Dorkaa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 McDzik napisał(a):AAaa to chociaz tyle.... a skąd Ty ta suczke znasz? jakaś z dogomanii? w ogole z jakich rejonów??? Częstochowa ;-) Jest ogłoszenie na dogo :) Kliknij w podpis :) Quote
Kincia Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 McDzik napisał(a):AAaa to chociaz tyle.... a skąd Ty ta suczke znasz? jakaś z dogomanii? w ogole z jakich rejonów??? Zobaczyłam wątek na dogo to wkleiłam w podpis. W ogóle to napisałam note na blogu:-o:evil_lol: Dorkaa napisał(a):Częstochowa ;-) Jest ogłoszenie na dogo :) Kliknij w podpis :) Własnie:diabloti: Quote
Kincia Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 [quote name='Dorkaa']Na jakim blogu? www.pinczerek-jacky.mylog.pl:evil_lol: Quote
Dorkaa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Fajną masz łazienkę :) Serio :) Jak sobie piknie Tiger z DRAGONEM :P śpią :loveu: Fajny blog :) Quote
Kincia Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Dorkaa napisał(a):Fajną masz łazienkę :) Serio :) Jak sobie piknie Tiger z DRAGONEM :P śpią :loveu: Fajny blog :) Haha :D :P A dzieki :evil_lol: Quote
Kincia Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Helga&Ares napisał(a):cześć :loveu: Hej:loveu: Quote
Helga&Ares Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Co tam u chłopaczków słychać :loveu: Quote
Kincia Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Helga&Ares napisał(a):Co tam u chłopaczków słychać :loveu: A spią sobie aniołki:diabloti: Dobra ja juz spadam nie mam co robic na kompie :eviltong: Ide do Lucka który mi poduche grzeje :evil_lol: Dobranoc:* Quote
Helga&Ares Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 do jutro, to znaczy do dzisiaj:evil_lol: See you Ucałuj szkraby! Quote
dadiii Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 siemka!!! co tam u was spichy co??? :D:D:D Quote
Karolajnaxx Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Chcesz Luckiego zrobić reproduktorem? To będziemy mieli śliczny ród yoreczków w Polsce :evil_lol: A jaki ma Lucky przydomek? Quote
Kincia Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Helga&Ares napisał(a):do jutro, to znaczy do dzisiaj:evil_lol: See you Ucałuj szkraby! Ucałowane :evil_lol: dadiii napisał(a):siemka!!! co tam u was spichy co??? :D:D:D Siemka :D My spiochy ? Tylko do 11 spalam :evil_lol: Karolajnaxx napisał(a):Chcesz Luckiego zrobić reproduktorem? To będziemy mieli śliczny ród yoreczków w Polsce :evil_lol: A jaki ma Lucky przydomek? No chce :D No a jak by inaczej :loveu::evil_lol: Dragon Night Prince Quote
Karolajnaxx Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Kincia napisał(a): Dragon Night Prince Łojoj Smok Książe Nocy :p Świetny :evil_lol: Quote
Kincia Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='Karolajnaxx']Łojoj Smok Książe Nocy :p Świetny :evil_lol: Haha:evil_lol: Foty:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Hej! Przyszłam odwiedzić Szczęściarza i Jackiego:p Wyrósł chłopak na młodego kawalera. Zmień mu tylko kolor gumki:eviltong: Babe będziesz z niego robiła. Widzę, że macie gości?:razz: Śliczna kruszyna Quote
Avaloth Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 jakie boskie fotki :loveu: ładnie tak Jackiemu obroże Luckiego zakładać?:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 http://i10.tinypic.com/715sima.jpg ooo, Jacky zmienił imie :evil_lol: ;) Quote
Kincia Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hej! Przyszłam odwiedzić Szczęściarza i Jackiego:p Wyrósł chłopak na młodego kawalera. Zmień mu tylko kolor gumki:eviltong: Babe będziesz z niego robiła. Widzę, że macie gości?:razz: Śliczna kruszyna Witam panią Mod:eviltong: To my z Luciem poszliśmy w gości:evil_lol: chester07 napisał(a):jakie boskie fotki :loveu: ładnie tak Jackiemu obroże Luckiego zakładać?:evil_lol: Dzieki :) :diabloti: Quote
Kincia Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='basia bonnie']http://i10.tinypic.com/715sima.jpg ooo, Jacky zmienił imie :evil_lol: ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
dadiii Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 a ten maluch to piesek czy suczka i czy ma rodowod?? to tak z ciekawosci :D:D Quote
Kincia Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 dadiii napisał(a):a ten maluch to piesek czy suczka i czy ma rodowod?? to tak z ciekawosci :D:D Toffik. Nie ma. To jest ten o ktorym pisałam na "Zbieram na yorka":p Quote
Recommended Posts