Kincia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='Helga&Ares']śliczny Lakuś będzie z metryczką? Oczywiscie ;) [quote name='Kasia_zg']Hej Kinguś:) Fotusie małego szkraba sa fantastyczne i przesłodkie śliczny z niego psiaczek:loveu: Tulasie dla Jackiego:loveu: Hej Kasiu :D Dziekujemy :loveu::loveu: Przekaze :D [quote name='gogunia']Hej Kincia! :cool3: Super foty Jackiego :loveu: Hej :D Dzieki :loveu: [quote name='tigrunia']Fotki super :loveu: Ciekawe tylko jak Jackie zareaguje na nowego mieszkańca ? [quote name='Jofka']Jacky nie wie co go czeka...na pewno będzie zazdrosny!!! No na poczatku pewnie tak :roll: Ale mam nadzieje ze sie przyzwyczai :) Wrocilam o 19 z proby i jestem totalnie zmeczona to byla najciezsza próba od roku xD Quote
Pimpek Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Lucky ładny, ale odpuść sobie kokardkę :evil_lol: http://i23.tinypic.com/2hnxaut.jpg "Ajajajaj ! Pańcia, ja nie chciałem !" http://i24.tinypic.com/30sddoh.jpg Mmmm...... co mu pańcia dałaś ?:cool3: " Juz nie moge sie doczekac kiedy bede tutaj wklejac foteczki Jackiego z Luckym :loveu::loveu:" niestety nie wiadomo czy sie polubią :shake: Quote
Kincia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='Pimpek']Lucky ładny, ale odpuść sobie kokardkę :evil_lol: http://i23.tinypic.com/2hnxaut.jpg "Ajajajaj ! Pańcia, ja nie chciałem !" http://i24.tinypic.com/30sddoh.jpg Mmmm...... co mu pańcia dałaś ?:cool3: " Juz nie moge sie doczekac kiedy bede tutaj wklejac foteczki Jackiego z Luckym :loveu::loveu:" niestety nie wiadomo czy sie polubią :shake: Nie odpuszcze mu :diabloti: Kiedys sie wkoncu polubia :diabloti: Quote
binkaa Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Czeeść:cool3::loveu: Jej, Jackuś jak zwykle piękny, noo:loveu::loveu: Quote
Kincia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 binkaa napisał(a):Czeeść:cool3::loveu: Jej, Jackuś jak zwykle piękny, noo:loveu::loveu: Siemka :loveu: Thx :) Quote
Kincia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Musze przeczytac jeszcze ta ksiazke :diabloti: No i bede szkolic Luckiego :D Tym xD Quote
Kincia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 BBeta napisał(a):Gratuluje zakupu nowego psiaka ;) Dzieki:loveu: Quote
Kincia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Dorkaa napisał(a):A Jacky :razz:? Co z nim :razz:? Jak co z nim ? Quote
dadiii Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 siemka!! ale fajnie ze bedziesz miec psiaka nowego az ci zazdroszcze jak niewiem!!! moze tez mi sie uda namowic rodzicow na jeszcze jednego psiaka (co graniczy z cudem!! :/ ) hihi :p :p :D :D :D pozdro !! PS: u nas niedlugo moze beda jakies foty hihi Quote
Karolajnaxx Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Kinga super, cieszę się razem z Tobą!:multi: Szkoda tylko, że ja już tracę nadzieję na to, że będę mieć yorka :placz: Ale mam nadzieję, że nie zostawicie mnie w wątku ,,Zbieramy na yorka"... Quote
Kasia_zg Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Cześć Kinguś :) Niemartw sie napewno Jacy polubi sie z nowym mieszkańcem. Ja też sie bardzo obawiałam reakcji Maxa gdy miałam przywieź Matrixa z tym że ja wiedziałam że Max nie lubi małych psiaków i byłam mile zaskoczona kiedy Kolos zaczoł sam uwazac i chodzic na paluszkach by czasem nie podeptac małego a teraz to jeden za drugim chce sie zapiszczeć. I Twoje chłopaki napewno świetnie sie dogadają tylko nie możesz nagle odsunąć Jackiego i traktować i jednakowo :) Kinguś ile czekałamś na paczke z eukanuby?? Pozdrawiam Quote
Jofka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Witaj Kincia!!!!! Jak tam Jacky??? Gotowy na nowego domownika?? Ale jestem zmęczona, przez ten głupi internet i zajęcia nie mogłam tak czeto tu być w ostatnich dniach jak bym chciała:-( Co tam u Was? Quote
