Jofka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Nie no nie mogę z Twojego Żabiaka!!! Jest taki śmiechowy!!!:lol::lol: Quote
Kincia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Dorkaa napisał(a):Pijta :diabloti: Ja liczę na torcik :evil_lol: :sweetCyb: Idziemy na: :BIG: Najpierw::Rose: Potem::sabber: :tort: I dopiero później: :bday::kaffee_2::pepsi::drinka::chlup::knajpa::drink1::drinking::morning::popcorn::beerchug: Hihi :D I juz po imprezce :diabloti: Jofka napisał(a):Nie no nie mogę z Twojego Żabiaka!!! Jest taki śmiechowy!!!:lol::lol: No :D Dzisiaj znow mnie budziła małpa jedna :mad: Quote
Jofka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote No :D Dzisiaj znow mnie budziła małpa jedna :mad:[/quote] Mnie w weekendy zawsze moja małpa buzi!!!...yorki to takie małe nicponie, w każdym siedzi taka mała kochana wredota.Kiedyś przeczytałam chratkterystykę rasy i tam było,że yorki chca byc wcentrum zainteresowania. Zgadzam sie z tym calkowicie!!!! Tolek jak już nikt dluzsza chwile sie z nim nie bawi to przypomina o sobie...dosc glosno!!:eviltong::lol: Quote
Acia_ Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 A ja tu czeeeeekam xD I z nudów zawijam wszystko w sreberka :D xD Quote
binkaa Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Gratulujemy 400 stronki:multi: Jackuś jak zwykle śliczniutki:loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Agata Yorczek będzie za 8 dni jak dobrze liczę .. no tak, w przyszłą niedzielę Kincia sliczne fotki Jackiego :loveu: Teraz czekamy na Luckiego ;) Quote
Jofka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Czekamy na maluszka razem z Tobą Kincia!! Juz nie mogę się doczekać Kruszynki!! Quote
Kincia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Jofka napisał(a):[quote No :D Dzisiaj znow mnie budziła małpa jedna :mad: Mnie w weekendy zawsze moja małpa buzi!!!...yorki to takie małe nicponie, w każdym siedzi taka mała kochana wredota.Kiedyś przeczytałam chratkterystykę rasy i tam było,że yorki chca byc wcentrum zainteresowania. Zgadzam sie z tym calkowicie!!!! Tolek jak już nikt dluzsza chwile sie z nim nie bawi to przypomina o sobie...dosc glosno!!:eviltong::lol: Asiolek napisał(a):A ja tu czeeeeekam xD I z nudów zawijam wszystko w sreberka :D xD Agata_B napisał(a):Dziś bedziesz miała yora? :PP binkaa napisał(a):Gratulujemy 400 stronki:multi: Jackuś jak zwykle śliczniutki:loveu::loveu: tigrunia napisał(a):Agata Yorczek będzie za 8 dni jak dobrze liczę .. no tak, w przyszłą niedzielę Kincia sliczne fotki Jackiego :loveu: Teraz czekamy na Luckiego ;) Tralala dzieki za odwiedzinki :D:D A TERAZ NIESPODZIANKA :D:D Mamusia Dragona: Karin Y.T. Fangor: Tatuś: Ch.Pl. Ukaiali De La Pam'Pommeraie z hodowli Bakarat :D Dragon Night Prince :loveu: I wyprawka :) Zaraz wkleje reszte fotek duuuuzo tego mam :D Quote
tigrunia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Ojej .. jak fajnie.. Dawaj, dawaj!! :multi::multi::multi: Quote
Kincia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 tigrunia napisał(a):Ojej .. jak fajnie.. Dawaj, dawaj!! :multi::multi::multi: Juz juz :D:D Tutaj jestesmy na miejscu czekamy na nich :D c.d.n.:D Quote
tigrunia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Kincia Ty go już masz ???? :crazyeye::crazyeye: Miał być za tydzień!! Jeja... Quote
tigrunia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Kincia napisał(a):No i przyjechali :D c.d.n. Kincia to Ty?? Czyli już go masz, tak?? Jak fajnie :multi: Quote
Kincia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 tigrunia napisał(a):Kincia Ty go już masz ???? :crazyeye::crazyeye: Miał być za tydzień!! Jeja... No mam go :D Serio juz wiedziałam ze bedzie teraz ale chcialam wam zrobic niespodzianke :D jacky przedchwila chcial sie bawic z Dragonem :cool3: c.d.n. Quote
BBeta Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 http://i4.tinypic.com/6l16xax.jpg OMG... Co oni mu założyli :crazyeye: :roflt: Sorry, zawsze mnie śmieszy taki widok. W każdym razie gratuluje Quote
Kincia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 tigrunia napisał(a):Kincia to Ty?? Czyli już go masz, tak?? Jak fajnie :multi: Tak to ja xD :cool3: Maly juz zaszczekał i zaczoł gwałcic reke mojego taty :oops::evil_lol: c.d.n. Quote
Kincia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 BBeta napisał(a):http://i4.tinypic.com/6l16xax.jpg OMG... Co oni mu założyli :crazyeye: :roflt: Sorry, zawsze mnie śmieszy taki widok. W każdym razie gratuluje Hehe :D Dzieki :loveu: c.d.n. Quote
Kincia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 No i ostatnie na dzis fotki :D Ufff troche tego dałam :D Odrazu poszlismy po posłanie i zabawki :D Quote
basia bonnie Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 gratulacje!! :) a jak się z Jacky'm dogadują? :) Quote
dadiii Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 SLICZNY!!!!! ale ja chce tez Jackiego!!! :p hihi PS: ciekawe czy mi sie uda dostrwac i uzbierac na takiego swietnego psiaka hihi :D Quote
Dorkaa Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Mnie też smieszy taki widok... Pies to nie lalka... No ale cóż Gratulacje :) Quote
dadiii Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 a wlasnie to jak on sie wkoncu nazywa?? Lucky czy Dragon?? bo zauwazylam ze zmienilas imie :D :p Quote
Kincia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 dadiii napisał(a):SLICZNY!!!!! ale ja chce tez Jackiego!!! :p hihi PS: ciekawe czy mi sie uda dostrwac i uzbierac na takiego swietnego psiaka hihi :D Jacky bedzie jutro dzis juz nie mam sily :) Zobaczymy :D Dorkaa napisał(a):Mnie też smieszy taki widok... Pies to nie lalka... No ale cóż Gratulacje :) Maja te ubranka zeby nie sciagaly sobie papilotów. Dzieki :) dadiii napisał(a):a wlasnie to jak on sie wkoncu nazywa?? Lucky czy Dragon?? bo zauwazylam ze zmienilas imie :D :p Niewiem własnie :D Chyba Dragon xD Quote
BBeta Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Dorkaa napisał(a):Pies to nie lalka... Dokładnie... Wystawy OK, ale czy pies ma z tego jakąkolwiek przyjemność? Wątpie, tylko i włącznie satysfakcja właściciela się liczy, komfort psa schodzi na drugi plan. Zadaniem rasy było tępienie szczurów, teraz nie jeden szczur jest większy od pieska tej rasy Ładne legowisko ;) Quote
Recommended Posts