Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Warczą na siebie? Skaczą? Ja to jak kupowałam Funię to miałam ułatwione zadanie, bo mój pierwszy pies Kuba
[*] (jamniczek) mieszkał wtedy w takiej jakby komórce ( w budynku domu, tyle, że z osobnym wejściem). Ciepło tam było, bo obok kotłownia. No i przez pierwsze 3 dni nie pokazywałam ich sobie nazwajem, przenosiłam tylko tak zapach z jednego do drugiego na sobie. Starałam się, żeby nie były w ciągu tych trzech dni razem na podwórku ( co nie było łatwe, bo był to przełom maja i czerwca, bardzo ciepłe dni i wszyscy siedzieli na dworze). Ale się udało, pieski poznały się po tych trzech dniach i Kubuś Funię zaakceptował. Tyle, że Funia była potem zazdrosna o Kubę... :evil_lol: ale to już inna historia.

Posted

Karolajnaxx napisał(a):
Warczą na siebie? Skaczą? Ja to jak kupowałam Funię to miałam ułatwione zadanie, bo mój pierwszy pies Kuba
  • (jamniczek) mieszkał wtedy w takiej jakby komórce ( w budynku domu, tyle, że z osobnym wejściem). Ciepło tam było, bo obok kotłownia. No i przez pierwsze 3 dni nie pokazywałam ich sobie nazwajem, przenosiłam tylko tak zapach z jednego do drugiego na sobie. Starałam się, żeby nie były w ciągu tych trzech dni razem na podwórku ( co nie było łatwe, bo był to przełom maja i czerwca, bardzo ciepłe dni i wszyscy siedzieli na dworze). Ale się udało, pieski poznały się po tych trzech dniach i Kubuś Funię zaakceptował. Tyle, że Funia była potem zazdrosna o Kubę... :evil_lol: ale to już inna historia.

• jacky tylko na niego warczy nie rzuca sie na niego.

binkaa napisał(a):
    Cześć Kinguś:multi:

Nareszcie dogo mi działa:roll:

Co tam u Lucky'ego?:loveu::loveu:

Mi tez nareszcie dziala :mad:
    A spiocha sobie słodko :loveu:

Jofka napisał(a):
    Cudna ta Twoja przytulaneczka!!! Nawet nie wpadłaś na imprezkę do Tolka!!! Taka zajęta swoim Misiem!!!!
    Cudak z niego. A jak tam Jacky??

Agata_B napisał(a):
    Tobie to tylko te impressski w głowie :shake::evil_lol:xD

No nie ominela mnie imprezka :placz::placz:
    A Jaky dobrze :D

No nareszcie dziala dogo :multi::multi:
    Zaraz wszystko ponadrabiam i dam fotki :D

Posted

dadiii napisał(a):
    w czerwonej kokardce jest mu lepiej :p

:lol:

:loveu:

I takie coś zastał mój brat jak dzisiaj przyszedł do domu :diabloti:

To lece do was :cool3:

Posted

Asiaczek napisał(a):
    http://i9.tinypic.com/7x2v95z.jpg
    Trochę mnie tu nie było, wchodze dzisiaj i co sie okazuje!?!?!?! Takie małe cudo w błękitnym kubraczku zadomowiło sie u naszej Kinci.:loveu::loveu::loveu::loveu:
    I widać, że z Jackym jakos się dogaduja. Oj, to bedzie duuuuzo fotek w przyszłości!
    Pzdr.

Witam :)
    No fotek bedzie duzo :cool3::cool3:

Posted

A mi się niebieska kokardeczka podoba bardziej :eviltong:

PS:Róbcie dużo fotek, bo jak urośnie to będziecie żałować, że tak mało...a my też się ucieszymy, jak więcej zobaczymy :evil_lol:

Posted

Witaj Kincia!!! Jak tam Twoje urwisy??? Lucky już się zaklimatyzował w domku?? Próbuje rządzić?? Bo Tolek od razu starał się zdominować psa babci!! Pozdrawiam Was serdecznie!! Pogłaszcze ode mnie kruszynki!!!

Posted

Jofka napisał(a):
    Witaj Kincia!!! Jak tam Twoje urwisy??? Lucky już się zaklimatyzował w domku?? Próbuje rządzić?? Bo Tolek od razu starał się zdominować psa babci!! Pozdrawiam Was serdecznie!! Pogłaszcze ode mnie kruszynki!!!

Witam :loveu:
    Oj zaklimatyzowal sie :D
    Teraz jak Jacky na niego warczy to on nie pozostaje gorszy i tez warczy :shake::diabloti:

Justys95 napisał(a):
    A mi się niebieska kokardeczka podoba bardziej :eviltong:

PS:Róbcie dużo fotek, bo jak urośnie to będziecie żałować, że tak mało...a my też się ucieszymy, jak więcej zobaczymy :evil_lol:

No Jackiego mam malo jak byl maly :(
    No i kazdy bedzie zadowolony :cool3:

Posted

No wreszcie się dobiłam! Co tu takie obciążenie było wczoraj u Ciebie Kincia, że się nie mogłam dostać ?? :angryy:
    Zdjątka boskie!! No i wreszcie York w innej kokardce niż czerwona :eviltong: Ja ostatnio kupiłam Jessi zieloną spinkę i bardzo ej do twarzy :lol: Może dziś będą w niej fotki :multi:

Posted

binkaa napisał(a):
    http://i2.tinypic.com/6shlleh.jpg

"Ależ ja jestem sexowny..":grins:

:loveu::loveu::loveu:

Ahh jest jest :loveu::loveu:

tigrunia napisał(a):
    No wreszcie się dobiłam! Co tu takie obciążenie było wczoraj u Ciebie Kincia, że się nie mogłam dostać ?? :angryy:
    Zdjątka boskie!! No i wreszcie York w innej kokardce niż czerwona :eviltong: Ja ostatnio kupiłam Jessi zieloną spinkę i bardzo ej do twarzy :lol: Może dziś będą w niej fotki :multi:

Ja sie nigdzie nie mogłam dostac xD
    No przewaznie zawsze czerwone maja yorki :D
    Oo jezeli mi sie wasza galeria zaladuje to wpadne do was :D

Acctiually napisał(a):
    Śliczny Lucky:loveu:
    Wielki ma ten tatuaż troche:P
    I jakie eleganckie ubranko:)i kokardka pod kolor
    sweet
    pozdrawiam:)

Dzieki :loveu::loveu:

Moze pozniej wstawie fotki :eviltong:

---------------------
    Dzisiaj bym miala takiego małego kolesia z II klasy na sumieniu :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
    (Ale kto chodzi z nim do klasy :loveu:)

Posted

Karolajnaxx napisał(a):
    Śliczny maluch :loveu: Ja o takim mogę tylko pomarzyć :placz::placz::placz:
    Jak oglądam te zdjęcia, przypominają mi się pierwsze dni Funi w moim domu... Piękne dni... :p

Marzenia sie spełniają :cool3:
    Oby moje nowe marzenie sie spełniło :-(

Posted

Jofka napisał(a):
    Witam!!! Cóż to za piękność tak się przegląda w lustrze??? Słodko wygląda w tej bluzie...taki słodki łobuz!!!:loveu::loveu:

Straszny łobuz :diabloti:

Gg mi nie działa :placz:

Posted

dadiii napisał(a):
    a jakie jest twoje nastwpne marzenie??
    PS: mi gg dziala :D

A nie powiem :diabloti:
    Napewno nic zwiazanego ze zwierzakami :evil_lol:
    Mi tez juz działa ;)