Kincia Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Jofka napisał(a):Witaj Kincia!!!!! Jak tam Jacky??? Gotowy na nowego domownika?? Ale jestem zmęczona, przez ten głupi internet i zajęcia nie mogłam tak czeto tu być w ostatnich dniach jak bym chciała:-( Co tam u Was? Hej :) Mie tez juz ten internet denerwuje :angryy: Tak szczerze to jeszcze nic dla niego nie mam xD Narazie tylko oglądałam :P Kasia_zg napisał(a):Cześć Kinguś :) Niemartw sie napewno Jacy polubi sie z nowym mieszkańcem. Ja też sie bardzo obawiałam reakcji Maxa gdy miałam przywieź Matrixa z tym że ja wiedziałam że Max nie lubi małych psiaków i byłam mile zaskoczona kiedy Kolos zaczoł sam uwazac i chodzic na paluszkach by czasem nie podeptac małego a teraz to jeden za drugim chce sie zapiszczeć. I Twoje chłopaki napewno świetnie sie dogadają tylko nie możesz nagle odsunąć Jackiego i traktować i jednakowo :) Kinguś ile czekałamś na paczke z eukanuby?? Pozdrawiam No to swietnie :) Mam taka nadzieje :loveu: Okolo tygodnia :) Karolajnaxx napisał(a):Kinga super, cieszę się razem z Tobą!:multi: Szkoda tylko, że ja już tracę nadzieję na to, że będę mieć yorka :placz: Ale mam nadzieję, że nie zostawicie mnie w wątku ,,Zbieramy na yorka"... Hej :multi: Nie mozesz tracic nadziei ja tez juz traciłam ale sie nie poddałam :D Ja tam bede zagladac :D basia bonnie napisał(a):a co to za wyczerpująca próba? ;) Tanca xD Bo w sobote tanczymy na meczu siatkowki xD dadiii napisał(a):siemka!! ale fajnie ze bedziesz miec psiaka nowego az ci zazdroszcze jak niewiem!!! moze tez mi sie uda namowic rodzicow na jeszcze jednego psiaka (co graniczy z cudem!! :/ ) hihi :p :p :D :D :D pozdro !! PS: u nas niedlugo moze beda jakies foty hihi Hej :multi: Dzieki :D Namwaiaj ich to wkoncu sie zgodzą :D Ide zobaczyc czy mam jakies nowe fotki w aparacie xD Ostatnio jestem bardzo zakrecona xD Quote
Pimpek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Kincia napisał(a): Ide zobaczyc czy mam jakies nowe fotki w aparacie xD Ostatnio jestem bardzo zakrecona xD No to czekam :p A i jestem na ciebie zła, bo w podpisie nie ma bannerka Jackiego tylko wszystko o Luckym i jeszcze ten licznik wieku......:obrazic: Quote
Acia_ Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Właśnie ;( Strajk! :( Bieeedny Jacky ;( :obrazic: Quote
Kincia Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Pimpek napisał(a):No to czekam :p A i jestem na ciebie zła, bo w podpisie nie ma bannerka Jackiego tylko wszystko o Luckym i jeszcze ten licznik wieku......:obrazic: Asiolek napisał(a):Właśnie ;( Strajk! :( Bieeedny Jacky ;( :obrazic: Jak bedzie u mnie Lucky to bede miec oby dwa w bannerku i avatarze :loveu: Quote
BBeta Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Nie przesadzajcie. Ja nie widze nic dziwnego w tym, że Kinga cieszy się z powodu zakupu drugiego psa. Jak się na coś długo czeka to potem radość jest o wiele większa Quote
Kincia Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 BBeta napisał(a):Nie przesadzajcie. Ja nie widze nic dziwnego w tym, że Kinga cieszy się z powodu zakupu drugiego psa. Jak się na coś długo czeka to potem radość jest o wiele większa No własnie :) Przeciez będe je traktować na równi nie będe dawać Jackiemu powodów do zazdrości. Quote
Kasia_zg Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Kochaniutki Jacky :loveu::loveu: Taygerek kapitalnie wyglada w tym posłanku:lol: Quote
Kincia Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='Kasia_zg']Kochaniutki Jacky :loveu::loveu: Taygerek kapitalnie wyglada w tym posłanku:lol: Dziekujemy za komplementy :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts