Kincia Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 basia bonnie napisał(a):http://i26.tinypic.com/mw2pep.jpg jaka parka :loveu: Parka?:diabloti::diabloti: Rybka_39 napisał(a):Śliznie razem wyglądają:loveu: Dzieki:cool3: Dorkaa napisał(a):Biedny królik :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Pimpek napisał(a):Elo :cool3: http://i26.tinypic.com/mw2pep.jpg Przyjaciele :D A pomyśleć że kiedyś mieli romans :evil_lol: http://i30.tinypic.com/akco68.jpg Jacky :loveu: Jaki śliczny pycholek :loveu: Siema :) No dokładnie:evil_lol: Karolajnaxx napisał(a):Śliczne foteczki, takie słodkie i naturalne :loveu: Haha :D xxSweetGirl93xx napisał(a):Śliczne foty:) te w łóżku najlepsze:P ale to z królikiem tez fajne:D A luckiemu włoski rosną;D:D A no rosna a głupek niechce dac sie czesac:angryy::angryy: McDzik napisał(a):hey Kinga ;** genialne fotki zwierzaków ;DD Pozdro dla marchewkojada i psiaków ;D Luck wydoroślał bardzo :) Ja właściwie piszę do Ciebie, zeby Cie powiadomić, że przemyślałam sprawe na 90% juz .... i praktycznie jestem pewna, że wole jechać na Opole i zaliczyć dwie wystawy na raz, klubówke grupy IX i międzynarodówkę w jednym miejscu. Z tego co słyszałam, Opole ma 100 razy lepszą organizacje niz Łódź i ogółem wtsyatwy bardziej się tam podobają, jest przestrzeń na ringach i ład. Ty od Wielunia w sumie masz w te i wewte taką samą trasę, więc jeśli Ci się Luck już łapie na młodzież w Opolu, a chyba tak, to może lepiej żebyś też ze mną do Opola pojechała, co? I plany spotkania sie byłyby dalej aktualne... a Łódź najwyżej w przyszłym sezonie odwiedzimy, co? .. Odp Elo :D Jak zwykle musiała sie rozpisac :D:D Osz ty :D A ja jeszcze niewiem czy w ogole na jakac pojade :eviltong::eviltong: Quote
Avaloth Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 http://i26.tinypic.com/mw2pep.jpg kochane :loveu::loveu: Kincia kto ci baner robił? bo cudny :loveu: :buzi: Quote
Kincia Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 chester07 napisał(a):http://i26.tinypic.com/mw2pep.jpg kochane :loveu::loveu: Kincia kto ci baner robił? bo cudny :loveu: :buzi: Eria :D A widze ze wy tez nowy bannerek macie:loveu: Quote
Kincia Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Foty:diabloti: Nawet go lize :diabloti: Quote
Kincia Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 :grins: Mnie wzieło na dawanie fot :evil_lol: Dogo mi sie tnie jak cholera ale sie poswiecam:diabloti: Zaraz bedzie troszku żarcia :D Quote
Karolajnaxx Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Śliiiiiczne :loveu: A Luck tak ładnie zarósł :evil_lol: Quote
Kincia Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Wczoraj wkoncu Tłusty Czwartek więc bez pączka sie nie obejdzie:diabloti: Quote
Karolajnaxx Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Na dwóch ostatnich fotach pączek coś zzieleniał :evil_lol: Quote
Kincia Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Karolajnaxx napisał(a):Śliiiiiczne :loveu: A Luck tak ładnie zarósł :evil_lol: Strasznie ładnie:diabloti: Menda mi sie wybarwia na jasno :mad::mad::mad::mad: Karolajnaxx napisał(a): Na dwóch ostatnich fotach pączek coś zzieleniał :evil_lol: Tylko troszku :evil_lol: Tak wyglada 3 tyg. pączek:eviltong: :loveu::loveu: :evil_lol: No i :diabloti: -------- Aa jutro komers !:cool3: Ide na 13:30 z Nina do fryzjera w tym i kosmetyczki :multi: Quote
Karolajnaxx Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Fajnie Ci :p Ja jutro caaały dzień od rana do późnego popołudnia spędzam z klasą. Ale na luzie, wyjazd do Wrocławia do kina i zakupy :multi: Quote
