Kincia Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 psiulka napisał(a):Może wgrasz jeszcze raz? :D A są jakieś filmik/zdjęcia nowe? :loveu: Sa foteczki z wczoraj dam je dzisiaj ale o przyzwoitej porze :evil_lol: Narazie ide luknac na poczte czy Stefano odpisal:loveu: Quote
psiulka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 A teraz to co? Nie przyzwoita niby? :mad: Mają być zdjęcia, bez gadania! Co za Stefano? 8) Quote
Kincia Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 psiulka napisał(a):A teraz to co? Nie przyzwoita niby? :mad: Mają być zdjęcia, bez gadania! Co za Stefano? 8) Ja to teraz sobie wole popisac :D:cool3: NIE ODPISAL :placz::placz: To w temacie nie jestes :D Stefano z widzew łodz :loveu: Quote
psiulka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Pfff xP Ja tam się na piłce nożnej nie bardzo znam 8) Daj jakieś swoje :loveu: Quote
Kincia Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 psiulka napisał(a):Pfff xP Ja tam się na piłce nożnej nie bardzo znam 8) Daj jakieś swoje :loveu: Ja tez nie :evil_lol: Pfff nie mam :D Chcesz moje obejrzec to wlas na www.Kingus1992.fotka.pl :roll::roll: A ty masz fotke :D:D? Quote
psiulka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Ty to przynajmniej jestes ładna, a nie taki paszczur jak ja :D Ja nie mam i nie zmierzam mieć fotki :] Na pewno masz ;) Quote
Kincia Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 psiulka napisał(a):Ty to przynajmniej jestes ładna, a nie taki paszczur jak ja :D Ja nie mam i nie zmierzam mieć fotki :] Na pewno masz ;) Ja jestem paszczur :D Ty to pewnie jestes ladna :multi: Czemu nie jak ja zalozylam :-o A gorszej ode mnie osoby nie ma :) Moze gdzies mam ale niechce mi sie szukac jak bede dawac pozniej fotki to najwyzej dam narazie jestem przejeta ze Stefcio nie odpisal :placz::placz: A w tamtym tygodniu odpisal w sobote buuuu :placz::placz: Quote
Kincia Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 No nic ja lece nie bede czekac na tego maila bo napewno nie odpisze :( Dobranoc Psiulka:loveu: Quote
Gonitwa Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 A wy też nie macie o czym gadać tylko, która ładna a która nie... Baby- każda jest ładna... na swój sposób;) Quote
Kincia Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Gonitwa napisał(a):A wy też nie macie o czym gadać tylko, która ładna a która nie... Baby- każda jest ładna... na swój sposób;) Hej Gosiu :loveu::evil_lol::evil_lol: Ok daje normalne fotki :multi: Hmm tych kotkow jest tam chyba z 4 albo 5 :-o Ja myslam ze 2 :evil_lol: Nie mam wszystkich fotek bo baly sie wyjsc xD Tutaj slaba jakosc :shake: Tn jeden byl tylko odwazny i wszystko dla niego :evil_lol: Widocznie im smakowalo to co im przynioslam :evil_lol: Zanioslam im tez wody :lol: I Jacky :evil_lol: c.d.n. :) Quote
Acia_ Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 fotki :D a bgdzie jedzenie dla Asi???? xD Więcej fot wiecej fot xP Quote
Kincia Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Asia&Misia napisał(a):fotki :D a bgdzie jedzenie dla Asi???? xD Więcej fot wiecej fot xP Bedzie jedzenie tez :D Asia co ty tu robisz :D:D? Czemu cie na gg nie ma :-o Quote
Acia_ Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Siedze :D :D :D A jestem u przyjaciółki :D Madzi :D :D :cool3: Quote
Kincia Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Asia&Misia napisał(a):Siedze :D :D :D A jestem u przyjaciółki :D Madzi :D :D :cool3: Aaaa myslaam ze u siebie :( Quote
Kincia Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Asia&Misia napisał(a):Nieeeee :D ale bede około 17.30 :evil_lol: Ok :D To jeszcze 25 minut :cool3::cool3: Quote
Kincia Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Dalsze fotki :D Tym razem jedzenie dla Asiola :D Rosół... Placek....:loveu: I kompocik.... I dla Psiulki:) Jaaaaaaaaaaa:roll::roll::roll: Quote
Guest Agata_B Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Na co Ci wszyscy ludzie patrzeli? Na tej fotce masz taki dziwny duży nos :evil_lol: Quote
Kincia Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Teraz troche Wielunia. Torciki:loveu: Troche ruin.... Papiez.... c.d.n. Quote
Gonitwa Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Nie będzie mnie na dgm przez jakiś czas- powód? brak komputera... Quote
Kincia Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Agata_B napisał(a): Na co Ci wszyscy ludzie patrzeli? Na tej fotce masz taki dziwny duży nos :evil_lol: Bo byl u nas teatr z Łodzi. Heh dzieki.... xP Agata_B napisał(a): Jacky pod lampą :evil_lol: Nom pod latarnia xD c.d. Ups niechcacy zrobilam czarno biale ale to nawet dobrze :) I natsepne ruiny..... I deszcz..... A po deszczu..... Quote
Kincia Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Gonitwa napisał(a):Nie będzie mnie na dgm przez jakiś czas- powód? brak komputera... Aha juz wiem :placz: Tylko nie to :( Quote
Recommended Posts