Kincia Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Justys95 napisał(a):Witanko...Stefcio! A foteczki fajowskie bardzo ;) Hej :) Dzieki...... Acia_ napisał(a):Dzień dobry Kinciu! :cool3: Dobry [!] Quote
Kasia_zg Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Cześć Kinguś:) Przychodze tu po dłóższej nieobecności a tu takie przykre wiadomości bardzo mi przykro z pododu Stefcia Zdjatka psiaczków są cudowne rosnie jak na drożdżach ten słodki maluch...Wytulaj psiaki odemnie:loveu: Pozdrawiam Quote
Karolajnaxx Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Foteczki cudowne! Widać, że Lucky dorasta :p A tą piłeczkę to ledwo co ząbkami trzyma :evil_lol: Chyba za duża troszeczkę :evil_lol: Quote
Kincia Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Kasia_zg napisał(a):Cześć Kinguś:) Przychodze tu po dłóższej nieobecności a tu takie przykre wiadomości bardzo mi przykro z pododu Stefcia Zdjatka psiaczków są cudowne rosnie jak na drożdżach ten słodki maluch...Wytulaj psiaki odemnie:loveu: Pozdrawiam Hej :) Ok wytule :diabloti: Karolajnaxx napisał(a):Foteczki cudowne! Widać, że Lucky dorasta :p A tą piłeczkę to ledwo co ząbkami trzyma :evil_lol: Chyba za duża troszeczkę :evil_lol: A no rosnie chlopak :) Quote
dadiii Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 ale lucki juz wlochaty :D:D:D:D rosnie jak na drozdzach :D:D: jacky to wspinaczki "gorskie" na we krwi :D:D:D ale za to tigerka dawno niewidziala :p i (*) (*) dla stefcia :( :( :( wszystko bedzie dobrze :D:D:D Quote
Kincia Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 dadiii napisał(a):ale lucki juz wlochaty :D:D:D:D rosnie jak na drozdzach :D:D: jacky to wspinaczki "gorskie" na we krwi :D:D:D ale za to tigerka dawno niewidziala :p i (*) (*) dla stefcia :( :( :( wszystko bedzie dobrze :D:D:D A zebys wiedziala wszedzie wchodzi malpa jedna :P A tam kiedy Tig bedzie :eviltong: Quote
Acia_ Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Niedługo 5oo stronka :D Będzie można się napić :evil_lol: Quote
Kincia Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Acia_ napisał(a):Niedługo 5oo stronka :D Będzie można się napić :evil_lol: A no nareszcie % :evil_lol: Quote
dadiii Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 no i coraz blizej i blizej ta okragla liczba :D:D:D::D a jedna sunia juztro jedzie do nowego domciu :loveu: :D:D:D Quote
Karolajnaxx Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Kincia napisał(a):A no nareszcie % :evil_lol: Ja Ci dam! Nieletnia i %.... :evil_lol: Quote
Sweet Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Super zdjęcia:)) śliczne psiaki ci rosną:P hehe:) I Stefciu :( :( [*] A moje żółwie żyją już z 5-6 lat.... świat jest nieuczciwy.. Quote
Kincia Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 dadiii napisał(a):no i coraz blizej i blizej ta okragla liczba :D:D:D::D a jedna sunia juztro jedzie do nowego domciu :loveu: :D:D:D No :D:D Ooo super :multi: Karolajnaxx napisał(a):Ja Ci dam! Nieletnia i %.... :evil_lol: A co :diabloti::evil_lol: xxSweetGirl93xx napisał(a):Super zdjęcia:)) śliczne psiaki ci rosną:P hehe:) I Stefciu :( :( A moje żółwie żyją już z 5-6 lat.... świat jest nieuczciwy.. Dzieki :) :-( Quote
dadiii Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 no no jeszcze chwilka i impra bedzie :D:D:D:D Quote
Karolajnaxx Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 tigrunia napisał(a):Pierwsza :multi: O Tyyy :mad: A chciałam żeby ten zaszczytny cel przypadł mi :evil_lol: Quote
olifka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Stefciu ['] :-( Jestem u Was pierwszy raz od kiedy jest z wami Lucky. Jest przecudowny:loveu: Ale oczywiście o moim Jackulcu nie zapominam i przesyłam mizianka :) Quote
Kincia Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Stefciu ['] :-( Jestem u Was pierwszy raz od kiedy jest z wami Lucky. Jest przecudowny:loveu: Ale oczywiście o moim Jackulcu nie zapominam i przesyłam mizianka :) Witam :D Dzieki dzieki :) Karolajnaxx napisał(a):O Tyyy :mad: A chciałam żeby ten zaszczytny cel przypadł mi :evil_lol: No mowi sie trudno :eviltong: tigrunia napisał(a):Pierwsza :multi: :cool3::cool3::cool3: Juhu 500 stronka jak to szybko mineło :-o :drinking::drinka::drinka::drinka::cunao::cunao::laola::drink1::drink1::drink1::beerchug::beerchug::chlup::chlup::pepsi::pepsi: Quote
Karolajnaxx Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 No to świętujemy! :drinka::drinka::drinka::drinka::multi: Quote
Kincia Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Karolajnaxx napisał(a):No to świętujemy! :drinka::drinka::drinka::drinka::multi: :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Teraz jedziemy do 600 :D:D Quote
tigrunia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 :sweetCyb::sweetCyb: :BIG::laola::BIG: :sweetCyb::sweetCyb: Quote
Kincia Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 tigrunia napisał(a)::sweetCyb::sweetCyb: :BIG::laola::BIG: :sweetCyb::sweetCyb: Haha :cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao: Quote
Bewarka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Powiem tylko tyle... :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Kincia Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Justys95 napisał(a):Powiem tylko tyle... :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Haha ty fajna :D:D Quote
Recommended Posts