Kincia Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Karolajnaxx napisał(a):Fajnie Ci :p Ja jutro caaały dzień od rana do późnego popołudnia spędzam z klasą. Ale na luzie, wyjazd do Wrocławia do kina i zakupy :multi: Oo fajowo kup mi cos :evil_lol::cool3::cool3: Tylko glupio ze w sobote a nie w tygodniu :diabloti: Quote
Karolajnaxx Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Kincia napisał(a):Oo fajowo kup mi cos :evil_lol::cool3::cool3: Tylko glupio ze w sobote a nie w tygodniu :diabloti: Jak coś fajnego znajdę to kupię :eviltong: A no musimy tak bo mamy wykorzystane 3 dni wycieczkowe z 5 w roku a chcemy na koniec pojechać na 3 dni do Krakowa ( jakoś trza wybłagać dyrka o jeden dodatkowy dzień :eviltong:) Quote
Kincia Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Karolajnaxx napisał(a):Jak coś fajnego znajdę to kupię :eviltong: A no musimy tak bo mamy wykorzystane 3 dni wycieczkowe z 5 w roku a chcemy na koniec pojechać na 3 dni do Krakowa ( jakoś trza wybłagać dyrka o jeden dodatkowy dzień :eviltong:) Ok najlepiej bluze :diabloti: Łoo beznadzieja :D Ale mozesz tez jezdzic z innymi klasami:eviltong: Dorkaa napisał(a):Ale on go fannie liże :) :) No ba :loveu: Quote
tigrunia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Hihi .. Jack jaki uśmiech walnął :evil_lol: A Lucky bardzo ładnie się wybarwia- co chcesz od niego? Wolałabyś ciemnego? :cool1: Quote
Kincia Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 tigrunia napisał(a):Hihi .. Jack jaki uśmiech walnął :evil_lol: A Lucky bardzo ładnie się wybarwia- co chcesz od niego? Wolałabyś ciemnego? :cool1: Nooo:cool1: Quote
tigrunia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Kincia napisał(a):Nooo:cool1: Co nooo ?? :roll: Quote
Kincia Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 BlackSheWolf napisał(a):Witamy!!! ;) Witam :) tigrunia napisał(a):Co nooo ?? :roll: No ze wolałabym ciemnego:diabloti: Quote
tigrunia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Kincia napisał(a): No ze wolałabym ciemnego:diabloti: No teraz kumam :evil_lol: Ja tez wolałam ciemnego .. ale się naszukałam.. no i mam :multi: Ale chyba temu to zawdzięczam, że ona już prawie 4 m-ce miała jak ją brałam i nie było śladu siwych włosków wiec było 100% pewne, że bedzie ciemna :loveu: Quote
Kincia Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 tigrunia napisał(a):No teraz kumam :evil_lol: Ja tez wolałam ciemnego .. ale się naszukałam.. no i mam :multi: Ale chyba temu to zawdzięczam, że ona już prawie 4 m-ce miała jak ją brałam i nie było śladu siwych włosków wiec było 100% pewne, że bedzie ciemna :loveu: Fajnie masz :D:D No ale nie zamienie Lucia :loveu: BlackSheWolf napisał(a):co tam slychowac u was ?? :) A spoko :D Zaraz do fryzjera ^^ Bo dzis komers no ! xD Quote
Kincia Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Wrocilam od fryzjera xD Bosh jak ja wygladam :evil_lol::cool3: Dozobaczenia jutro :D:D Boje sie no ! xD Quote
tusia. Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 http://i27.tinypic.com/bhf7n5.jpg Nie dość że mamy te same rasy psów, te same imiona Yorków to jeszcze takie same lampki xDD <lol2>:grins: Quote
Kincia Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Martya napisał(a):http://i27.tinypic.com/bhf7n5.jpg Nie dość że mamy te same rasy psów, te same imiona Yorków to jeszcze takie same lampki xDD <lol2>:grins: Haha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ile nas laczy :cool3::cool3::diabloti: Quote
Recommended Posts