McDzik Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 A ja wiem, jeszcze duzo do wypracowania :) Narazie to go trzymam i musze trzymać ogonek, bo jak puszcze to on tylnymi łapkami robi krok do przodu, ale słyszałam ze one tak mają i jak rutynowo bede tak cwiczyc to w koncu on mi będzie dobrze stawał i nie bede musiała trzymac ogonka :) Potem juz bede go puszczac i coraz dłuzej starac sie zeby wytrzymywał w takiej postawie sam na komende "stój!" :) Kincia, Ty patrz na Twojego tylne łapki, musisz je równiej ustawic , pociągnij za trzon ogonka lekko do góry zeby na chwile tylnym,i łapkami zawisł w powietrzu to sam je ustawi :) Czeszka mnie tego nauczyła w Katowicach rok temu :) Quote
McDzik Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Jofka napisał(a):oo widzę że ostro ćwiczymy do wystaw...:cool3: No a jak nie teraz to kiedy? :D Potem będzie za późno :P "Czego Jaś się nie nauczy tego Jan nie będzie umiał :evillaug::evillaug::evillaug:" Quote
BlackSheWolf Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Dobry wieczór :cool3: co tam słychać?? i gdzie fotki kochanych psiakow :loveu: Quote
Dagusia1992 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 o widzę ze ćwiczycie do wystaw xD a kiedy jakieś nowe foty?:D Quote
Kincia Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 McDzik napisał(a):A ja wiem, jeszcze duzo do wypracowania :) Narazie to go trzymam i musze trzymać ogonek, bo jak puszcze to on tylnymi łapkami robi krok do przodu, ale słyszałam ze one tak mają i jak rutynowo bede tak cwiczyc to w koncu on mi będzie dobrze stawał i nie bede musiała trzymac ogonka :) Potem juz bede go puszczac i coraz dłuzej starac sie zeby wytrzymywał w takiej postawie sam na komende "stój!" :) Kincia, Ty patrz na Twojego tylne łapki, musisz je równiej ustawic , pociągnij za trzon ogonka lekko do góry zeby na chwile tylnym,i łapkami zawisł w powietrzu to sam je ustawi :) Czeszka mnie tego nauczyła w Katowicach rok temu :) U mnie tez tak :diabloti: Hmm powiadasz? Musze wybróbowac :cool3::cool3: McDzik napisał(a):No a jak nie teraz to kiedy? :D Potem będzie za późno :P "Czego Jaś się nie nauczy tego Jan nie będzie umiał :evillaug::evillaug::evillaug:" Haha twoje teksty mnie rozbrajaja :evil_lol::evil_lol: BlackSheWolf napisał(a):Dobry wieczór :cool3: co tam słychać?? i gdzie fotki kochanych psiakow :loveu: Dobry :) A dobrze :) Fotki w aparacie :mad: Dagusia1992 napisał(a):o widzę ze ćwiczycie do wystaw xD a kiedy jakieś nowe foty?:D Witam :) Jak sie zgraja na kompa :mad: Quote
tigrunia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [LEFT]Bry :lol: A kiedy to one się wreszcie zgrają?? Już czekamy i czekamy .. :placz:[/LEFT] Quote
dadiii Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 no wlasnie mi az sie juz nudzi taki czekanie :/ :/ ^^ Quote
Pimpek Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 A więc to tak, jedną fotę wystawową dać można, a 50 to już nie ?:diabloti: Ja jestem baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo cierpliwa (:siara:) ale wszystko ma swoje granice :diabloti: Quote
Jofka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 McDzik napisał(a):No a jak nie teraz to kiedy? :D Potem będzie za późno :P "Czego Jaś się nie nauczy tego Jan nie będzie umiał :evillaug::evillaug::evillaug:" Ale ja to całkowicie pochwalam. Mam nadzieje,że już Wasze psinki potrafią jakieś magiczne sztuczki. Małego pieska to szybko czegos można nauczyć Quote
Kincia Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Pimpek napisał(a):A więc to tak, jedną fotę wystawową dać można, a 50 to już nie ?:diabloti: Ja jestem baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo cierpliwa (:siara:) ale wszystko ma swoje granice :diabloti: Bo to stara fotka byla :eviltong: dadiii napisał(a):no wlasnie mi az sie juz nudzi taki czekanie :/ :/ ^^ Mnie tez:placz: tigrunia napisał(a):Bry :lol: A kiedy to one się wreszcie zgrają?? Już czekamy i czekamy .. :placz: Bry :) A bo ja wiem :placz::placz::placz: Jofka napisał(a):Ale ja to całkowicie pochwalam. Mam nadzieje,że już Wasze psinki potrafią jakieś magiczne sztuczki. Małego pieska to szybko czegos można nauczyć Witam :) Quote
mery Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Witamy w niedzielne popołudnie. Nadrabiamy zaległości.... Quote
Kincia Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 mery napisał(a):Witamy w niedzielne popołudnie. Nadrabiamy zaległości.... Witamy :) Dziekujemy za odwiedzinki :loveu: Quote
psiulka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Hej, hej :loveu: Witamy po przerwie :multi: Quote
Kincia Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 psiulka napisał(a):Hej, hej :loveu: Witamy po przerwie :multi: Witam :loveu::loveu::loveu: Nadal nie moge podlaczyc aparatu a mam kolo 40 fot :placz::placz: Quote
dadiii Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 tos to szantarz ze strony apataru!!!! podaj go do sadu!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D Quote
Bewarka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Pimpek napisał(a):http://i14.tinypic.com/8ejjcpe.jpg A w tle TVP2 :diabloti: Ty zawsze szukasz tego, co najlepsze :diabloti: :evil_lol: Quote
Kincia Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 dadiii napisał(a):tos to szantarz ze strony apataru!!!! podaj go do sadu!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :placz::placz::placz::placz::placz: Justys95 napisał(a):Ty zawsze szukasz tego, co najlepsze :diabloti: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kincia Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Jaaaaa mam do dania juz 150 fot a tu dalej sie nie podlancza :placz::placz: Quote
Kincia Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Juhu znalazlam kilka fotek dzis dam troche a reszte jutro zebym miala co dac :eviltong: Mniam :loveu::loveu: c.d.n. jutro :diabloti: Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 A nie za ciepło Luckowi tak w kubraczku w domu biegac?:lol: pzdr. Quote
Bewarka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 http://i3.tinypic.com/6jq7ty0.jpg Pieski dwa sialalalala :loveu: :lol: Quote
Kincia Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Asiaczek napisał(a):A nie za ciepło Luckowi tak w kubraczku w domu biegac?:lol: pzdr. Niee:D Justys95 napisał(a):http://i3.tinypic.com/6jq7ty0.jpg Pieski dwa sialalalala :loveu: :lol: :evil_lol::loveu: Quote
Pimpek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Jeeeeee, foty cudo, ale chcę więcej :D http://i11.tinypic.com/8bpzkn7.jpg To ty z Luckym ? Tak, to tyyyyyyyyyy :diabloti: Quote
Kincia Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Pimpek napisał(a):Jeeeeee, foty cudo, ale chcę więcej :D http://i11.tinypic.com/8bpzkn7.jpg To ty z Luckym ? Tak, to tyyyyyyyyyy :diabloti: Mam tylko kilka fot to musze oszczedzac reszta jutro :P Tak to ja :diabloti: Quote
Recommended Posts