Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oho, teraz nadrobilam zaleglosci i historie Paka-zaginionego Yorka :lol: Kurde Ty to masz przygody :lol: a z tego samego osiedla był? Moze sie z Luckim zaprzyjaxnia na stałe juz :lol:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Agata_B
Posted

I codziennie biedny Pako zgwałcony hahaha :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='McDzik']Oho, teraz nadrobilam zaleglosci i historie Paka-zaginionego Yorka :lol: Kurde Ty to masz przygody :lol: a z tego samego osiedla był? Moze sie z Luckim zaprzyjaxnia na stałe juz :lol:

No własnie Pako był z 2 konca Wln xD
Ale mamy go odwiedzac ^^
Przepraszam przepraszam z tego co sie dowiedziałam to Pako jest po rodowodowych rodzicach tylko byl ostatni z miotu i nie ma rod xD
Był od poniedzialku do wczoraj xD

Agata no juz tak czasem bywa ^^

Ide sie szykowac na wycieczke xDD

Posted

[quote name='Kincia']
Przepraszam przepraszam z tego co sie dowiedziałam to Pako jest po rodowodowych rodzicach tylko byl ostatni z miotu i nie ma rod xD

Kincia prosze cie.. :cool1:

Posted

Kincia napisał(a):
to nie moj york nie moja sprawa czy ma rod czy nie. pisze to co koles mowil.

Mogłaś mu chociaż wytłumaczyć, że jest w błędzie :cool1: Naiwność ludzka mnie przeraża :shake:

Posted

Kincia napisał(a):

Takie kity to nie znami :evil_lol: Kolejna ofiara pseudohodowcy... "Bo tylko 7 może miec rodowód, jak się 8 urodzi to ten ostatni juz nie ma!!!!" Jaaaasne.... szkoda tylko, że mój wujek raz w miocie miał 14,15 szczeniaków, z tego co przezyło (bo wiadomo, w tak ogromnych miotach szanse małe, aby wszystkie szczeniaki przezyły...) , ale wszystkie miały rodowody, czyli chyba po 10 szczeniaków z rodowodem... Ostatnio za głowe sie złapałam, jak mi babka pokazuje jamnika miniaturowego i mówi, ze był po rodowodowych rodzicach, ale nie ma rodo, bo sie urodził 8 w miocie, a tylko 7 może mieć... to się w ogóle za glowe złapałam, że pseudohodowca kit wcisnął, że jamniczka 8 szczeniąt urodziła, a co dopiero z tymi "zasadami" przyznawania rodowodu...

Posted

[quote name='Justys95']
Ale fajnie, że Luciak :lol: ma więcej znajomych xD

Hehe xD

Troche fotek z Francji;)
Jakis kosciol ^^

most xD

I francuski kotek xD

wcina polskie zarcie xD