Kincia Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Justys95 napisał(a):Wreszcie jakieś foty są...:cool3: :eviltong: A no są xDD No i dzisiaj znaleźli sie własciciele tego yorka :) Pako miał na imie ^^:loveu: Przyzwyczaiłam sie już do niego... Quote
Kincia Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='dadiii']pewnie sie cieszyli co?? :D A no cieszyli;) Tylko mi smutno było ^^ C.d. Wawy Quote
Kincia Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Reszta Wawy będzie później xD Teraz troche psów xD Najpierw Pako był u nas.. Quote
Sweet Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 sliczne fotki:) w wawie pewnie bylo fajnie:) ale masz zboczonego psa:evil_lol: przynajmniej nie tylko mój taki jest:eviltong::diabloti: wy go nazwaliscie pako czy miał jakąs adresówke?? sliczny jest:) Quote
Kincia Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Sweetaśna napisał(a):sliczne fotki:) w wawie pewnie bylo fajnie:) ale masz zboczonego psa:evil_lol: przynajmniej nie tylko mój taki jest:eviltong::diabloti: wy go nazwaliscie pako czy miał jakąs adresówke?? sliczny jest:) A no fajnie xD Haha wiem ^^ myslalam ze tylko moj taki ale Pako tez gwalcil Lucia xD Nie dzis od wlasciciela sie dowiedzialam ze sie tak nazywa;) Ja go nazwalam Nikon ^^ A jutro do Łodzi :cool3: Quote
Sweet Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Kincia napisał(a):A no fajnie xD Haha wiem ^^ myslalam ze tylko moj taki ale Pako tez gwalcil Lucia xD Nie dzis od wlasciciela sie dowiedzialam ze sie tak nazywa;) Ja go nazwalam Nikon ^^ A jutro do Łodzi :cool3: nom:) heh:) a to rozumiem ze znalazł sie właściciel??:p ty to sie nazwiedzasz:evil_lol: w jakich celach sie wybierasz do łodzi??:diabloti: Quote
Kincia Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Sweetaśna napisał(a):nom:) heh:) a to rozumiem ze znalazł sie właściciel??:p ty to sie nazwiedzasz:evil_lol: w jakich celach sie wybierasz do łodzi??:diabloti: Tak dzisiaj sie znalazl ;) A bo ja kocham tak jezdzic :evil_lol::loveu: Na wycieczke szkolna xD Do teatru np hah ^^ no i pozniej Manufaktura:loveu: Quote
Sweet Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Kincia napisał(a):Tak dzisiaj sie znalazl ;) A bo ja kocham tak jezdzic :evil_lol::loveu: Na wycieczke szkolna xD Do teatru np hah ^^ no i pozniej Manufaktura:loveu: to dobrze ze sie znalazł:) hehe:) nie za dobrze ci tak?? ja prawie nigdzie ze szkoła nie jezdze bo nic nie oragnizują:roll: za dobrze tam masz:eviltong: do teatru az do łodzi??:-o Quote
Guest Agata_B Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 jak to znalazłaś yorka? :-o Tak po prostu? xD Opowiadaj!!;P Quote
Acia_ Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Łaaał :loveu::loveu::loveu: Ja w piątek do Wawy na 3 dni . :cool3: Quote
Kincia Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='Sweetaśna']to dobrze ze sie znalazł:) hehe:) nie za dobrze ci tak?? ja prawie nigdzie ze szkoła nie jezdze bo nic nie oragnizują:roll: za dobrze tam masz:eviltong: do teatru az do łodzi??:-o U mnie wlasnie w tej szkole narazie jest duzo wycieczek pozniej pewnie nie bedzie w ogole xD A no az ;D Ode mnie to tylko 100 km :) Agata no w sumie tak poprostu xD Błakał się przed moim blokiem no to go przygarnełam xD Acia Ja tez chce do Wawy:placz::diabloti: Kurde głupio tak bez cytowania postów... Quote
Martunia Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Ale fajne zdjęcia z Warszawy! :) I jaki fajny piesio. Haha jakie zboczuchy. :diabloti: Quote
Kincia Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Martunia napisał(a):Ale fajne zdjęcia z Warszawy! :) I jaki fajny piesio. Haha jakie zboczuchy. :diabloti: Dzieki dzieki;) I to jakie:diabloti: Quote
Kincia Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Agata_B napisał(a):Bez jakiego cytowania postow?:-o Bez multi cytowania xDD Na dogo. Quote
Guest Agata_B Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 To ja nawet nie wiem co to jest haha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kincia Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Agata_B napisał(a):To ja nawet nie wiem co to jest haha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No taka opcja :diabloti::evil_lol: Quote
McDzik Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 troche techniki i człowiek sie gubi :evil_lol: Quote
Kincia Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 McDzik napisał(a):troche techniki i człowiek sie gubi :evil_lol: A no :evil_lol: Quote
Recommended Posts