dadiii Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 no bo jak sie niedogadaja to bedzie niefajnia :/ Quote
binkaa Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Cześć Kinguś:multi: Nareszcie dogo mi działa:roll: Co tam u Lucky'ego?:loveu::loveu: Quote
Karolajnaxx Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Warczą na siebie? Skaczą? Ja to jak kupowałam Funię to miałam ułatwione zadanie, bo mój pierwszy pies Kuba [*] (jamniczek) mieszkał wtedy w takiej jakby komórce ( w budynku domu, tyle, że z osobnym wejściem). Ciepło tam było, bo obok kotłownia. No i przez pierwsze 3 dni nie pokazywałam ich sobie nazwajem, przenosiłam tylko tak zapach z jednego do drugiego na sobie. Starałam się, żeby nie były w ciągu tych trzech dni razem na podwórku ( co nie było łatwe, bo był to przełom maja i czerwca, bardzo ciepłe dni i wszyscy siedzieli na dworze). Ale się udało, pieski poznały się po tych trzech dniach i Kubuś Funię zaakceptował. Tyle, że Funia była potem zazdrosna o Kubę... :evil_lol: ale to już inna historia. Quote
Kincia Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Karolajnaxx napisał(a):Warczą na siebie? Skaczą? Ja to jak kupowałam Funię to miałam ułatwione zadanie, bo mój pierwszy pies Kuba (jamniczek) mieszkał wtedy w takiej jakby komórce ( w budynku domu, tyle, że z osobnym wejściem). Ciepło tam było, bo obok kotłownia. No i przez pierwsze 3 dni nie pokazywałam ich sobie nazwajem, przenosiłam tylko tak zapach z jednego do drugiego na sobie. Starałam się, żeby nie były w ciągu tych trzech dni razem na podwórku ( co nie było łatwe, bo był to przełom maja i czerwca, bardzo ciepłe dni i wszyscy siedzieli na dworze). Ale się udało, pieski poznały się po tych trzech dniach i Kubuś Funię zaakceptował. Tyle, że Funia była potem zazdrosna o Kubę... :evil_lol: ale to już inna historia. jacky tylko na niego warczy nie rzuca sie na niego. binkaa napisał(a):Cześć Kinguś:multi: Nareszcie dogo mi działa:roll: Co tam u Lucky'ego?:loveu::loveu: Mi tez nareszcie dziala :mad: A spiocha sobie słodko :loveu: Jofka napisał(a):Cudna ta Twoja przytulaneczka!!! Nawet nie wpadłaś na imprezkę do Tolka!!! Taka zajęta swoim Misiem!!!! Cudak z niego. A jak tam Jacky?? Agata_B napisał(a):Tobie to tylko te impressski w głowie :shake::evil_lol:xD No nie ominela mnie imprezka :placz::placz: A Jaky dobrze :D No nareszcie dziala dogo :multi::multi: Zaraz wszystko ponadrabiam i dam fotki :D Quote
Kincia Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Nowa kokardka :cool3: Ałaaaaa xD Pani hodowczyni ma nam kupic kosmetyki Kw i przeslac bo u nas nie ma takich :roll: Quote
dadiii Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 w czerwonej kokardce jest mu lepiej :p Quote
Kincia Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 C.d. :D Mama mu wczoraj uszyła ubranko i kocyk :grins: Quote
Asiaczek Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 http://i9.tinypic.com/7x2v95z.jpg Trochę mnie tu nie było, wchodze dzisiaj i co sie okazuje!?!?!?! Takie małe cudo w błękitnym kubraczku zadomowiło sie u naszej Kinci.:loveu::loveu::loveu::loveu: I widać, że z Jackym jakos się dogaduja. Oj, to bedzie duuuuzo fotek w przyszłości! Pzdr. Quote
Kincia Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 dadiii napisał(a):w czerwonej kokardce jest mu lepiej :p :lol: :loveu: I takie coś zastał mój brat jak dzisiaj przyszedł do domu :diabloti: To lece do was :cool3: Quote
Kincia Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Asiaczek napisał(a):http://i9.tinypic.com/7x2v95z.jpg Trochę mnie tu nie było, wchodze dzisiaj i co sie okazuje!?!?!?! Takie małe cudo w błękitnym kubraczku zadomowiło sie u naszej Kinci.:loveu::loveu::loveu::loveu: I widać, że z Jackym jakos się dogaduja. Oj, to bedzie duuuuzo fotek w przyszłości! Pzdr. Witam :) No fotek bedzie duzo :cool3::cool3: Quote
Bewarka Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 A mi się niebieska kokardeczka podoba bardziej :eviltong: PS:Róbcie dużo fotek, bo jak urośnie to będziecie żałować, że tak mało...a my też się ucieszymy, jak więcej zobaczymy :evil_lol: Quote
