Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']

McDzik, tylko że garb u yorka bardziej się rzuca w dłuższych włosach, niż w krótszych :eviltong:

Jak to? :cool3:
Własnie chyba jak ma włos to można tu zaczesac bardziej, tu mniej włosów dać i optycznie tego garba skasować :lol: jeszcze na wystawie to ustawić psa pod takim kątem, żeby go ukryc totalnie stojąc do porównania.. oo, albo wyciagnąc tylne nózki w tył, przednie ustawic psu głeboko pod klatką i on wtedy się tak napina, że przenosi ciężar ciała do przodu i garbik się koryguje :roll: przecież takie ćwiczenia robione z psem za szczeniaka korygują ten garb zupełnie, a teraz jest już trochę za późno..

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

McDzik napisał(a):
aaa...

jejjku to niech tak zdrowieje :( ... ale jak w ogole do tego doszlo? Co to byl za pies? jakis bezpanski? :(

nie wiem mnie przy tym nie bylo:(
tylko sie dowiedzialam ze jest pogryziony:placz:

Posted

McDzik napisał(a):
To niech tam zdrowieje :( dobrze,ze nic powazniejszego..

no:-(:-(:-(
ran otwartych nie ma naszczescie:-(
a jesli mu sie cos w srodku stalo?:placz:

Posted

Cześć Kincia.

Ojejku, biedny Jacky :-( Otrząsnął się już z szoku? Jesli się martwisz, że mogło mu się coś stać, to może tak dla pewności pójdź do veta.

Napisz, czy już wszystko w porządku.

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Kincia.

Ojejku, biedny Jacky :-( Otrząsnął się już z szoku? Jesli się martwisz, że mogło mu się coś stać, to może tak dla pewności pójdź do veta.

Napisz, czy już wszystko w porządku.[/quote]

[quote name='Martunia']Biedak. :-( Zdrowiej, Jack. Będzie dobrze. ;)[/quote]

Dzis sie dowiedziałam ze go tylko ten pies łapa przycisł a ze był duzy to teraz Jacky jest obolały.
Ale jest dobrze chodzi normalnie bawi sie itd;)

Posted

[quote name='chemicalo']To dobrze ;)
Jednak ja bym na wszelki wypadek poszła do weta. No ale ja tam w sumie z każdą pierdołą latam :p[/quote]

Przezorny zawsze ubezpieczony :eviltong: (Ja też ^^)