Kincia Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Macie tu troche fot z komersu :eviltong: Quote
Karolajnaxx Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 No cóż, nie będę się powtarzać, bo foty skomentowałam na blogu :eviltong: Quote
Kincia Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Karolajnaxx napisał(a):No cóż, nie będę się powtarzać, bo foty skomentowałam na blogu :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moze pozniej dam inne xD Quote
Sweet Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Śliczne fotki:D:D Lucky piekny:D:D A ty juz miałas bal gimnazjalny?? :O wczesnie strasznie... normalnie jest w czerwcu z tego co mi wiadomo(przynajmniej moja siostra tak ma) No a fotki piękne:) Quote
tigrunia Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Jesoo.. Kincia - jestem pod wrazeniem :crazyeye: Ślicznie wyglądałaś na tym balu I toć to jak studniówka wygląda! :crazyeye: Jak ja kończyłam gimnazjum to bal był zdecydowanie skromniejszy :p Hehe,.. Luck widze szczerbaty :turn-l: Quote
basia bonnie Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 świetną fryzure miałas :loveu: :loveu: i sukienka też mi się bardzo podoba :) http://i32.tinypic.com/2j44ug2.jpg haha, co za minka :lol: Quote
Kincia Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='basia bonnie']świetną fryzure miałas :loveu: :loveu: i sukienka też mi się bardzo podoba :) http://i32.tinypic.com/2j44ug2.jpg haha, co za minka :lol: A dziekuje :) [quote name='Dorkaa']Ty to ta w kropki? Ładnieee :loveu: Taaaa:diabloti: [quote name='xxSweetGirl93xx']Śliczne fotki:D:D Lucky piekny:D:D A ty juz miałas bal gimnazjalny?? :O wczesnie strasznie... normalnie jest w czerwcu z tego co mi wiadomo(przynajmniej moja siostra tak ma) No a fotki piękne:) U nas zawsze tak jest :P [quote name='tigrunia']Jesoo.. Kincia - jestem pod wrazeniem :crazyeye: Ślicznie wyglądałaś na tym balu I toć to jak studniówka wygląda! :crazyeye: Jak ja kończyłam gimnazjum to bal był zdecydowanie skromniejszy :p Hehe,.. Luck widze szczerbaty :turn-l: Dzieki :D Hehe :D :evil_lol: Quote
Kincia Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='Dzaga']Ślicznie :loveu: Thx :lol: Quote
Kincia Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Luć ostatnio usiadł przed tv i zaczoł oglądac Smerfy :diabloti: Quote
Dzaga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Haha, nie ma za co, po prostu laska jesteś . :D A smerfy to nic złego.Sama oglądam xD Quote
tigrunia Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Hihi .. świetny ten Luć ze smerfami :evil_lol: Quote
nane Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Coś sie chłopakowi od życia należy :evil_lol: Quote
Bewarka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Może Luć też chce być niebieski? :diabloti: PS:O jaaa! Ty zawsze wychodzisz na zdjęciach podobnie. Ładnie zresztą :) Quote
Helga&Ares Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 http://i32.tinypic.com/30t3t48.jpg hahahaha dobre :diabloti: Quote
Kincia Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='Helga&Ares']http://i32.tinypic.com/30t3t48.jpg hahahaha dobre :diabloti: Hah:diabloti: [quote name='Dzaga']Haha, nie ma za co, po prostu laska jesteś . :D A smerfy to nic złego.Sama oglądam xD Noo jasnee:evil_lol: [quote name='tigrunia']Hihi .. świetny ten Luć ze smerfami :evil_lol: :evil_lol: [quote name='nane']Coś sie chłopakowi od życia należy :evil_lol: Właha:evil_lol: [quote name='Justys95']Może Luć też chce być niebieski? :diabloti: PS:O jaaa! Ty zawsze wychodzisz na zdjęciach podobnie. Ładnie zresztą :) A moze :diabloti: Quote
Kincia Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Foty :diabloti: Czajcie na to :evil_lol::loveu: Quote
tigrunia Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Lucek ze smoczkiem :turn-l: :roflt: :roflt: :roflt::roflt: :roflt: :roflt::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt::roflt: :roflt: :roflt::roflt: :roflt: :roflt: Quote
Recommended Posts