladnie to wlasne jest placek w proszku :D W przepisie sa bannny ale oczywicie mozna dac tez inne owoce pyszne jest z gruszkami a z truskawkami bomba:loveu::loveu::loveu: Tam masz wszystko napisane kupujesz tylko margaryne i smietane kremowke :) psiulka napisał(a):Pies na drzewie? oO :evil_lol: A co to takie po lewej, tam gdzie ta opaska? 8) To moja myszka :D Quote
Recommended Posts