Kincia Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Gonitwa napisał(a):Ej.. bo mam wrażenie, ze mnie lubisz;) To dobre masz wrazenie :evil_lol::loveu: Quote
Kincia Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 I dalsze fotki :) Jacky ;) Dedykacja dla Gonitwy :lol: I znowu jak Oriencik haha :D Tez lubie sie bawic patykami :evil_lol: Jezor tez mam taki duzy :loveu: Brzydka jakosc :angryy: I kopac tez umiem :D :) Quote
Kincia Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 c.d. I konik troche sie rozmazal :shake: I dzisiejsza fotka Jacka :) Koniec fotek :) Quote
Kincia Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Asiaczek napisał(a):Mały Alpinista!:loveu: Pzdr. Hehe :D Najpierw trzeba pocwiczyc na malych wzgorzach:evil_lol::evil_lol: Witaj Asiaczku ;) Quote
Kincia Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Gonitwa napisał(a):Jestem zaszczycona dedykacją;) Nie ma za co :) Asia&Misia napisał(a):Jedzenie :D :D :D Dziekuje ;* Nie ma za co :D Quote
dadiii Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 sliczne focie sliczne sliczne sliczne sliczne foooooooooooooooocie :p Quote
psiulka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 A dzień dobry :multi: http://img209.imageshack.us/img209/2847/61134727xu1.jpg - Odsłoń ten kwadrat! :diabloti: Jacky kurcze, powinien uprawiać jakieś sporty extremalne, nadaje się do tego 8) Quote
Cambel&Megi Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Dzień dobry :calus: Ale śliczne fotki mmm :loveu: Quote
Kincia Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Cambel napisał(a):Dzień dobry :calus: Ale śliczne fotki mmm :loveu: Dobry :loveu: Dziekujemy ;) Matinka napisał(a):Fajne fotki Dzieki Matinka ;) Wyczochraj swoje maluchy :loveu: psiulka napisał(a):A dzień dobry :multi: http://img209.imageshack.us/img209/2847/61134727xu1.jpg - Odsłoń ten kwadrat! :diabloti: Jacky kurcze, powinien uprawiać jakieś sporty extremalne, nadaje się do tego 8) Bryy Ilona :) Taa juz odslaniam :D I tak dalam 1 swoja fotke :roll: Jak bedzie kliker zaczniemy trenowac sporty extremalne mysle o skakaniu na spadochronie dobre nie ? :lol::evil_lol: dadiii napisał(a):sliczne focie sliczne sliczne sliczne sliczne foooooooooooooooocie :p Dzieki Dadiii :) -------------------- Dobry wszystkim :) Pogoda okropna :angryy::angryy: Fotek narazie brak :-o Pozniej cos wrzuce w taka pogode nic sie niechce :shake: Stefano nie odpisal i mam dola :placz::placz::placz: Ide do was.... Quote
Kincia Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Jutro moje urodziny :multi::multi::multi::multi::multi: [SIZE=2]Hehe no to daje foteczki z sesji ktora odbyla sie przed chwila :cool3: No co? Miałem pilnowac to pilnuje :diabloti: Moje :mad: Tego juz nie oddam :diabloti: Mm co tam jest :-o Prosze :diabloti: c.d.n Quote
Kincia Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 c.d. Ale mi slinka cieknie :razz: Polize pania to moze dostane kawalek :cool3: No i koniec tej histori :) Oczywiscie dostal kawałek :diabloti: Quote
BlackSheWolf Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 no wiesz co :placz: zeby tak robic mu ochote na jedzenie i zabierac :placz: i dac mu tylko kawalek ?? jemu sie wszystko nalezalo!! :placz: a takto to on taki chudy... ty go pewnie wogole nie karmisz!! :placz: :mad: :diabloti: a no i mnie juz nie bedzie jutro na dogo wiec dzis bardzo ladnie zaspiewam ci : STO LAT STO LAT! NIECH ZYJE KINGA NAAAAMMM!! NIEEEECH ZYYYJEEE NAMMM!!! :evil_lol: :new-bday: :tort: :BIG: zdrówko!! :knajpa: :drink1: Quote
dadiii Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 ale mi ochoty narobilas tymi batoami ze niewiem Quote
Kincia Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 dadiii napisał(a):ale mi ochoty narobilas tymi batoami ze niewiem Hihi :loveu::loveu: Asia&Misia napisał(a):Jedzenie :multi: Ty tylko o jednym :cool3: GRUBASIE xD:evil_lol: BlackSheWolf napisał(a):no wiesz co :placz: zeby tak robic mu ochote na jedzenie i zabierac :placz: i dac mu tylko kawalek ?? jemu sie wszystko nalezalo!! :placz: a takto to on taki chudy... ty go pewnie wogole nie karmisz!! :placz: :mad: :diabloti: a no i mnie juz nie bedzie jutro na dogo wiec dzis bardzo ladnie zaspiewam ci : STO LAT STO LAT! NIECH ZYJE KINGA NAAAAMMM!! NIEEEECH ZYYYJEEE NAMMM!!! :evil_lol: :new-bday: :tort: :BIG: zdrówko!! :knajpa: :drink1: O jej dzieki Agatko za odspiewanie Sto Lat :D No ja mu dam cale juz sie rozpedzam za dobre :loveu: Ze tak powiem nie dla psa kielbasa :evil_lol: Milej zabawy na dzialeczce przywiez mase fotek :cool3: I moze 3 foteczki :D O bleeeeee i Jackus :loveu::evil_lol: Chmurki :D I Jacky i jego obiadek :evil_lol: (cos dla Asi :evil_lol:) Koniec. Quote
Guest Agata_B Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Mi też ochoty tymi batonami narobiłaś. Głodna jestem :diabloti: Quote
Acia_ Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Acia niejest gruba :obrazic: Acia waży 40 kg :D :D Ps. Agata linkuj cytowane fotki!! :D Quote
Kincia Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Agata_B napisał(a):Mi też ochoty tymi batonami narobiłaś. Głodna jestem :diabloti: O to chodzilo :D Agata_B napisał(a): Już nie jestem głodna Widzicie jaka skuteczna terapia xD P.S. To nie moja reka ^^ Asia&Misia napisał(a):Acia niejest gruba :obrazic: Acia waży 40 kg :D :D Ps. Agata linkuj cytowane fotki!! :D Haha jestes musisz schudnac :D:D P.s. Ja tez :-o Quote
Recommended Posts