McDzik Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Sara_i_Aris'] McDzik, tylko że garb u yorka bardziej się rzuca w dłuższych włosach, niż w krótszych :eviltong: Jak to? :cool3: Własnie chyba jak ma włos to można tu zaczesac bardziej, tu mniej włosów dać i optycznie tego garba skasować :lol: jeszcze na wystawie to ustawić psa pod takim kątem, żeby go ukryc totalnie stojąc do porównania.. oo, albo wyciagnąc tylne nózki w tył, przednie ustawic psu głeboko pod klatką i on wtedy się tak napina, że przenosi ciężar ciała do przodu i garbik się koryguje :roll: przecież takie ćwiczenia robione z psem za szczeniaka korygują ten garb zupełnie, a teraz jest już trochę za późno.. Quote
Kincia Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Aaaaaaaaaaaa zaraz na zakonczenie :placz::placz::placz::placz::placz: Ja nie chce !! :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Bewarka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 http://i27.tinypic.com/t5q4cw.jpg Nigdy ci tego nie wybacze :placz: Ogolić go...:placz: Biedny Lucky:mad: Quote
Kincia Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='MAREA SHAPIRO']Bryyy pozdrawiamy:):p Bry. [quote name='Justys95']http://i27.tinypic.com/t5q4cw.jpg Nigdy ci tego nie wybacze :placz: Ogolić go...:placz: Biedny Lucky:mad: :diabloti::diabloti::diabloti: Co z tego ze jakis pies mi pogryzl psa i go wszystko boli :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
McDzik Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Pies go pogryzł? :OOOO Mam nadzieje, że zaszczepiłaś Luckiego przeciw wściekliźnie!!! Quote
Kincia Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 McDzik napisał(a):Pies go pogryzł? :OOOO Mam nadzieje, że zaszczepiłaś Luckiego przeciw wściekliźnie!!! Jackiego pogryzl..:placz: Quote
McDzik Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 aaa... jejjku to niech tak zdrowieje :( ... ale jak w ogole do tego doszlo? Co to byl za pies? jakis bezpanski? :( Quote
Kincia Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 McDzik napisał(a):aaa... jejjku to niech tak zdrowieje :( ... ale jak w ogole do tego doszlo? Co to byl za pies? jakis bezpanski? :( nie wiem mnie przy tym nie bylo:( tylko sie dowiedzialam ze jest pogryziony:placz: Quote
Kincia Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 McDzik napisał(a):Łaaa :( to z kim on wtedy byl? :( z mamą :-(:-( Quote
McDzik Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 To niech tam zdrowieje :( dobrze,ze nic powazniejszego.. Quote
Kincia Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 McDzik napisał(a):To niech tam zdrowieje :( dobrze,ze nic powazniejszego.. no:-(:-(:-( ran otwartych nie ma naszczescie:-( a jesli mu sie cos w srodku stalo?:placz: Quote
Martunia Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Biedak. :-( Zdrowiej, Jack. Będzie dobrze. ;) Quote
Sara_i_Aris Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Cześć Kincia. Ojejku, biedny Jacky :-( Otrząsnął się już z szoku? Jesli się martwisz, że mogło mu się coś stać, to może tak dla pewności pójdź do veta. Napisz, czy już wszystko w porządku. Quote
Asiaczek Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 No, właśnie, byłyście u weta w sprawie tego pogryzienia? Pzdr. Quote
Kincia Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Kincia. Ojejku, biedny Jacky :-( Otrząsnął się już z szoku? Jesli się martwisz, że mogło mu się coś stać, to może tak dla pewności pójdź do veta. Napisz, czy już wszystko w porządku.[/quote] [quote name='Martunia']Biedak. :-( Zdrowiej, Jack. Będzie dobrze. ;)[/quote] Dzis sie dowiedziałam ze go tylko ten pies łapa przycisł a ze był duzy to teraz Jacky jest obolały. Ale jest dobrze chodzi normalnie bawi sie itd;) Quote
chemicalo Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 To dobrze ;) Jednak ja bym na wszelki wypadek poszła do weta. No ale ja tam w sumie z każdą pierdołą latam :p Quote
McDzik Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='chemicalo']To dobrze ;) Jednak ja bym na wszelki wypadek poszła do weta. No ale ja tam w sumie z każdą pierdołą latam :p[/quote] Przezorny zawsze ubezpieczony :eviltong: (Ja też ^^) Quote
Kincia Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='Asiaczek']Pozazdrościć wyjazdu!:lol: Pzdr.[/quote] A dziekuje ;) Quote
Kincia Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='Martunia']O ale fajnie!!! :D[/quote] Nie jade ^^ Pozniej pojade xD Quote
Recommended Posts