Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dorkaa napisał(a):
Mi wogóle imageshack nie chce sie wyświetlić :[
A fotka pikno :)

Dzieki :cool3:
Dzisiaj postaram zaladowac reszte :D

binkaa napisał(a):
Oooo! No to życzymy powodzenia w zakupie:cool3::multi::multi:

http://img219.imageshack.us/img219/2871/14734727ot0.jpg

Czy mi się wydaje, czy jakiś taki Jackuś zaspany?:cool3::loveu:

Dzieki :multi::multi::multi:
No bo to juz pora spania byla :diabloti:

Foty pozniej aaaa :D:D

Posted

Nerul napisał(a):
Jaka hodowla zostala wytypowana na tą z której bierzesz psa :cool3:? I do ilu pieniedzy na samego psa chcesz wydac?

Hodowla jeszcze nie wytypowana jestm na etapie szukania wyslalam kilka meili juz.
A ile pieniedzy napewno 1500zł no chyba ze brat kupi za wiecej wkoncu to jego kasa :diabloti:
A wezcie on chce kupic suke:-o:roll:
Fajne polaczenie pies + suka :roll:
I jak takiemu przegadac :/
I tak bedzie yorczek zamykany w pokoju zeby nie mial kontaktu z Jackym jak nikogo nie bedzie bo kto wie co mu odbije :roll:

Posted

Nerul napisał(a):
Sorki ale moim zdaniem to dziwne jest zamykanie psa spacjalnie po to zeby niemiał kontaktu... lepiej albo suke wysterylizowac albo psa wykastrowac i po sprawie :)

Napoczatku jak bedzie maly/la to napewno bedzie zamykana bo jeszcze Jackiemu cos odbije i mala/maly bedzie poturbowany/na a tego to ja niechce:roll:
Maluch bedzie mial wszystko w pokoju a jak tylko ktos wroci bedzie odrazu wypuszczany po za tym psiaki i tak zazwyczaj spia jak nikogo nie ma:cool1:

Posted

Moim zdaniem troszke dziwaczne... ale to zalezy od podejscia. Moim zdaniem jak boisz sie ze psiaki sie niezaakceptują lepiej je poznaj w totalnie obcym i dla jednego i dla drugiego terenie- bedzie o wiele prosciej :)

Posted

Nerul napisał(a):
Moim zdaniem troszke dziwaczne... ale to zalezy od podejscia. Moim zdaniem jak boisz sie ze psiaki sie nie zaakceptują lepiej je poznaj w totalnie obcym i dla jednego i dla drugiego terenie- bedzie o wiele prosciej :)

No tak.....
A w ogole to ja chce psa nie suke :diabloti:

Posted

No to sprawa wiesz troszke trudniejsza ale zalezy tez od podejscia do wszystkiego... chociaz szczeze w dosc niekorzystnym czasie bierzesz kolejnego psa- Jacky sie przyzwyczaił ze jest jedynym psem w domu i do tego najbardziej rozpieszczany- moze czuc sie odrzucony a nieraz nawet takie pieski stają sie agresywne... Moja siostra miała taki problem jednak wszystko rozwiązane juz na szczescie ale sie gryzły ze sobą (to były 2 samce)

Posted

Nerul napisał(a):
No to sprawa wiesz troszke trudniejsza ale zalezy tez od podejscia do wszystkiego... chociaz szczeze w dosc niekorzystnym czasie bierzesz kolejnego psa- Jacky sie przyzwyczaił ze jest jedynym psem w domu i do tego najbardziej rozpieszczany- moze czuc sie odrzucony a nieraz nawet takie pieski stają sie agresywne... Moja siostra miała taki problem jednak wszystko rozwiązane juz na szczescie ale sie gryzły ze sobą (to były 2 samce)

No jest jednym psem ale nie jest jednym zwierzakiem jest jeszcze krolik ktorego tylko goni nie gryzie.
Z psem bedzie pewnie tak samo.
No fakt stawiajac sytuacje tak to 2 psy moga sie grysc z suka moze byc lepiej.

Posted

[FONT=Courier New]Kinga a może warto byłoby wykastrować Jackiego i wtedy wziąć sukę ;)
a zresztą twój wybór :eviltong:
piesek jest tańszy ;)
[/FONT]

Posted

nane napisał(a):
[FONT=Courier New]Kinga a może warto byłoby wykastrować Jackiego i wtedy wziąć sukę ;)
a zresztą twój wybór :eviltong:
piesek jest tańszy ;)
[/FONT]

Albo suke xD
Decyzja nalezy do brata wkoncu to jego kasa bedzie :roll:

Posted

Matinka napisał(a):
Ja miałam trochę lepiej bo Lucky był w wakacje. :)

Świetne fotki. Jak zawsze.

Dzieki :)
A własnie jak ty sobie radzisz masz wkoncu psa i suke??

Posted

Na razie Zuńce się skończyła cieczka a póki co Luckiemu nie w głowie były takie sprawy ;). A później w role wejdzie chyba sterylizacja. Jak narazie widzę takie wyjście. Może mnie coś jeszcze oświeci :P

Posted

Matinka napisał(a):
Na razie Zuńce się skończyła cieczka a póki co Luckiemu nie w głowie były takie sprawy ;). A później w role wejdzie chyba sterylizacja. Jak narazie widzę takie wyjście. Może mnie coś jeszcze oświeci :P

Tez sie nad tym zaczynam zastanawiac.
Ale i tak bym chciała psa :loveu:
Mojego malego Luckiego:loveu:

Posted

[IMG]http://img45.imageshack.us/img45/8739/63122818mt8.jpg[/IMG]

[IMG]http://img45.imageshack.us/img45/7955/89110008lx3.jpg[/IMG]

Male jabuszko:diabloti:
[IMG]http://img47.imageshack.us/img47/7649/73133033vu7.jpg[/IMG]

I w ogole dzisiaj wkoncu przyszła smycz :loveu:
[IMG]http://img47.imageshack.us/img47/2240/50020894xl8.jpg[/IMG]