Kincia Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Justys95 napisał(a):Nie mam dwóch par :eviltong: Fotki fajne, ale... :diabloti: ;) To czas zakupić :diabloti: Quote
McDzik Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Kincia napisał(a):No w punkcie "0" Szczepienie zrobione. To chociaż tyle ;) Quote
tigrunia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Cześć Kincia :multi: Widzę, że zagosciłaś na dogo na dłużej :diabloti: Bardzo sie cieszymy :loveu: Tylko fotki dawaj :mad: Quote
Kincia Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Justys95 napisał(a):Daj forse to kupie xD :diabloti: McDzik napisał(a):To chociaż tyle ;) :grins: tigrunia napisał(a):Cześć Kincia :multi: Widzę, że zagosciłaś na dogo na dłużej :diabloti: Bardzo sie cieszymy :loveu: Tylko fotki dawaj :mad: Ciekawe na jak długo :evil_lol: Były strone czy tam 2 wczesniej :diabloti: Quote
Avaloth Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 jakie ładne fotki :loveu: ale za małe ! :eviltong: o spóźnione naj dla Luckiego, on już stary chłop jest :D jedziesz z nim na wystawę do Krk? Quote
McDzik Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 chester07 napisał(a):jakie ładne fotki :loveu: ale za małe ! :eviltong: o spóźnione naj dla Luckiego, on już stary chłop jest :D jedziesz z nim na wystawę do Krk? Psy nie zarejestrowane w związku nie mogą być zgłaszane na żadne wystawy. Quote
Avaloth Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 McDzik napisał(a):Psy nie zarejestrowane w związku nie mogą być zgłaszane na żadne wystawy. a Luck nie jest? :eviltong: wiesz ja się nie znam na takich rzeczach, i dawno mnie nie było, więc jak zadaję pytania bez sensu to olewaj ^^ Quote
McDzik Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 chester07 napisał(a):a Luck nie jest? :eviltong: wiesz ja się nie znam na takich rzeczach, i dawno mnie nie było, więc jak zadaję pytania bez sensu to olewaj ^^ No rodowód sam się nie wyczaruje :eviltong: trzeba się zarejestrowac a Kincia ma to w dupie :eviltong: Quote
Avaloth Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 McDzik napisał(a):No rodowód sam się nie wyczaruje :eviltong: trzeba się zarejestrowac a Kincia ma to w dupie :eviltong: aha rozumiem :D myślałam że Kincia chce jeździć z Luckiem na wystawy :eviltong: Quote
Bewarka Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 I ja tak myślałam...ale ma szansę jeszcze zdążyć wyrobić rodowód, heh :eviltong: Quote
Kincia Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 chester07 napisał(a):jakie ładne fotki :loveu: ale za małe ! :eviltong: o spóźnione naj dla Luckiego, on już stary chłop jest :D jedziesz z nim na wystawę do Krk? Dzieki. Nie nie jade. Quote
Coffee&Nera Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Wogole cie niebedzie nawet jako widz :(? A ja cie chcialam poznac xD Quote
Kincia Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Nera- napisał(a):Wogole cie niebedzie nawet jako widz :(? A ja cie chcialam poznac xD Oo miło xD Na jakiejs to napewno kiedys bede :) Quote
Avaloth Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Kincia napisał(a):Oo miło xD Na jakiejs to napewno kiedys bede :) ja też bym Cię chciała poznać na żywo a tylko w Krk będę :mad::eviltong: Quote
Dorkaa Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Kinia wróciła :multi: Heeej :multi: Sory, że ja taka wczesna skapa ale nie miałam czasu wpaśc :diabloti: Quote
Kincia Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 chester07 napisał(a):ja też bym Cię chciała poznać na żywo a tylko w Krk będę :mad::eviltong: To musisz sie przejechac tez gdzies indziej :D Dorkaa napisał(a):Kinia wróciła :multi: Heeej :multi: Sory, że ja taka wczesna skapa ale nie miałam czasu wpaśc :diabloti: No cześc :D Spoko :) Quote
Martunia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Jakie śliczniutkie. :loveu::loveu::loveu: Szkoda tylko, że takie małe. :cool3: :eviltong: Quote
Kincia Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Martunia napisał(a):Jakie śliczniutkie. :loveu::loveu::loveu: Szkoda tylko, że takie małe. :cool3: :eviltong: Dzieki :D Ale wieksze niz poprzednie :D:D:cool3: Quote
Kincia Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 basia bonnie napisał(a):Ooo i są foteczki :) :loveu: A no sa :) Quote
AmiX Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Śliczny Lucky:loveu::loveu: Pozdrawiamy was serdecznie :) Ania&Eti&Fasti ;) Quote
Recommended Posts