Dorkaa Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Ale macie pozicjon :) no i kombinezonek :) A Jacky też dostał :P ? Quote
Kincia Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Asiaczek napisał(a):Chyba Lucek i kombinezon... pzdr. hehe :lol: Dorkaa napisał(a):Ale macie pozicjon :) no i kombinezonek :) A Jacky też dostał :P ? No a jak :evil_lol::evil_lol: To kombinezon Jacka ale on jest inny i nie umie w nim chodzic :evil_lol: Quote
Kincia Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Dorkaa napisał(a):Aaaaaa :evil_lol: Nooooooo:evil_lol: Quote
Karolajnaxx Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='Kincia'] Jakby chciał powiedzieć: No I CO? :evil_lol: Słodziak :loveu::loveu::loveu: Jak zobaczyłam to zdjęcie to krzyczałam: AAA! MAMO! ZOBACZ! :evil_lol: Quote
Kincia Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Karolajnaxx napisał(a):Jakby chciał powiedzieć: No I CO? :evil_lol: Słodziak :loveu::loveu::loveu: Jak zobaczyłam to zdjęcie to krzyczałam: AAA! MAMO! ZOBACZ! :evil_lol: Haha:evil_lol: I co mama na fotke :evil_lol:? Quote
Karolajnaxx Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Kincia napisał(a):Haha:evil_lol: I co mama na fotke :evil_lol:? "a ten gumowy kurczak to pewnie jego" :evil_lol::evil_lol: Quote
Kincia Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Karolajnaxx napisał(a):"a ten gumowy kurczak to pewnie jego" :evil_lol::evil_lol: Haha:evil_lol::evil_lol: Skąd wiedziała:evil_lol::diabloti: Quote
Jofka Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 http://i10.tinypic.com/8e7x4kl.jpg przepiękne zdjęcie!!!! Quote
Karolajnaxx Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Kincia napisał(a):Haha:evil_lol::evil_lol: Skąd wiedziała:evil_lol::diabloti: nie wiem :evil_lol: Quote
Kincia Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='Jofka']http://i10.tinypic.com/8e7x4kl.jpg przepiękne zdjęcie!!!! Tez mi sie podoba ! [quote name='Karolajnaxx']nie wiem :evil_lol: Hah:evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 hejo :* ale fajne fotki :D a Lucky rosnie i rosnie :D ałodki maluszek :) ale i tak zostane wielbicielka tylko Jackiego :D :D :) i czekam na jego fotki :) właśnie a gdzie jego fotki ?? :( :( tylko Luckiego widze... u Kleksia tez nowe pozdrawiamy ;* Quote
Kincia Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 BlackSheWolf napisał(a):hejo :* ale fajne fotki :D a Lucky rosnie i rosnie :D ałodki maluszek :) ale i tak zostane wielbicielka tylko Jackiego :D :D :) i czekam na jego fotki :) właśnie a gdzie jego fotki ?? :( :( tylko Luckiego widze... u Kleksia tez nowe pozdrawiamy ;* Hej :* No jak to nie ma strone albo 2 wstecz sa :diabloti: Quote
Kincia Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Witam wszystkich :) O 13 ide na lodowisko juhu polamie sie :multi: Jak zdaze to dam fotki narazie ide sie ubrac :eviltong: Quote
dadiii Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 ha a ty wiesz ze ja etz dzisiaj ide :D:D:D i przyokazji wyprubuje moje nowe lyzwy :D:D:D Quote
Kincia Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 dadiii napisał(a):ha a ty wiesz ze ja etz dzisiaj ide :D:D:D i przyokazji wyprubuje moje nowe lyzwy :D:D:D Ooo :D:D:cool3: Quote
dadiii Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 a ty z nimi chodzisz (chodzi mi o psy) razem na spacery czy osobno?? :D:D ^^ Quote
Kincia Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 dadiii napisał(a):a ty z nimi chodzisz (chodzi mi o psy) razem na spacery czy osobno?? :D:D ^^ A róznie :D Quote
Jofka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 http://i4.tinypic.com/6s9hpqs.jpg super fotka!!!!! ZImno na dworzu....uuuu Tolek nawet w soim płaszczyku się trzęsie!!! Quote
Kincia Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='Jofka']http://i4.tinypic.com/6s9hpqs.jpg super fotka!!!!! ZImno na dworzu....uuuu Tolek nawet w soim płaszczyku się trzęsie!!! Luć tez sie trzesie nawet w ubranku:cool1: Quote
Jofka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Chyba sie normalnie popłacze!!!! baterie mi sie rozladowaly i ja nie moge robic takich fajnych fot!!! Mam jedna Tolka przy choince i nawet nie moge zgrac bo do tego tez baterie sa potrzebne!!!!!:-(:placz::placz: Quote
Recommended Posts