McDzik Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Oho, teraz nadrobilam zaleglosci i historie Paka-zaginionego Yorka :lol: Kurde Ty to masz przygody :lol: a z tego samego osiedla był? Moze sie z Luckim zaprzyjaxnia na stałe juz :lol: Quote
Guest Agata_B Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 I codziennie biedny Pako zgwałcony hahaha :evil_lol::evil_lol: Quote
McDzik Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 To ile on tam dni był? :lol: Dobrze, ze Pako nie okazał się kobietą :roll::evil_lol: Nowa pseudohodowla by nam powstała :evil_lol: Quote
Kincia Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='McDzik']Oho, teraz nadrobilam zaleglosci i historie Paka-zaginionego Yorka :lol: Kurde Ty to masz przygody :lol: a z tego samego osiedla był? Moze sie z Luckim zaprzyjaxnia na stałe juz :lol: No własnie Pako był z 2 konca Wln xD Ale mamy go odwiedzac ^^ Przepraszam przepraszam z tego co sie dowiedziałam to Pako jest po rodowodowych rodzicach tylko byl ostatni z miotu i nie ma rod xD Był od poniedzialku do wczoraj xD Agata no juz tak czasem bywa ^^ Ide sie szykowac na wycieczke xDD Quote
tigrunia Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='Kincia'] Przepraszam przepraszam z tego co sie dowiedziałam to Pako jest po rodowodowych rodzicach tylko byl ostatni z miotu i nie ma rod xD Kincia prosze cie.. :cool1: Quote
Kincia Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 tigrunia napisał(a):Kincia prosze cie.. :cool1: to nie moj york nie moja sprawa czy ma rod czy nie. pisze to co koles mowil. Quote
tigrunia Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Kincia napisał(a):to nie moj york nie moja sprawa czy ma rod czy nie. pisze to co koles mowil. Mogłaś mu chociaż wytłumaczyć, że jest w błędzie :cool1: Naiwność ludzka mnie przeraża :shake: Quote
McDzik Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Kincia napisał(a): Przepraszam przepraszam z tego co sie dowiedziałam to Pako jest po rodowodowych rodzicach tylko byl ostatni z miotu i nie ma rod xD Takie kity to nie znami :evil_lol: Kolejna ofiara pseudohodowcy... "Bo tylko 7 może miec rodowód, jak się 8 urodzi to ten ostatni juz nie ma!!!!" Jaaaasne.... szkoda tylko, że mój wujek raz w miocie miał 14,15 szczeniaków, z tego co przezyło (bo wiadomo, w tak ogromnych miotach szanse małe, aby wszystkie szczeniaki przezyły...) , ale wszystkie miały rodowody, czyli chyba po 10 szczeniaków z rodowodem... Ostatnio za głowe sie złapałam, jak mi babka pokazuje jamnika miniaturowego i mówi, ze był po rodowodowych rodzicach, ale nie ma rodo, bo sie urodził 8 w miocie, a tylko 7 może mieć... to się w ogóle za glowe złapałam, że pseudohodowca kit wcisnął, że jamniczka 8 szczeniąt urodziła, a co dopiero z tymi "zasadami" przyznawania rodowodu... Quote
Bewarka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Bo wcześniej tak było, ale teraz nie i niektórzy dają się na to nabrać... Ale fajnie, że Luciak :lol: ma więcej znajomych xD Quote
Kincia Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 [quote name='Justys95'] Ale fajnie, że Luciak :lol: ma więcej znajomych xD Hehe xD Troche fotek z Francji;) Jakis kosciol ^^ most xD I francuski kotek xD wcina polskie zarcie xD Quote
Martunia Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Ale fajne zdjęcia! :D Kincia, Ty normalnie zwiedzasz cały świat. :D Fajny kotek i krabuś. ^^ Quote
Kincia Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Niestety mnie tam nie było...jeszcze:diabloti: Quote
Kincia Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Kinguska napisał(a):ale kocurek fajniuchny :razz: A no fajny:lol: Quote
Asiaczek Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Najpierw - Warszawa, potem - Łódź. I to wszystko w ramach wycieczek szkolnych? Pzdr. Quote
Kincia Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Asiaczek napisał(a):Najpierw - Warszawa, potem - Łódź. I to wszystko w ramach wycieczek szkolnych? Pzdr. A no tak...;) Quote
Kincia Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Dokończe wkoncu tą Warszawe:diabloti: Quote
Recommended Posts