Jofka Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Witaj Kincia!!! Jak tam Twoje urwisy??? Lucky już się zaklimatyzował w domku?? Próbuje rządzić?? Bo Tolek od razu starał się zdominować psa babci!! Pozdrawiam Was serdecznie!! Pogłaszcze ode mnie kruszynki!!! Quote
Kincia Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Jofka napisał(a):Witaj Kincia!!! Jak tam Twoje urwisy??? Lucky już się zaklimatyzował w domku?? Próbuje rządzić?? Bo Tolek od razu starał się zdominować psa babci!! Pozdrawiam Was serdecznie!! Pogłaszcze ode mnie kruszynki!!! Witam :loveu: Oj zaklimatyzowal sie :D Teraz jak Jacky na niego warczy to on nie pozostaje gorszy i tez warczy :shake::diabloti: Justys95 napisał(a):A mi się niebieska kokardeczka podoba bardziej :eviltong: PS:Róbcie dużo fotek, bo jak urośnie to będziecie żałować, że tak mało...a my też się ucieszymy, jak więcej zobaczymy :evil_lol: No Jackiego mam malo jak byl maly :( No i kazdy bedzie zadowolony :cool3: Quote
binkaa Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 http://i2.tinypic.com/6shlleh.jpg "Ależ ja jestem sexowny..":grins: :loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 No wreszcie się dobiłam! Co tu takie obciążenie było wczoraj u Ciebie Kincia, że się nie mogłam dostać ?? :angryy: Zdjątka boskie!! No i wreszcie York w innej kokardce niż czerwona :eviltong: Ja ostatnio kupiłam Jessi zieloną spinkę i bardzo ej do twarzy :lol: Może dziś będą w niej fotki :multi: Quote
Tepes Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Śliczny Lucky:loveu: Wielki ma ten tatuaż troche:P I jakie eleganckie ubranko:)i kokardka pod kolor sweet pozdrawiam:) Quote
Kincia Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 binkaa napisał(a):http://i2.tinypic.com/6shlleh.jpg "Ależ ja jestem sexowny..":grins: :loveu::loveu::loveu: Ahh jest jest :loveu::loveu: tigrunia napisał(a):No wreszcie się dobiłam! Co tu takie obciążenie było wczoraj u Ciebie Kincia, że się nie mogłam dostać ?? :angryy: Zdjątka boskie!! No i wreszcie York w innej kokardce niż czerwona :eviltong: Ja ostatnio kupiłam Jessi zieloną spinkę i bardzo ej do twarzy :lol: Może dziś będą w niej fotki :multi: Ja sie nigdzie nie mogłam dostac xD No przewaznie zawsze czerwone maja yorki :D Oo jezeli mi sie wasza galeria zaladuje to wpadne do was :D Acctiually napisał(a):Śliczny Lucky:loveu: Wielki ma ten tatuaż troche:P I jakie eleganckie ubranko:)i kokardka pod kolor sweet pozdrawiam:) Dzieki :loveu::loveu: Moze pozniej wstawie fotki :eviltong: --------------------- Dzisiaj bym miala takiego małego kolesia z II klasy na sumieniu :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: (Ale kto chodzi z nim do klasy :loveu:) Quote
Karolajnaxx Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Śliczny maluch :loveu: Ja o takim mogę tylko pomarzyć :placz::placz::placz: Jak oglądam te zdjęcia, przypominają mi się pierwsze dni Funi w moim domu... Piękne dni... :p Quote
Jofka Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Witam!!! Cóż to za piękność tak się przegląda w lustrze??? Słodko wygląda w tej bluzie...taki słodki łobuz!!!:loveu::loveu: Quote
Kincia Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 Karolajnaxx napisał(a):Śliczny maluch :loveu: Ja o takim mogę tylko pomarzyć :placz::placz::placz: Jak oglądam te zdjęcia, przypominają mi się pierwsze dni Funi w moim domu... Piękne dni... :p Marzenia sie spełniają :cool3: Oby moje nowe marzenie sie spełniło :-( Quote
Kincia Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 Jofka napisał(a):Witam!!! Cóż to za piękność tak się przegląda w lustrze??? Słodko wygląda w tej bluzie...taki słodki łobuz!!!:loveu::loveu: Straszny łobuz :diabloti: Gg mi nie działa :placz: Quote
dadiii Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 a jakie jest twoje nastwpne marzenie?? PS: mi gg dziala :D Quote
Kincia Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 dadiii napisał(a):a jakie jest twoje nastwpne marzenie?? PS: mi gg dziala :D A nie powiem :diabloti: Napewno nic zwiazanego ze zwierzakami :evil_lol: Mi tez juz działa ;) Quote
dadiii Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 zgaduje (tylko sie nieobraz jak spudluje ) jesli nie masz chlopaka to chyba o to chodzi co?? ja tylko zgaduje :p Quote
Recommended Posts