Kincia Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 basia bonnie napisał(a):york????????? :) binkaa napisał(a):Odliczamy?:cool3: TAK :multi: Quote
binkaa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 jeee! wiem co to za radość:multi::multi: No to odliczamy:p Albo ja wiem! Załóż galeryjke i w niej będziemy odliczac! i za 2 tygodnie pojawią się zdjęcia ślicznej, małej, czarniutkiej kuleczki:loveu::loveu::loveu: Quote
Kincia Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 binkaa napisał(a):jeee! wiem co to za radość:multi::multi: No to odliczamy:p Albo ja wiem! Załóż galeryjke i w niej będziemy odliczac! i za 2 tygodnie pojawią się zdjęcia ślicznej, małej, czarniutkiej kuleczki:loveu::loveu::loveu: Dobra zaloze na off topic :D A galerie bedzie miec tu z Jackym :D basia bonnie napisał(a):gratulacje! :) trzymamy kciuki :) Dzieki :loveu::loveu: Dorkaa napisał(a):A z jakiej hodowli ? :) Gratki :) Z hodowli NIGHT PRINCE. Pani sie zgodziła na 200 zl zaliczki ufff :multi: Quote
Kincia Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Dorkaa']E tam, poodliczamy tutaj :evil_lol: Zapozno juz zalozylam :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8583091#post8583091 Quote
Martunia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 O no to super! :multi::multi::multi: 3mamy kciuki! :cool3: Quote
Kincia Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 flowerteen napisał(a):O no to super! :multi::multi: 3mamy kciuki! :cool3: Dzieki ;):cool3::cool3::cool3: Quote
Kasia_zg Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Cześć Kinguś :) Ciesze sie razem z obą cudownie że bedziesz miała wkońcu upragnionego Yoreczka Gratuluje :) Quote
Gonitwa Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Hejo;) JA bym wolała suczkę, niż pieska.... Quote
Jofka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 hejka Kincia!!!! Co???????????????????? Już za dwa tygodnie????? Jak to ????? Ale się ciesze!!!! Opowiadaj mi jak to się stało??:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
basia bonnie Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 hej :) jak tam? emocje opadły? :evil_lol: Quote
Kincia Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Kasia_zg napisał(a):Cześć Kinguś :) Ciesze sie razem z obą cudownie że bedziesz miała wkońcu upragnionego Yoreczka Gratuluje :) Dziekuje:loveu: Gonitwa napisał(a):Hejo;) JA bym wolała suczkę, niż pieska.... Hej :)Ja tam wole psy :diabloti: Jofka napisał(a):hejka Kincia!!!! Co???????????????????? Już za dwa tygodnie????? Jak to ????? Ale się ciesze!!!! Opowiadaj mi jak to się stało??:loveu::loveu::loveu::loveu: Hejo :multi: No bo ten piesek ma juz 2,5 miesiaca :) Juz go wczesniej upatrzylam :D Az wkoncu brat wyjechal z taka popozycja :D Jak wysle zaliczke to dopiero bede pewna na 100000000% ze bedzie moj :loveu::loveu: basia bonnie napisał(a):hej :) jak tam? emocje opadły? :evil_lol: Hej :D A wspaniale :D Oczywiscie ze nie :D Zaraz zgram jakies fotki i wstawie :D Quote
Kincia Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Jak wysle zaliczke to pojde do sasiadki sie pochwalic haha :evil_lol::evil_lol: Quote
Tepes Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Śliczne fotki:)Taki przystojniak:loveu: A gdzie to on sie schował pod łóżko?:razz: A on nie wyleci z tego balkonu?Bo taki chudzielec moze wylecieć:eviltong: pzodrawiam Quote
Asiaczek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Ale cudny! http://i1.tinypic.com/2rxzmhi.jpg Pzdr Quote
Kincia Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='Acctiually']Śliczne fotki:)Taki przystojniak:loveu: A gdzie to on sie schował pod łóżko?:razz: A on nie wyleci z tego balkonu?Bo taki chudzielec moze wylecieć:eviltong: pzodrawiam Thx :) Nie nie wyleci :D On sie za bardzo az tak nie wychyla bo sie boi :diabloti: [quote name='Asiaczek']Ale cudny! http://i1.tinypic.com/2rxzmhi.jpg Pzdr Dzieki :) [quote name='Suzji']ślicznego masz pisiaka!! Dzieki za odwiedzinki :D Quote
basia bonnie Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 http://i22.tinypic.com/se4xf6.jpg gleba :evil_lol: Quote
Recommended Posts