Kincia Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Kasia_zg napisał(a):Cześć Kinguś :) Dawno nas nie było tu u was, obejżeliśmy wszystkie foteczki chłopaki są fantastyczni.:loveu::loveu: A te Twoje wygibasy to wow jestem pod wrażeniem Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia:p Witam :) Dziekujemy bardzo :) Martunia napisał(a):Hmm spróbuję może, kiedyś. :diabloti: Ale chyba prędzej bym sie zabija próbując to wykonać. :roll: :evil_lol: Ja stania na głowie się na w-fie nauczyłam. :roll: Spróbuj spróbuj nie jest takie trudne :D:D A my sie własnie nie uczylismy :roll: Quote
dadiii Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 no tak nasza kinga i jej wymarzone buty chyba sa teraz nie rozlaczne co?? :D:D PS: u nas fotki :D Quote
Kincia Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 dadiii napisał(a):no tak nasza kinga i jej wymarzone buty chyba sa teraz nie rozlaczne co?? :D:D PS: u nas fotki :D Zebys wiedziała :evil_lol::evil_lol: Pozniej lukniemy :D Quote
Bewarka Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 http://i29.tinypic.com/1zve4bp.jpg Szafke rozwalisz! :eviltong: Quote
McDzik Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 ooo Kincia co za foty xD haa a ja umiem stanąć na rękach , szpagat i takie prowizoryczne salto do tyłu xD to takie jazzowe xD buhaha xD A my jutro w Krośnie się wystawiamy z Arnim i Dianką - trzymać kciuki! :) Quote
Karolajnaxx Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Oj jak mnie tu dawno nie było... :) Super foty! Quote
Asiaczek Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 A ja uważam, że już powinny być następne fotki...:evil_lol: Pzdr. Quote
Acia_ Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Kinci nie działa dogo ; ( Ona pozdrawia wszystkich i tęskni za wami ! :D Quote
Karolajnaxx Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Acia_ napisał(a):Kinci nie działa dogo ; ( Ona pozdrawia wszystkich i tęskni za wami ! :D :-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Asiaczek Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Nadal żadnych info? DGM działa byle jak, ale działa... Pzdr. Quote
Kincia Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 McDzik napisał(a):Ach ta świrująca doogmania Asiaczek napisał(a):Nadal żadnych info? DGM działa byle jak, ale działa... Pzdr. Karolajnaxx napisał(a)::-(:-(:-(:-(:-(:-( dadiii napisał(a):gdzie kincia :( :( Jest nareszcie działa !! Strasznie sie ciesze stęskniłam sie:cool3::multi::multi::multi: Quote
Helga&Ares Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Kincia napisał(a):Jest nareszcie działa !! Strasznie sie ciesze stęskniłam sie:cool3::multi::multi::multi: zawsze możesz wejść trybem awaryjnym;) Witamy :multi: Quote
Kincia Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Helga&Ares napisał(a):zawsze możesz wejść trybem awaryjnym;) Witamy :multi: Witam :).... Quote
Helga&Ares Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 należałoby wstawić jakieś foty :eviltong::eviltong: dawno tu ich nie było:diabloti: Quote
Kincia Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Helga&Ares napisał(a):należałoby wstawić jakieś foty :eviltong::eviltong: dawno tu ich nie było:diabloti: No niedługo wstawie :diabloti: Musze poodwiedzac wszystkich :D Quote
Martunia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 O wreszcie żeś się pojawiła! :mad: No właśnie, fotki wstawiać! :eviltong: Quote
Kincia Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Martunia napisał(a):O wreszcie żeś się pojawiła! :mad: No właśnie, fotki wstawiać! :eviltong: Nie moja wina ze mnie nie bylo :diabloti: Będą będą :D Quote
tigrunia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 :multi:Cze Kincia :multi: Jak miło Cie znowu widzieć :loveu: Pokaż chłopaków :loveu: Quote
Kincia Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 [quote name='tigrunia']:multi:Cze Kincia :multi: Jak miło Cie znowu widzieć :loveu: Pokaż chłopaków :loveu: Czesc:) Quote
Recommended Posts