Kincia Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='dadiii']u nas fotosy swierzutkie zapraszam!! :) Witam wszystkich :) Jak ja dawno fotek nie dawalam ups xD Macie te fotki :D No dobra oddam.... c.d.n. Quote
Kasia_zg Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Witaj Kingus :) Hihi czyzby Jacki chciał poprawic sobie makijaż:D Śłodkie foteczki te jego oczeta sa niesamowite Miłego dzioneczka:loveu: Quote
dadiii Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 slicznosci normalnie!!!!!!!!! jesli to byl korektor to widac ze mu smakowal :D Quote
psiulka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Witanko :multi: http://img232.imageshack.us/img232/3230/81020857zk2.jpg - Ładnie to tak zabierać tusz do rzęs(?) :mad: Oj Kinga Kinga, jak Ty go wychowałaś :shake: Quote
Kincia Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='Kasia_zg']Witaj Kingus :) Hihi czyzby Jacki chciał poprawic sobie makijaż:D Śłodkie foteczki te jego oczeta sa niesamowite Miłego dzioneczka:loveu: Hej Kasiu:multi: On mi tak podkrada kosmetyki kto wie moze maluje sie po katach :evil_lol:Dziekujemy za mile slowka :loveu: Miłego dnia równiez zyczymy :* [quote name='dadiii']slicznosci normalnie!!!!!!!!! jesli to byl korektor to widac ze mu smakowal :D To byla Masakra :D:D Quote
Kincia Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='psiulka']Witanko :multi: http://img232.imageshack.us/img232/3230/81020857zk2.jpg - Ładnie to tak zabierać tusz do rzęs(?) :mad: Oj Kinga Kinga, jak Ty go wychowałaś :shake: A no widzisz :shake: Chłopak a podkrada kosmetyki:-o Quote
psiulka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 On sugerował żebyś go pomalowała, a Ty nic sobie z tego nie zrobiłaś :mad: Quote
Kincia Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='psiulka']On sugerował żebyś go pomalowała, a Ty nic sobie z tego nie zrobiłaś :mad: Jak by byl dziewucha to bym go pomalowala ale chlopakowi rzesy :-o Rozumiem podkład haha :evil_lol: Quote
psiulka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 I szmineczka, cienie do powiek, manikiure, samoopalacz 8) Quote
Kincia Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='psiulka']I szmineczka, cienie do powiek, manikiure, samoopalacz 8) Dokładnie :cool1: Ale nie Masakra :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kincia Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='psiulka']No to przerób Jakcy'ego na dziewczynkę xD Musze zakupic perulke xD Quote
Kincia Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='psiulka']Sukienka też się przyda xD [quote name='Ola & Dianuśka']I buciki, takie pantofelki Kurde musze isc na zakupy :-o:cool3: Quote
psiulka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Wstawiaj swoje foty z urodzin, na pewno masz :D Quote
Kincia Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='psiulka']Wstawiaj swoje foty z urodzin, na pewno masz :D Nie mam :-( Narazie nie bylo torta. Wczoraj byli tylko dziadkowie i kolezanka. Dopiero 15 beda dziewczyny to wtedy bedzie tort xD Quote
Kincia Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Zrobilam taki bannerek xD Tylko rzeczywiscie napis nie pasuje :shake: Ale juz zapisałam i nie da sie zmienic :placz: Quote
Acia_ Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Jacky-transwestyta Jacky-traswestyta :bigcool: :evil_lol: Quote
Kincia Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Asia&Misia napisał(a):Jacky-transwestyta Jacky-traswestyta :bigcool: :evil_lol: A miciu to moze nie :D?:evil_lol: Quote
dadiii Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 mam takie pytanie czy masz moze jakies zdjecia twojego chomisia (*) ???? Quote
Kincia Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 dadiii napisał(a):mam takie pytanie czy masz moze jakies zdjecia twojego chomisia (*) ???? :-(:-( No mam a co:placz::placz::placz:? Nawet w galeri sa.....:placz: Quote
dadiii Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 nic tak sie pytam bo chcialam ci w prezencie zrobic banerek z cala trojka ale zrobilam ci z twoim psiakiem i krolisie (to jest moj pierwszy banerek wiec mi troszke niewyszedl i czego mi w nim brakuje niewiem jeszcze czego :shake: ) a wlasnie tlo jest zrobione z jednego ze zdjatek ktore dla mnie kiedys dedykowalas wiec moze znajdziesz ktore to zdjecie ;) chyba napis troszke jest za wysoko ale niemoge juz go zmienic bo juz jest zapisane najwyzej pokombinuje jeszcze :p Quote
Recommended Posts