Kincia Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='Martunia']Raczej Jacky. :D Śliczny bannerek i avatarek. :cool3: Czekamy niecierpliwie na zdjęcia! :D [quote name='dadiii']oj jak zwykla sie pomylilam:D sorka :D [quote name='McDzik']o, wreszcie Jacky w bannerku. [quote name='Justys95']Miałam do nadrobienia.................:roll: :eviltong: http://img57.imageshack.us/img57/2573/82140099pk9.jpg Masz jeszcze jakieś inne zdjęcia z kobitami w tle? :diabloti: :evil_lol: Napewno sie cos jeszcze znajdzie xD [quote name='tigrunia']Kincia dzie sie włóczysz jak Cie nie ma ?? :p [quote name='Pimpek']Cześć :D Hurrra, w bannerku jest Lucky i Jacky!:cool3::diabloti: [quote name='Kasia_zg']Cześc Kincia!! Focie całego rodzeństwa są fantastyczne cudownie było by mieć taką gromadke tylko dla siebie słodziaki urocze:loveu: [quote name='anmi0']Dobry! jakie fajne ubranko :) tej siostrzyczki(chyba:lol:) kiedy beda nowe fotki Lucky'iego? i Jacky'iego takie trudne te imionka:-D [quote name='xxSweetGirl93xx']Kiedy nowe zdjęcie pieknego?? a właściwie pieknych??:D buźka i czekamy:) [quote name='dadiii']oooo widze ze nowy banerek:D sliczny :loveu: i wreszcie jest na nim Jacky :D Dzieki wszystkim. Foty kiedys tam beda ;P Quote
anmi0 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 kiedys tam? no wiesz...:shake: teraz, juz!:lol::diabloti: Quote
Mi. Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Kincia obijasz się:eviltong:. Gdzie są nowe zdjęcia?:cool1: Quote
Kincia Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='anmi0']kiedys tam? no wiesz...:shake: teraz, juz!:lol::diabloti: Moze pozniej jak wroce xD [quote name='Martunia']No wreszcie żeś się odezwała! :cool3: [quote name='Mi.']Kincia obijasz się:eviltong:. Gdzie są nowe zdjęcia?:cool1: I kto to mowi :eviltong: W aparacie sa :cool1: Quote
Martunia Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 No to zrzucaj je, leniu, na komputer i wgrywaj na DGM! :mad: Co Ciebie tak długo niebyło, hęęę? :mad: Ooooj niedobra Kincia! Będzie źleeeeeeee! :mad::mad: Quote
Mi. Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Kincia'] I kto to mowi :eviltong: W aparacie sa :cool1: :oops:moje też tam obecnie przebywają ale ciii... Quote
Pimpek Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Hej :D Dawać fotki!:mad: Proszę :diabloti: Kincia napisał(a):Moze pozniej jak wroce xD A gdzie byłaś?:diabloti: Quote
gogunia Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Hej :loveu::multi: Dawno nas tu nie było... Czekamy na foty ! PS.U nas nowe foty zimowe :lol: Quote
McDzik Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Ja zaraz jadę do Oazy do psiaków, porobić foty i wkleić kilka...? Quote
arkana Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 O matko, ależ śliczne pyszczki! :loveu::loveu: Zakochałam się chyba... cha cha! ;) Quote
basia bonnie Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Kincia, w kulki sobie lecisz :diabloti: Quote
Sweet Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Tej kinia wywiało cie?? co? nie odzywasz sie ani nic...;/:( Quote
McDzik Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Asiaczek napisał(a):Pewnie, czekamy! Pzdr. Zaraz będą :) włąśnie się ładują na serwer :) Quote
Sweet Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 O super:D:D Mcdzik widze ze przejełas galerie kinci:D:D hehe:) A co sie z nią dzieje ze nas tu nie odwiedza wcale??:( Quote
McDzik Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Pewnie gdzieś imprezuje :P No to ja daje jakieś foty :) Małe mastiffy angielskie: Z mamą Afrodytą: Diana i maluch: Quote
McDzik Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Diana: Nella i maluch: Sindi odwraca łebek od zabawy malucha i Diany: Kto zje szybciej? Diana czy Nella? No i to tyle :P Quote
McDzik Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Dorkaa napisał(a):Skąd te maluchy? Z hodowli Oaza Wschodu, Przemyśl, woj.podkarpackie, hodowcą jest pan Edward Kuczera :) Quote
Recommended Posts